Echtscheidingsadvocaten in Breda

Home | Echtscheidingsadvocaten | Noord-Brabant | Echtscheidingsadvocaten in Breda
Echtscheidingsadvocaat Breda

Echtscheidingsadvocaat Breda

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Breda? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, dan is het vaak niet gemakkelijk om de juiste hulp te vinden. Daarom is het Juridisch Netwerk Nederland in het leven geroepen. Een netwerk van een groep betrokken en professionele echtscheidingsadvocaten met één missie: jou vóór, tijdens of na de echtscheiding juridisch begeleiden, zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt.

Wat mag je van ons verwachten?

Als je contact met ons opneemt, krijg je één van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt geluisterd naar jouw verhaal en je krijgt direct informatie over wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. Als je dat wilt, schakelen we direct een bij ons aangesloten gespecialiseerde echtscheidingsadvocaat of mediator in om jou verder te helpen. Zo weet je zeker dat je goed wordt geholpen.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten?

Samen met jou selecteren we een geschikte advocaat of mediator op basis van specialisme en in de buurt van jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doe we enkele suggesties van goede echtscheidingsadvocaten in de buurt van Breda. Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Vaak wordt je al dezelfde dag gebeld. Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de zaak en de onderwerpen die moeten worden geregeld. De advocaat komt met een concreet plan van aanpak en geeft een schatting van de kosten. Indien je inkomen en vermogen dit mogelijk maakt, kan een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085-0291000

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Informatie over de echtscheidingsadvocaten in Breda

  ELINGS Advocatuur

  Mr. N.J.R.M. (Noortje) Elings, echtscheidingsadvocaat in Breda

  Noortje Elings is een ervaren familierecht advocaat met een hart voor de zaak. Ze staat op de lijst van de Rechtbank Den Haag waaruit het vertrouwen in Noortje blijkt. Noortje denkt in oplossingen en staat bekend om haar daadkrachtige aanpak. Noortje is gespecialiseerd in familierecht en jeugdrecht. Noortje combineert specialistische deskundigheid met praktische en doelgerichte ondersteuning. Uit ervaring weet Noortje Elings dat bijna alle familierechtelijke geschillen voortkomen uit onderliggende pijn, verdriet, gekwetstheid of jaloezie. Het is daarom uiterst belangrijk de verborgen emoties te onderkennen zonder de juridische inhoud uit het oog te verliezen. Alleen op die manier kan een bevredigende oplossing gevonden worden. Noortje stelt jouw belangen voorop. Dat betekent dat Noortje goed kijkt naar wat in jouw situatie de beste oplossing is. Dat betekent dat Noortje soms een gerechtelijke procedure moet voeren om gelijk te krijgen. Maar vaak heeft een oplossing zonder rechterlijke tussenkomst de voorkeur. Bijvoorbeeld een echtscheiding waar kinderen bij betrokken zijn.

  Financiële mogelijkheden

  Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. ELINGS advocaten behandelen ook zaken op basis van toevoegingen.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid 

  Het kantoor van ELINGS Advocatuur bevindt zich aan de Wilhelminasingel 19, 4818 AC Breda.

  Advocatenkantoor de Jong

  Mr. J. de Jong, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Breda

  Jolanda heeft rechten gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en is in 1991 afgestudeerd. In 1994 ze beëdigd als advocaat en een jaar later heeft zij zich gevestigd als een zelfstandig advocaat in Gorinchem. Daar houdt Jolanda zich voornamelijk bezig met het personen- en familierecht en het sociale voorzieningenrecht. Jolanda is ook gespecialiseerd in het asiel- en vreemdelingenrecht. Dat kan voor een echtscheiding van belang zijn als verblijfsrechtelijke aspecten een rol spelen.

  Financiële mogelijkheden

  Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. Jolanda behandelt ook zaken op basis van toevoegingen.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Breda

  Het kantoor van Advocatenkantoor de Jong bevindt zich aan de Eind 20, 4201 CR Gorinchem, op een afstand van ongeveer 39 kilometer vanuit Breda. De reistijd met de auto is ongeveer 33 minuten.

  VQ Advocaten

  Mr. C.K. Visser, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Breda

  Met vele jaren ervaring helpt mr. Corrine Visser uit Oud-Beijerland u onder meer bij uw scheiding, alimentatievragen en regelingen omtrent gezag en omgang. Ook is zij opgeleid als mediator en zorgt zij voor een goede begeleiding van gesprekken als u met beide partijen aan tafel komt, met als resultaat duurzame afspraken waarmee u de toekomst tegemoet kunt.

  Mr. C.E. Koopmans, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Breda

  Mr. Christiane Koopmans is een zeer ervaren advocaat in het familierecht. Ze is gericht op resultaat en duurzame afspraken. Als gediplomeerd mediator begeleidt zij de overlegfase tussen u en de wederpartij. Christiane Koopmans behandelt scheidingszaken (als advocaat en als mediator, en heeft veel ervaring met zaken op het gebied van alimentatie (partner – en kinderalimentatie), omgang en gezag, boedelverdeling, huwelijkse voorwaarden en uithuisplaatsing/ondertoezichtstelling.

  Financiële mogelijkheden

  Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. VQ Advocaten behandelen ook zaken op basis van toevoegingen.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Breda

  Het kantoor van VQ Advocaten bevindt zich aan de Vriesstraat 16, 3261 PC te Oud-Beijerland, op een afstand van ongeveer 44 kilometer vanuit Breda. De reistijd met de auto is ongeveer 44 minuten.