Amsterdam

mr. M. Rikken

mr. M. Rikken

Specialisaties:

Personen & Familierecht
Mediation binnen familierecht

Ervaring:

18 jaar ervaring

Gratis adviesgesprek? Bel 085-0291000 of Mail

mr. B.A. Huijgen

mr. B.A. Huijgen

Specialisaties:

Personen & Familierecht
Mediation binnen familierecht

Ervaring:

12 jaar ervaring

Gratis adviesgesprek? Bel 085-0291000 of Mail

mr. A.C. Bouma

mr. A.C. Bouma

Specialisaties:

Personen & Familierecht
Mediation binnen familierecht

Ervaring:

20 jaar ervaring

Gratis adviesgesprek? Bel 085-0291000 of Mail

Echtscheidingsadvocaat Amsterdam

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat of – mediator in Amsterdam of in de buurt van Amsterdam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, dan is het vaak niet gemakkelijk om de juiste hulp te vinden. Daarom is het Juridisch Netwerk Nederland in het leven geroepen. Een netwerk van een groep betrokken en professionele familie advocaten met één missie: jou verder helpen, zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt met de belangrijke en leuke zaken in het leven.

Ons team van juridische klantadviseurs luistert naar jouw verhaal en vertelt je wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. Desgewenst schakelen we direct een gespecialiseerde familierecht advocaat in om je verder te helpen.

Of laat ons u terugbellen

Op werkdagen bellen we u binnen 1 uur terug.
Bel mij terug

Switch Legal Advocaten

SwitchLegal advocaten is een klein en innovatief advocatenkantoor aan een van de oudste grachten van Amsterdam. Het kantoor richt zich o.a. op het familierecht. Naast het voeren van procedures staan zij hun cliënten met gedegen advies bij en zijn ze altijd bereid en bereikbaar om jou te ondersteunen bij alle mogelijke juridische relevante kwesties.

Echtscheidingsadvocaat mr. B.A. Huijgen

Echtscheiding advocaat mr. Bram Huijgen heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens zijn studie heeft hij twee jaar als vrijwilliger voor de stichting Rechtswinkel Bijlmermeer gewerkt. Na het afronden van zijn rechtenstudie is hij gaan werken voor een middelgroot advocatenkantoor in Haarlem. Hij is sinds medio 2010 werkzaam bij Switch Legal advocaten.

Echtscheidingsadvocaat mr. M. Dorgelo

Mr. Merel Dorgelo is afgestudeerd in het recht aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Na haar studie is ze als jurist werkzaam geweest bij o.a. Cap Gemini, Ernst & Young en Holland Intertrust. In 2002 is Merel beëdigd tot advocaat en is ze mede-eigenaar geworden van Switch Legal Advocaten.

Merel heeft zich gespecialiseerd in het familierecht, bestuursrecht en IT-recht.

Van Beekhof Bouma Reichmann

Het kantoor Van Beekhof Bouma Reichmann bestaat sinds 2011 en is opgericht door mr. van Beekhof en mr. Bouma. Er werken gespecialiseerde familierechtsadvocaten die actief zijn op alle deelgebieden van het familierecht. Zowel voor nationale als internationale zaken kun je bij hen terecht.

Aan de echtscheiding experts van Van Beekhof Bouma Reichmann kun je  jouw belangen met een gerust hart toevertrouwen. Zij kunnen voor jou en je echtgenoot samen optreden als scheidingsmediator, maar je kunt hen ook inschakelen als scheidingsadvocaat. .

Echtscheidingsadvocaat mr. O. van Beekhof

Mr. Otto Beekhof is als advocaat in staat om moeiteloos te schakelen tussen het zoeken naar een gezamenlijke oplossing en –waar nodig- het verdedigen van jouw belangen in een juridische procedure. Het voeren van onderhandelingen is een vaardigheid die Otto op het lijf geschreven is. Voor zijn cliënten heeft dit al meerdere malen tot uitstekende resultaten geleid, zonder dat de gang naar de rechter nodig was.

Echtscheidingsadvocaat mr. A.C. Bouma

Mr. Annelieke Bouma is een praktische, doortastende en oplossingsgerichte advocaat. Hoewel zij in veel zaken als advocaat optreedt, doet zij ook veel mediation-zaken, waarbij zij samen met partijen, zonder inschakeling van de rechter, probeert voor beiden een passende oplossing te vinden. Annelieke vindt het belangrijk om juist de belangen van de kinderen te waarborgen. Als er kinderen in het spel zijn, moet je als ouders nog jarenlang met elkaar door één deur kunnen. Het is dan van belang dat je goed met elkaar kunt communiceren en elkaar als ouder blijft respecteren. Naast echtscheidingen houdt Annelieke zich veel bezig met afstammingszaken zoals bijvoorbeeld gerechtelijke vaststelling van vaderschap, ontkenning van het vaderschap en partneradopties. Ook houdt ze zich bezig met kinderontvoeringszaken en is medeoprichtster van de Vereniging van Internationale Kinderontvoeringsadvocaten.

Advocatenkantoor Rikken

Advocatenkantoor Rikken helpt jou in begrijpelijke taal en informeert je over alle mogelijkheden.Bij dit kantoor is goed persoonlijk contact, bereikbaarheid en een voortvarende aanpak erg belangrijk.

Echtscheidingsadvocaat M. Rikken

Familierechtsadvocaat mr. M. Rikken is bij uitstek geschikt om je te helpen bij je scheiding. Zij is deskundig en realistisch. Daarnaast heeft zij alle vaardigheden om met de persoonlijke en emotionele aspecten die bij een echtscheiding horen om te gaan.  Zij houdt van een voortvarende aanpak en helpt u om de scheiding zo positief mogelijk af te sluiten.

Advocatenkantoor De Baarsjes

Advocatenkantoor De Baarsjes in Amsterdam West is ook gespecialiseerd in echtscheidingen. Bij een echtscheiding moeten er duidelijke afspraken gemaakt worden. Bijvoorbeeld over het verdelen van de bezittingen en het pensioen en de alimentatie moet geregeld worden. Als er minderjarige kinderen zijn, dan moeten er ook afspraken gemaakt worden over de opvoeding en verzorging van de kinderen. De advocaten van dit kantoor helpen je met het verdedigen van je belangen. Bij dit soort familiezaken spelen emoties een grote rol en doe je er goed aan om goede, deskundige begeleiding te krijgen.

Echtscheidingsadvocaat mr. A.J. van Ommeren

Mr. Bram van Ommeren is in 1994 begonnen als advocaat. Sinds 1997 is hij verbonden aan advocatenkantoor De Baarsjes, centraal gelegen in Amsterdam West, vlakbij de Staatsliedenbuurt en Bos en Lommer. Bram is in staat om snel tot de kern van een probleem door te dringen en vervolgens op efficiënte wijze naar oplossingen op zoek te gaan. Bram is ook gespecialiseerd op het rechtsgebied sociale zekerheid.

Van den Brink Mediation

Van den Brink Mediation in Amsterdam is een kleinschalig kantoor dat zich heeft gespecialiseerd in echtscheiding en mediation. Dit kantoor kan je adviseren en hulp bieden bij het bemiddelen met echtscheidingen en niet=huwelijkse samenlevingsvormen. Mr. E.W. van den Brink heeft het kantoor opgericht en kan jou goed van dienst zijn.

Echtscheidingsadvocaat mr. E.W. van den Brink

Mr. Evert van den Brink is advocaat en en expert op het gebied van mediation bij echtscheidingen. Hij is gespecialiseerd in het oplossen van geschillen. Evert erg bekwaam op het gebied van familierecht en is tevens in staat om op te treden als bemiddelaar bij geschillen waarbij de overheid betrokken is. Ook geeft hij lezingen over conflicthantering.