Echtscheidingsadvocaten in Almere

Home | Echtscheidingsadvocaten | Echtscheidingsadvocaten in Flevoland | Echtscheidingsadvocaten in Almere
Echtscheidingsadvocaat Almere

Echtscheidingsadvocaat Almere

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Almere? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, dan is het vaak niet gemakkelijk om de juiste hulp te vinden. Daarom is het Juridisch Netwerk Nederland in het leven geroepen. Een netwerk van een groep betrokken en professionele echtscheidingsadvocaten met één missie: jou vóór, tijdens of na de echtscheiding juridisch begeleiden, zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt.

Wat mag je van ons verwachten? 

Als je contact met ons opneemt, krijg je één van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt geluisterd naar jouw verhaal en je krijgt direct informatie over wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. Als je dat wilt, schakelen we direct een bij ons aangesloten gespecialiseerde echtscheidingsadvocaat of mediator in om jou verder te helpen. Zo weet je zeker dat je goed wordt geholpen.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten? 

Samen met jou selecteren we een geschikte advocaat of mediator op basis van specialisme en in de buurt van jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doe we enkele suggesties van goede echtscheidingsadvocaten in de buurt van Almere. Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Vaak wordt je al dezelfde dag gebeld. Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de zaak en de onderwerpen die moeten worden geregeld. De advocaat komt met een concreet plan van aanpak en geeft een schatting van de kosten. Indien je inkomen en vermogen dit mogelijk maakt, kan een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085-0291000

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Informatie over de echtscheidingsadvocaten in Almere

   

  Mr. Fadi Gül, echtscheidingsadvocaat in Almere

  Mr. Fadi Gül is sinds 2009 werkzaam als advocaat. Na werkzaam te zijn geweest in meerdere rechtsgebieden heeft mr. Fadi Gül zich gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Als specialist heeft mr. Fadi Gül een opleiding tot mediator gevolgd en is zij aangesloten bij de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS). Als ervaren advocaat binnen het personen-en familie recht heeft mr. Fadi Gül tevens ervaring met internationale elementen zoals het islamitisch recht.

  Financiële mogelijkheden

  Indien u voor gefinancierde rechtsbijstand in aanmerking komt bedient mr. Fadi Gül u op toevoegingsbasis.

  Kantoorlocatie

  FG Advocatuur is gevestigd aan de Phiny Dickgracht 1 1336 GH te Almere.

  Mr. L.T.M. Bredius, echtscheidingsadvocaat in de buurt van Almere

  Mr. Leontine Bredius heeft de rechtenstudie aan de Universiteit van Amsterdam gevolgd en is sinds 1991 onafgebroken werkzaam als advocaat. Na een algemene praktijk gevoerd te hebben heeft Mr. Leontine Bredius zich volledig gespecialiseerd in het personen- en familierecht en het jeugdrecht, Mr. Leontine Bredius is tevens geregistreerd mediator. Als specialist is Mr. Leontine Bredius aangesloten bij de Vereniging Familierechtadvocaten Scheidingsmediator en de Vereniging voor Familie en Jeugdrecht. Mr. Leontine Bredius streeft naar praktische en duurzame oplossingen waarbij het belang van emotie niet uit het oog verloren wordt.

  Financiële mogelijkheden

  Mr. Leontine Bredius levert maatwerk, indien u voor gefinancierde rechtsbijstand in aanmerk komt bedient Mr. Leontine Bredius u op toevoegingsbasis.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Almere

  Het kantoor Gooische Meesters bevindt zich aan de Lindelaan 18 1405 AK Bussum, op een afstand van slechts 8 kilometer van Almere. Reist op met het openbaar vervoer vanuit Almere, dan is uw reistijd minder dan 25 minuten. 

  Mr. E.L. Gast, echtscheidingsadvocaat in de buur van Almere

  Mr. Emma Gast heeft de rechtenstudie aan de Vrije Universiteit Amsterdam gevolgd en is sinds 1990 onafgebroken werkzaam als advocaat. Als oprichter van Gooische Meesters heeft Mr. Emma Gast zich gespecialiseerd in het arbeidsrecht en het personen- en familierecht. Mr. Emma Gast is lid van de Vereniging Arbeidsrechtadvocaten Amsterdam en staat arbeidsrechtelijk zowel werknemers als werkgevers bij.

  Financiële mogelijkheden

  Mr. Emma Gast levert maatwerk, indien u voor gefinancierde rechtshulp in aanmerking komt bedient Mr. Emma Gast u op toevoegingsbasis.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Almere

  Het kantoor Gooische Meesters bevindt zich aan de Lindelaan 18 1405 AK Bussum, op een afstand van slechts 8 kilometer van Almere. Reist op met het openbaar vervoer vanuit Almere, dan is uw reistijd minder dan 25 minuten. 

  Mr. M.T. Maanicus, echtscheidingsadvocaat in de buurt van Almere

  Mr. Marlon Maanicus is sinds 1997 werkzaam als advocaat. Na een algemene praktijk gevoerd te hebben heeft mr. Marlon Maanicus zich gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Met haar brede ervaring levert mr. Marlon Maanicus kwalitatief maatwerk zonder de emoties uit het oog te verliezen.

  Financiële mogelijkheden

  Indien u voor gefinancierde rechtshulp in aanmerking komt bedient mr. Marlon Maanicus u op toevoegingsbasis.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Almere

  Maanicus Familierecht bevindt zich aan de Rubberstraat 1411 AL te Naarden, op een afstand van slechts 8 kilometer van Almere. Reist u met het openbaar vervoer vanuit Almere, dan is uw reistijd minder dan 50 minuten.