Echtscheidingsadvocaten in Almelo

Home | Echtscheidingsadvocaten | Overijssel | Echtscheidingsadvocaten in Almelo
Echtscheidingsadvocaat Almelo

Echtscheidingsadvocaat Almelo

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Almelo? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, dan is het vaak niet gemakkelijk om de juiste hulp te vinden. Daarom is het Juridisch Netwerk Nederland in het leven geroepen. Een netwerk van een groep betrokken en professionele echtscheidingsadvocaten met één missie: jou vóór, tijdens of na de echtscheiding juridisch begeleiden, zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt.

Wat mag je van ons verwachten? 

Als je contact met ons opneemt, krijg je één van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt geluisterd naar jouw verhaal en je krijgt direct informatie over wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. Als je dat wilt, schakelen we direct een bij ons aangesloten gespecialiseerde echtscheidingsadvocaat of mediator in om jou verder te helpen. Zo weet je zeker dat je goed wordt geholpen.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten? 

Samen met jou selecteren we een geschikte advocaat of mediator op basis van specialisme en in de buurt van jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doe we enkele suggesties van goede echtscheidingsadvocaten in de buurt van Almelo. Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Vaak wordt je al dezelfde dag gebeld. Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de zaak en de onderwerpen die moeten worden geregeld. De advocaat komt met een concreet plan van aanpak en geeft een schatting van de kosten. Indien je inkomen en vermogen dit mogelijk maakt, kan een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085-0291000

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Informatie over de echtscheidingsadvocaten in Almelo

  Driehoek Advocaten 

  Mr. Gera van Lent, echtscheidingsadvocaat in Almelo

  Advocaat mr. G. (Gera) van Lent heeft al meer dan 20 jaar ervaring binnen het personen- en familierecht. Met passie en gedrevenheid doet zij haar werk. Met als motto: schikken als het kan en vechten als het moet! wilt zij voor haar cliënten een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Gera is een daadkrachtige advocaat die u gericht zal helpen met het oplossen van uw probleem.

  Financiële mogelijkheden

  Waar mogelijk biedt Gera van Lent de mogelijkheid van op maat gesneden vaste prijsafspraken. 

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Almelo

  Het kantoor van Driehoek Advocaten bevindt zich aan De Grenzen 2, 7607 BZ Almelo. Driehoek Advocaten kent ook een nevenvestiging gelegen in Zwolle, dit bevindt zich aan Dokter Klinkertweg 24, 8025 BS Zwolle. 

  Brusse & Masselink 

  Mr. Marc Schuring, echtscheidingsadvocaat in Almelo

  Advocaat mr. M. (Marc) Schuring is al meer dan 18 jaar gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden. Sinds hij in 2002 beëdigd is tot advocaat, heeft hij veel ervaring opgedaan binnen het personen- en familierecht. Hierdoor heeft hij dan ook al vele cliënten kunnen begeleiden bij hun echtscheiding. Advocaat Marc zal voor zijn cliënten duidelijkheid scheppen in de onzekere tijden van een scheiding. 

  Mr. Sebastiaan Masselink, echtscheidingsadvocaat in Almelo

  Advocaat mr. S. (Sebastiaan) Masselink is sinds 2010 eigenaar van het advocatenkantoor Brusse & Masselink. Met al meer dan 15 jaar ervaring binnen het personen- en familierecht, is Sebastiaan een servicegerichte en ondernemende advocaat die elke zaak met volle aandacht oppakt voor zijn cliënten. 

  Mr. Stephanie Grob, echtscheidingsadvocaat in Almelo

  Advocaat mr. S. (Stephanie) Grob is gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Zij is sinds 2014 werkzaam bij Brusse & Masselink. Naast advocaat is zij ook werkzaam als mediator. Stephanie vormt samen met haar cliënt een team. Zij is gericht tot het oplossen van conflicten en zal jou goed begeleiden. Ze zal streven tot het behalen van een zo’n goed mogelijk resultaat

  Financiële mogelijkheden

  Bij Brusse & Masselink zullen ze vooraf een vaste prijsafspraak maken. Voor cliënten die in aanmerking komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand zullen zijn een toevoeging aanvragen, hierdoor hoef je de advocaatkosten niet helemaal zelf te betalen. 

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Almelo

  Het kantoor van Brusse & Masselink bevindt zich aan de Wierdensestraat 122, 760 BM Almelo. Daarnaast hebben zij ook  twee kantoren in Tubbergen en Oldenzaal.