Arnhem

mr. J.W. Boeijink

mr. J.W. Boeijink

Specialisaties:

Personen & Familierecht
Mediation binnen familierecht

Ervaring:

42 jaar ervaring

Gratis adviesgesprek? Bel 085-0291000 of Mail

mr. E.H. Schijven-Bours

mr. E.H. Schijven-Bours

Specialisaties:

Personen & Familierecht
Mediation binnen familierecht

Ervaring:

38 jaar ervaring

Gratis adviesgesprek? Bel 085-0291000 of Mail

mr. W. van de Velde

mr. W. van de Velde

Specialisaties:

Personen & Familierecht
Mediation binnen familierecht

Ervaring:

19 jaar ervaring

Gratis adviesgesprek? Bel 085-0291000 of Mail

Echtscheidingsadvocaat Arnhem

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat of – mediator in Arnhem of in de buurt van Arnhem? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, dan is het vaak niet gemakkelijk om de juiste hulp te vinden. Daarom is het Juridisch Netwerk Nederland in het leven geroepen. Een netwerk van een groep betrokken en professionele familie advocaten met één missie: jou verder helpen, zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt met de belangrijke en leuke zaken in het leven.

Ons team van juridische klantadviseurs luistert naar jouw verhaal en vertelt je wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. Desgewenst schakelen we direct een gespecialiseerde familierecht advocaat in om je verder te helpen.

Of laat ons u terugbellen

Op werkdagen bellen we u binnen 1 uur terug.
Bel mij terug

Schijven-Bours & Boeijink familierecht-advocaten

De echtscheidingsadvocaten van Schijven-Bours & Boeijink familierecht-advocaten uit Arnhem helpen en begeleiden jou graag bij je scheiding, alimentatieverzoek, wijziging omgang en andere vragen rondom familierecht. De advocaten hebben jarenlange ervaring en zijn daarnaast ook gecertificeerde mediators. Met een zakelijke aanpak hebben zij al veel cliënten begeleid naar een toekomstbestendige oplossing voor alle partijen. Ze adviseren je met aandacht voor emoties. Met hun brede ervaring begeleiden zij je ook bij de zakelijke onderwerpen van een scheiding, zoals de afwikkeling van bijvoorbeeld huwelijkse voorwaarden. Zij staan ook ondernemers en de partners van ondernemers bij.

Echtscheidingsadvocaat mr. Jan Willem Boeijink

Wat mr. Jan Willem Boeijink uit Arnhem aanspreekt in het familierecht is het werken met mensen. Als advocaat en vertrouwenspersoon begeleidt hij vaak mensen in crisissituaties. Het geeft hem veel voldoening om hen daarin te helpen. Het is zowel bij privé als zakelijke belangen erg belangrijk dat alle partijen na afloop verder kunnen. Het is de kunst om goed te luisteren en duidelijk te krijgen wat er echt speelt. Dat werkt uiteindelijk het meest efficiënt. Jan Willem vindt het ook erg belangrijk dat in het bijzonder de kinderen voldoende aandacht krijgen.  Als mediator heeft hij 21 jaar ervaring. Het gaat er bij mediation om dat er voorwaarden worden geschapen om te onderhandelen. Zo krijgen cliënten weer vat op hun eigen situatie. Wat cliënten zelf kunnen regelen, laat hij ze dan ook vooral zelf doen.

Echtscheidingsadvocaat mr. Eva Schijven-Bours

Mr. Eva Schijven-Bours uit Arnhem is in haar dienstverlening vooral gericht op een oplossing op maat voor haar cliënten. Zij heeft aandacht voor je zakelijke belangen en emoties. Haar focus ligt ook op de belangen van de kinderen. Met haar werkwijze en empathie zorgt ze voor rust. Als mediator is ze zeer ervaren in het begeleiden van gesprekken en onderhandelingen. Daarin streeft ze ernaar om samen tot een oplossing te komen. Met post-academische opleidingen heeft ze zich in de loop der jaren verder gespecialiseerd in het familierecht vooral op juridische- en gedragsdeskundige gebieden. Daarmee biedt zij meerwaarde bij het adviseren en ondersteunen van cliënten.