Alkmaar

mr. E.M. Diesfeldt

mr. E.M. Diesfeldt

Specialisaties:

Personen & Familierecht
Mediation binnen familierecht

Ervaring:

30 jaar ervaring

Gratis adviesgesprek? Bel 085-0291000 of Mail

Mr. E.B. Warmerdam

Mr. E.B. Warmerdam

Specialisaties:

Personen & Familierecht
Mediation binnen familierecht

Ervaring:

17 jaar ervaring

Gratis adviesgesprek? Bel 085-0291000 of Mail

Mr. L.S. Zomers

Mr. L.S. Zomers

Specialisaties:

Personen & Familierecht
Mediation binnen familierecht

Ervaring:

5 jaar ervaring

Gratis adviesgesprek? Bel 085-0291000 of Mail

Echtscheidingsadvocaat Alkmaar

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat of – mediator in Alkmaar of in de buurt van Alkmaar? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, dan is het vaak niet gemakkelijk om de juiste hulp te vinden. Daarom is het Juridisch Netwerk Nederland in het leven geroepen. Een netwerk van een groep betrokken en professionele familie advocaten met één missie: jou verder helpen, zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt met de belangrijke en leuke zaken in het leven.

Ons team van juridische klantadviseurs luistert naar jouw verhaal en vertelt je wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. Desgewenst schakelen we direct een gespecialiseerde familierecht advocaat in om je verder te helpen.

Of laat ons u terugbellen

Op werkdagen bellen we u binnen 1 uur terug.

Advocatenkantoor Warmerdam

Advocatenkantoor Warmerdam is gevestigd aan de Rogier van der Weijdestraat 2 in Alkmaar. Het kantoor beschikt over twee advocaten: mr. Warmerdam en mr. Zomers. De advocaten hebben meer dan 16 jaar ervaring in de juridische praktijk. Het kantoor is onder andere gespecialiseerd in het familierecht. Naast deskundigheid, vormen vertrouwelijkheid, integriteit en inventiviteit de ingrediënten die van advocatenkantoor Warmerdam een goed kantoor maken. De advocaten kunnen helder formuleren, scherp argumenteren en effectief onderhandelen.

Wilt u een conflict oplossen, dan is het prettig wanneer u het één en ander in eigen hand kunt houden. Is het bij een rechtszaak vaak afwachten hoe er beslist gaat worden, bij bemiddeling krijgt u samen alle ruimte om te ontdekken wat u zelf belangrijk vindt en wat u samen wilt afspreken. En ook niet geheel onbelangrijk; de kosten voor mediation zijn vaak lager dan de kosten van een juridische procedure. Tot slot kunt u bij dit kantoor gebruik maken van een gratis inloopspreekuur. Als blijkt dat uw juridisch probleem leidt tot een zaak, dan wordt er 10% korting gegeven op de eerste vijf uur bij niet-toevoegingszaken.

Advocatenkantoor Warmerdam is gespecialiseerd in personen- en familierecht, jeugdrecht en erfrecht.

Echtscheidingsadvocaat mr. E.B. Warmerdam

Mr. Eva Warmerdam is sinds 2003 actief als advocaat en mediator. Zij is gespecialiseerd in het familierecht. Voor zowel eenzijdige echtscheidingen als voor mediation kunt u bij haar terecht. Bij Eva staat de cliënt centraal. Het is een advocaat die deskundigheid, passie, empathie en aandacht hoog in het vaandel heeft staan.

Het komen tot een goede oplossing is haar uitgangspunt. Maar een acceptabele oplossing voor alle partijen is belangrijker dan het behalen van snelle winst. Als er kinderen bij het juridische probleem betrokken zijn, dan staan hun belangen altijd voorop. Als scheidingsadvocaat heeft Eva veel ervaring met o.a. de alimentatieregeling, gezag- en omgangsregelingen en het samenlevingscontract.

Echtscheidingsadvocaat mr. L.S. Zomers

Mr. Laura Zomers heeft de opleiding Nederlands Recht gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam en is in 2015 afgestudeerd. Tijdens haar studie was Laura al werkzaam bij een advocatenkantoor in Alkmaar en dit heeft zij na haar afstuderen voortgezet. Laura heeft altijd al belangstelling gehad voor het Personen- en familierecht, en heeft hierin dan ook haar master aan de Universiteit van Amsterdam afgerond. Sinds 2015 is ze werkzaam bij Advocatenkantoor Warmerdam en behandelt zaken op het gebied van familierecht en erfrecht.

Laura wordt omschreven als een hardwerkende advocaat die alles in het werk stelt om haar doel te behalen. Hierbij zijn doorzettingsvermogen en daadkracht essentieel. Bent u op zoek naar een advocaat die uw juridisch probleem efficiënt professioneel en gedreven oppakt, dan bent u bij Laura aan het juiste adres.

Diesfeldt Advocaten

Diesfeldt Advocaten is in 1959 opgericht door het echtpaar Diesfeldt. De praktijk is door hun dochters mr. Comans-Diesfeldt en mr. Diesfeldt voortgezet. Het kantoor is gevestigd aan de Stationsweg in Alkmaar. Zij zijn gespecialiseerd in het familierecht en voor juridische vragen over de echtscheiding,alimentatie regeling of anderszins hulp op familierechtelijk gebied kunt u bij hen terecht.

Diesfeldt advocaten is een klein en dynamisch kantoor. Beide advocaten hebben meer dan 20 jaar ervaring in de advocatuur. Door de combinatie van kleinschaligheid en ervaring leidt dit tot een persoonlijke en efficiënte deskundige aanpak.

Heeft u te maken met juridische problemen op familierechtelijk gebied? Neem dan contact op en laat u begeleiden door Diesfeldt Advocaten.

Echtscheidingsadvocaat mr. E.M. Diesfeldt

Mr. Liesbeth Diesfeldt is sinds 1991 verbonden aan het advocatenkantoor Diesfeldt. Zij is gespecialiseerd in het personen- en familierecht en kan u bijstaan bij een echtscheiding. Aan de Vrije Universiteit Amsterdam heeft zij haar opleiding genoten.

Liesbeth staat voor een persoonlijke aanpak en haar betrokkenheid zorgt voor een optimale advocaat-cliënt verhouding. Door haar deskundigheid wordt voor u het beste resultaat bereikt. Liesbeth is in staat om snel tot de kern van een probleem door te dringen en vervolgens op efficiënte wijze naar oplossingen op zoek te gaan.