Leeuwarden

mr. R.A. Schütz

mr. R.A. Schütz

Specialisaties:

Personen & Familierecht
Mediation binnen familierecht

Ervaring:

27 jaar ervaring

Gratis adviesgesprek? Bel 085-0291000 of Mail

mr. A.J. de Boer

mr. A.J. de Boer

Specialisaties:

Personen & Familierecht
Mediation binnen familierecht

Ervaring:

19 jaar ervaring

Gratis adviesgesprek? Bel 085-0291000 of Mail

mr. M.R. van der Pol

mr. M.R. van der Pol

Specialisaties:

Personen & Familierecht
Mediation binnen familierecht

Ervaring:

24 jaar ervaring

Gratis adviesgesprek? Bel 085-0291000 of Mail

Echtscheidingsadvocaat Leeuwarden

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat of – mediator in Leeuwarden of in de buurt van Leeuwarden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, dan is het vaak niet gemakkelijk om de juiste hulp te vinden. Daarom is het Juridisch Netwerk Nederland in het leven geroepen. Een netwerk van een groep betrokken en professionele familie advocaten met één missie: jou verder helpen, zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt met de belangrijke en leuke zaken in het leven.

Ons team van juridische klantadviseurs luistert naar jouw verhaal en vertelt je wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. Desgewenst schakelen we direct een gespecialiseerde familierecht advocaat in om je verder te helpen.

Of laat ons u terugbellen

Op werkdagen bellen we u binnen 1 uur terug.

Winnips & Schütz Advocaten

Winnips & Schütz Advocaten is een modern en kleinschalig advocatenkantoor, gevestigd in het centrum van Leeuwarden. Het kantoor behandelt een overzichtelijk aantal rechtsgebieden, met de nadruk op het familierecht en strafrecht. De advocaten zijn betrokken bij de zaken van hun cliënten, werken met korte lijnen en bieden scherpe tarieven.

Ook voor mediation kun je bij dit kantoor terecht. Door hun ervaring in het familierecht kun je er zeker van zijn dat jouw zaak deskundig en voortvarend zal worden behandeld. Jouw persoonlijk belang staat voorop, maar daarnaast is het ook belangrijk dat de scheidende partijen zo goed mogelijk uit elkaar gaan.

Echtscheidingsadvocaat mr. Rick Schütz

Echtscheidingsadvocaat Rick Schütz is een advocaat met veel ervaring. Rick is in 1998 partner geworden van het kantoor: Winnips & Schütz en sinds 2001 is hij de enige eigenaar. Hij is in 1993 afgestudeerd aan de Universiteit in Groningen. Juridisch problemen over de echtscheidingen, alimentatieregelingen, inboedelverdeling en alle andere familierechtelijke kwesties kunnen door Rick goed en adequaat worden opgelost.

Echtscheidingsadvocaat mr. Jacqueline de Boer

Mr. Jacqueline de Boer is in 1996 afgestudeerd aan de Universiteit Groningen. Daarna is ze enige tijd als juridisch medewerker werkzaam geweest. In 2001 is Jacqueline beëdigd als advocaat en heeft zich toen aangesloten bij Winnips en Schütz Advocaten. Jacqueline behandelt zaken op het gebied van familierecht en verzorgt als mediator de echtscheidingsbemiddeling. Juridische problemen over o.a. de echtscheiding, alimentatieregeling en omgangsregelingen kunnen ook door haar worden opgelost.

LEXX Leeuwarden Advocaten

Bij LEXX Leeuwarden Advocaten kun je terecht voor je echtscheiding. Gedegen juridische kennis vinden zij een vanzelfsprekendheid. De goede persoonlijke verhoudingen met de cliëntenkring staan bij hen hoog in het vaandel. De relatie met de cliënt onderhouden ze daarbij op een efficiënte manier.

Echtscheidingsadvocaat mr. Marco van der Pol

Mr. Marco van der Pol is in 1996 beëdigd als advocaat. In de periode van 2000 tot 2002 is hij werkzaam geweest als advocaat op Sint Maarten. Marco is gespecialiseerd in het familierecht. Hij heeft in 2007 het kantoor LEXX Leeuwarden Advocaten opgericht.

Als scheidingsadvocaat heeft hij veel ervaring met echtscheidingen, alimentatieregelingen, en het samenlevingscontract. Ook voor gefinancierde rechtsbijstand ben je bij Marco aan het goede adres.