Echtscheidingsadvocaten in Amsterdam

Home | Echtscheidingsadvocaten | Echtscheidingsadvocaten in Amsterdam
echtscheidingsadvocaat Amsterdam

Echtscheidingsadvocaat Amsterdam

Ben je op zoek naar een advocaat voor je scheiding in Amsterdam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij een scheiding krijg je vaak te maken met veel problemen. Het is dan is niet eenvoudig om de juiste hulp te vinden.

Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen. Wij zijn een netwerk van betrokken en professionele scheidingsadvocaten. We hebben één doel: jou vóór, tijdens of na de echtscheiding helpen. Zo kun je snel weer verder.

Wat mag je van ons verwachten? 

Neem je contact met ons op? Dan krijg je een van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt aandachtig naar je geluisterd. Je krijgt daarna direct informatie over wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen.

We helpen je snel bij het vinden van een ervaren advocaat of mediator. Zo weet je zeker dat je goed wordt geholpen.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten? 

We zoeken een geschikte ervaren advocaat of mediator in de buurt van jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina zie je een paar suggesties van goede scheidingsadvocaten in de buurt van Amsterdam.

Als wij jouw situatie kennen, neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op. Je kunt dan een afspraak maken. Vaak word je al dezelfde dag gebeld.

Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de situatie. Bovendien wordt er gekeken naar of je in gemeenschap van goederen of onder huwelijkse voorwaarden bent getrouwd.

De advocaat komt met een concreet plan van aanpak en geeft een schatting van de kosten. Soms is het mogelijk om gefinancierde rechtsbijstand van de overheid te krijgen.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Informatie over de echtscheidingsadvocaten in Amsterdam

  Switch Legal Advocaten

  Echtscheidingsadvocaat mr. B.A. Huijgen

  Mr. B.A. Huijgen (Bram) is ervaren en heeft veel kennis. Hij is opgeleid aan de Universiteit van Amsterdam.

  Sinds medio 2010 is hij verbonden aan SwitchLegal advocaten in Amsterdam. Bram weet veel over personen en familierecht. Hij kan je ook bijstaan in het ondernemingsrecht of strafrecht.

  Hij kan je helpen bij verschillende onderwerpen. Denk hierbij aan alimentatie, gezag en omgangsregelingen en andere onderdelen binnen het personen en familierecht. Het advocatenkantoor SwitchLegal is klein en creatief. Er wordt aan de hand van je persoonlijke omstandigheden gekeken naar wat de beste aanpak is.

  Financiële mogelijkheden

  SwitchLegal gebruikt meestal een uurtarief maar er worden regelmatig vaste prijsafspraken gemaakt met cliënten. Soms heb je recht op rechtsbijstand van de overheid. Bram vraagt dan een ‘toevoeging’ aan zodat je niet de volledige advocaatkosten hoeft te betalen.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Amsterdam

  Het kantoor van SwitchLegal is in het centrum van Amsterdam aan de Singel. Kom je met het OV? Dan ben je er vanaf Centraal Station binnen een kwartier.

  Van Beekhof Bouma Reichmann

  Echtscheidingsadvocaat mr. A.C. Bouma

  Mr. Annelieke Bouma is een praktische en goede advocaat die zoekt naar oplossingen. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring als familierecht advocaat. Ze is ook mediator. Samen met beide partijen zoekt ze naar een passende oplossing.

  Hiervoor heeft ze de juridische opleiding familierecht gevolgd. Daarna heeft ze de vervolgopleiding mediation bij scheiding aan de vereniging van Familierecht en Advocaten Scheidingsmediators afgerond.

  Annelieke vindt het belangrijk om veel rekening te houden met kinderen tijdens een scheiding. Ze houdt zich veel bezig met afstammingszaken, naamswijzigingen, kinderontvoering en draagmoederschap. Ze heeft ook de Vereniging van Internationale zaken van kinderontvoering opgericht. Annelieke is proactief en oplossingsgericht. Ze zet zich volledig in voor haar klanten.

  Echtscheidingsadvocaat mr. M.C. Reichmann

  Mr. Machteld Reichmann heeft al bijna 20 jaar ervaring als gespecialiseerd allround familierecht advocaat. In 2015 heeft zij haar opleiding familierecht zeer succesvol afgerond. Ze volgde een vervolgopleiding mediation bij scheiding aan de verenging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) gevolgd.

  Machteld begrijpt hoe moeilijk de situatie van haar klanten kan zijn. Ze probeert voor zowel de juridische als niet-juridische belangen van haar klanten op te komen. Klanten waarderen Matchelds deskundigheid, toewijding en bereikbaarheid. Zowel in nationale als in internationale zaken kan Machteld je begeleiden als mediator of advocaat.

  Financiële mogelijkheden

  In sommige gevallen kan advocatenkantoor Van Beekhof Bouma Richmann een vast tarief met je afspreken.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Amsterdam

  Het advocatenkantoor is te vinden op de Willemsparkweg 94I in Amsterdam Oud-Zuid. Soms is het mogelijk om een afspraak buiten kantooruren te maken.

  Advocatenkantoor Rikken

  Echtscheidingsadvocaat M. Rikken

  Mr. Mirjam Rikken is het aanspreekpunt en de oprichter van het Advocatenkantoor Rikken. Ze is ervaren in het personen- en familierecht en het insolventie-/faillissementsrecht. Daarnaast kun je bij haar terecht voor conflictbemiddeling en mediation.

  Mirjam weet veel van familierecht. Hierdoor heeft ze de vaardigheden om met persoonlijke en emotionele aspecten om te gaan. Je kunt een persoonlijke benadering van Mirjam verwachten.

  Financiële mogelijkheden

  In principe hanteert advocatenkantoor Rikken een vast uurtarief. Indien je in aanmerking komt voor een rechtsbijstand van de overheid, is dit ook mogelijk.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Amsterdam

  Het kantoor is in de buurt van het hart van Laren (de Houtzagerij 1). Vanuit Amsterdam is dit een halfuur rijden. Het ook mogelijk om een afspraak in te plannen in de nevenvestiging in Amsterdam aan de Keizersgracht.