Breda

mr. N.J.R.M. Elings

mr. N.J.R.M. Elings

Specialisaties:

Personen & Familierecht
Mediation binnen familierecht

Ervaring:

13 jaar ervaring

Gratis adviesgesprek? Bel 085-0291000 of Mail

mr. J. de Jong

mr. J. de Jong

Specialisaties:

Personen & Familierecht
Mediation binnen familierecht

Ervaring:

26 jaar ervaring

Gratis adviesgesprek? Bel 085-0291000 of Mail

mr. C.K. Visser

mr. C.K. Visser

Specialisaties:

Personen & Familierecht
Mediation binnen familierecht

Ervaring:

31 jaar ervaring

Gratis adviesgesprek? Bel 085-0291000 of Mail

Echtscheidingsadvocaat Breda

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat of – mediator in Breda of in de buurt van Breda? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, dan is het vaak niet gemakkelijk om de juiste hulp te vinden. Daarom is het Juridisch Netwerk Nederland in het leven geroepen. Een netwerk van een groep betrokken en professionele familie advocaten met één missie: jou verder helpen, zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt met de belangrijke en leuke zaken in het leven.

Ons team van juridische klantadviseurs luistert naar jouw verhaal en vertelt je wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. Desgewenst schakelen we direct een gespecialiseerde familierecht advocaat in om je verder te helpen.

Of laat ons u terugbellen

Op werkdagen bellen we u binnen 1 uur terug.
Bel mij terug

ELINGS Advocaat

ELINGS Advocaat is een modern en eigentijds kantoor. Mr. Elings is de gespecialiseerde familierecht advocaat die de echtscheidingen behandelt. Er worden bij ELINGS Advocaat weliswaar reguliere kantoortijden aangehouden, maar afspraken in de weekeinden en in de avonduren behoren ook tot de mogelijkheden. Zeker niet onbelangrijk is dat er tegen een zeer gunstig uurtarief wordt gewerkt.Als je in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand omdat je inkomen onder de grens ligt, dan ben je bij ELINGS Advocaat ook aan het juiste adres.

Dit kantoor realiseert samen met jou een optimale oplossing van je zaak. De dienstverlening van haar laat zich kwalificeren als specialistisch, betrokken en helder. De specialistische kennis en ervaring van de advocaat waarborgt dat voor jou snel duidelijk is wat je positie is, wat een optimale oplossing is en op welke manier deze kan worden bereikt. Die oplossing kan vaak zonder rechterlijke tussenkomst worden bereikt. Mocht dat niet mogelijk zijn, dan gaat ze een procedure uiteraard niet uit de weg.

Echtscheidingsadvocaat mr. N.J.R.M. Elings

Mr. N.J.R.M. Elings heeft zich direct na haar beëdiging gespecialiseerd in het familierecht, strafrecht en jeugdrecht. In het familierecht heeft zij zich op bijna alle rechtsterreinen gespecialiseerd. Door de loop van de jaren heeft zij enorm veel ervaring in dit rechtsgebied opgedaan. In echtscheidingszaken behandelt zij zowel zelfstandige verzoeken als gezamenlijke verzoeken en zij staat jou bij met raad en daad. Indien nodig zal zij ook de psychologische effecten van een echtscheiding aanstippen. Noortje staat bij de Rechtbank ’s-Gravenhage op de lijst van onzijdig persoon (in verdelingszaken) en bijzondere curator. Hieruit blijkt het vertrouwen van de rechtbank in haar deskundigheid. Omdat het familierecht vaak raakvlakken heeft met het jeugdrecht en het strafrecht, kun je daarvoor ook bij haar terecht. Ze is erg fijn om mee te werken en staat erop om jouw belang goed te behartigen.