Echtscheidingsadvocaten in Amsterdam

Home | Echtscheidingsadvocaten | Noord-Holland | Echtscheidingsadvocaten in Amsterdam
echtscheidingsadvocaat Amsterdam

Echtscheidingsadvocaat Amsterdam

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Amsterdam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, dan is het vaak niet gemakkelijk om de juiste hulp te vinden. Daarom is het Juridisch Netwerk Nederland in het leven geroepen. Een netwerk van een groep betrokken en professionele echtscheidingsadvocaten met één missie: jou vóór, tijdens of na de echtscheiding juridisch begeleiden, zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt.

Wat mag je van ons verwachten? 

Als je contact met ons opneemt, krijg je één van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt geluisterd naar jouw verhaal en je krijgt direct informatie over wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. Als je dat wilt, schakelen we direct een bij ons aangesloten gespecialiseerde echtscheidingsadvocaat of mediator in om jou verder te helpen. Zo weet je zeker dat je goed wordt geholpen.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten? 

Samen met jou selecteren we een geschikte advocaat of mediator op basis van specialisme en in de buurt van jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doe we enkele suggesties van goede echtscheidingsadvocaten in de buurt van Amsterdam. Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Vaak wordt je al dezelfde dag gebeld. Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de zaak en de onderwerpen die moeten worden geregeld. De advocaat komt met een concreet plan van aanpak en geeft een schatting van de kosten. Indien je inkomen en vermogen dit mogelijk maakt, kan een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085-0291000

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Informatie over de echtscheidingsadvocaten in Amsterdam

  Switch Legal Advocaten

  Echtscheidingsadvocaat mr. B.A. Huijgen

  Mr. B.A. Huijgen (Bram) heeft een zeer diverse achtergrond en is breed opgeleid aan de Universiteit van Amsterdam. Hij is sinds medio 2010 verbonden aan SwitchLegal advocaten in Amsterdam. Bram is gespecialiseerd en personen en familierecht maar kan u daarnaast ook bijstaan in het ondernemingsrecht of strafrecht. U kunt bij hem terecht voor echtsscheidingskwesties, alimentatiezaken, gezag en omgangsregelingen en andere kwesties binnen het personen en familierecht. Het advocatenkantoor SwitchLegal is kleinschalig en innovatief. Er wordt aan de hand van uw persoonlijke omstandigheden gekeken naar wat de beste strategie is.

  Financiële mogelijkheden

  SwitchLegal hanteert in principe een vast tarief maar er worden regelmatig vaste prijsafspraken gemaakt met cliënten. Voor cliënten die in aanmerking komen voor een gesubsidieerde rechtsbijstand vraagt Bram een ‘toevoeging’ aan zodat zij niet de reguliere advocaatkosten hoeven te betalen.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Amsterdam

  Het kantoor van SwitchLegal bevind zich in het centrum van Amsterdam op een van de oudste grachten van Amsterdam, de Singel. Indien u met het OV komt ben u er vanaf Centraal Station binnen een kwartier.

  Van Beekhof Bouma Reichmann

  Echtscheidingsadvocaat mr. A.C. Bouma

  Mr. Annelieke Bouma is een praktische, doortastende en oplossingsgerichte advocaat. Naast dat ze al meer dan 20 jaar ervaring heeft als familierecht advocaat doe ze ook aan mediation waarbij zij samen met beide partijen een passende oplossing probeert te bereiken. Ze heeft hiervoor de juridische specialisatieopleiding familierecht en de specialisatieopleiding scheidingsmediation bij de vereniging van Familierecht en Advocaten Scheidingsmediators afgerond. Annelieke vind het belangrijk om de belangen van kinderen binnen het scheidingsproces goed in de gaten te houden. Daarnaast houdt zij zich veel bezig met afstammingszaken, naamswijzigingen, kinderontvoeringszaken en draagmoederschapszaken. Ze is ook medeoprichtster van de Vereniging van Internationale Kinderontvoeringszaken. Annelieke is proactief, oplossingsrechte advocaat die zich volledig inzet voor haar klanten.

  Echtscheidingsadvocaat mr. M.C. Reichmann

  Mr. Machteld Reichmann heeft al bijna 20 jaar ervaring als gespecialiseerd allround familierecht advocaat. In 2015 heeft zij de specialisatieopleiding familierecht (cum laude) en de specialisatieopleiding scheidingsmediation bij de verenging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) gevolgd. Machteld heeft begrip voor de lastige situatie van haar klanten en probeert naar de juridische ook de niet-juridische belangen van haar klanten te behartigen. Klanten waarderen Matchelds deskunigheid, toewijding en bereikbaarheid. Zowel in nationale als in internationale zaken kan Machteld u begeleiden als mediator of advocaat.

  Financiële mogelijkheden

  Voor zaken die zich hiervoor lenen is advocatenkantoor Van Beekhof Bouma Richmann bereid een vast tarief af te spreken.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Amsterdam

  Het advocatenkantoor is te vinden op de Willemsparkweg 94I, in Amsterdam Oud-Zuid. Indien dit nodig is is het mogelijk om een afspraak buiten kantooruren te maken.

  Advocatenkantoor Rikken

  Echtscheidingsadvocaat M. Rikken

  Mr. Mirjam Rikken is de naamgever en oprichter van het Advocatenkantoor Rikken. Ze is gespecialiseerd in het personen- en familierecht en het insolventie-/faillissementsrecht. Daarnaast kunt u bij haar terecht voor conflictbemiddeling en mediation. Mirjam heeft naast een gedegen juridische kennis ook de vaardigheden om met de persoonlijke en emotionele aspecten die in het familierecht spelen om te gaan. Cliënten kunnen een persoonlijke benadering van Mirjam verwachten.

  Financiële mogelijkheden

  In principe hanteert advocatenkantoor Rikken een vast uurtarief. Indien u in aanmerking komt voor een gesubsidieerde rechtsbijstand is dit ook mogelijk.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Amsterdam

  Het kantoor bevind zich in het hart van Laren aan de Houtzagerij 1, een klein half uur met de auto vanaf Amsterdam. Het ook mogelijk om een afspraak in te plannen in de nevenvestiging in Amsterdam aan de Keizersgracht.