Almelo

mr. G. van Lent

mr. G. van Lent

Specialisaties:

Personen & Familierecht
Mediation binnen familierecht

Ervaring:

29 jaar ervaring

Gratis adviesgesprek? Bel 085-0291000 of Mail

mr. M.A. Schuring

mr. M.A. Schuring

Specialisaties:

Personen & Familierecht
Mediation binnen familierecht

Ervaring:

18 jaar ervaring

Gratis adviesgesprek? Bel 085-0291000 of Mail

mr. S.J.M. Masselink

mr. S.J.M. Masselink

Specialisaties:

Personen & Familierecht
Mediation binnen familierecht

Ervaring:

15 jaar ervaring

Gratis adviesgesprek? Bel 085-0291000 of Mail

Echtscheidingsadvocaat Almelo

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat of – mediator in Almelo of in de buurt van Almelo? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, dan is het vaak niet gemakkelijk om de juiste hulp te vinden. Daarom is het Juridisch Netwerk Nederland in het leven geroepen. Een netwerk van een groep betrokken en professionele familie advocaten met één missie: jou verder helpen, zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt met de belangrijke en leuke zaken in het leven.

Ons team van juridische klantadviseurs luistert naar jouw verhaal en vertelt je wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. Desgewenst schakelen we direct een gespecialiseerde familierecht advocaat in om je verder te helpen.

Of laat ons u terugbellen

Op werkdagen bellen we u binnen 1 uur terug.
Bel mij terug

Brusse & Masselink Advocaten

Brusse & Masselink, de Twentse Advocaten, is een middelgroot advocatenkantoor met twee vestigingen: in Almelo en in Tubbergen. Het advocatenkantoor stelt uw persoonlijke belang prominent voorop. Er wordt gewerkt met passie voor het vak en grote deskundigheid, met een vleugje Twentse nuchterheid. Bij Brusse & Masselink houden de heren Sebastiaan Masselink en Marc Schuring en de dames Stephanie Grob en Anita Baan zich als advocaat bezig met de vraagstelling rondom echtscheidingen. Door hun ervaring in het personen- en familierecht kunt u er zeker van zijn dat uw zaak deskundig en voortvarend zal worden behandeld.

Echtscheidingsadvocaat mr. Marc Schuring

Mr. Marc Schuring is in 2002 beëdigd als advocaat. In 2010 is hij komen werken bij Brusse & Masselink en sinds 2013 is hij samen met Willem Brusse en Sebastiaan Masselink eigenaar van dit kantoor. Marc Schuring heeft veel ervaring als advocaat bij echtscheidingen. Na zijn HEAO opleiding Economie & Recht bij Hogeschool Saxion heeft hij Nederlands Recht gestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Door zijn HEAO opleiding is Marc Schuring ook cijfermatig goed onderlegd, bij echtscheidingen komt die ervaring vaak goed van pas. Met vestigingen in Almelo en Tubbergen zijn ook cliënten uit Hengelo en Enschede van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Tijdens een eerste afspraak bespreekt u uw persoonlijke situatie met Marc Schuring. Tevens wordt duidelijk wat u kunt verwachten van Brusse & Masselink, de Twentse Advocaten. Een echtscheidingsprocedure loopt altijd via de rechtbank; voor de begeleiding van deze procedure heeft u een advocaat nodig. Marc zegt hier zelf over: ‘Een scheiding brengt een hoop onzekerheid met zich mee en daar zijn wij ons als advocaat van bewust. Wij vinden het belangrijk dat een cliënt zo snel mogelijk duidelijkheid krijgt over zijn of haar situatie.’

Echtscheidingsadvocaat mr. Sebastiaan Masselink

Mr. Sebastiaan Masselink is advocaat sinds 2005 en vanaf 2010 eigenaar van Brusse & Masselink. Brusse & Masselink, de Twentse Advocaten. Hij studeerde Nederlands Recht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en is deskundig op het gebied van personen- en familierecht. Met vestigingen in Almelo en Tubbergen zijn ook cliënten uit de gehele regio Twente, waaronder ook Hengelo en Enschede, van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek neemt mr. Masselink uw situatie onder de loep en bespreekt samen welke volgende stappen gezet kunnen worden om uw de scheiding zo goed mogelijk te laten verlopen.
De werkwijze van Sebastiaan Masselink is erop gericht om tot goed lopende afspraken tussen partijen te komen. Hier staat het kantoor ook om bekend. Mr. Masselink zegt hierover: ‘Wij willen niet dat partijen alleen afspraken maken die nu passend zijn, maar juist afspraken voor de langere termijn. In geval van een scheiding houden we de belangen van alle betrokken partijen zo goed mogelijk voor ogen. Ons doel is om ervoor te zorgen dat alle betrokkenen na de scheiding op een goede manier verder kunnen met hun leven.

Echtscheidingsadvocaat mr. Anita Baan

Anita Baan is sinds 2016 als advocaat verbonden aan Brusse & Masselink Advocaten. Ze heeft Nederlands Recht gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. U kunt bij haar terecht met al uw juridische problemen op het gebied van personen- en familierecht. Anita staat bekend om haar betrokkenheid en hart voor de zaak. Zij gaat samen met u voor het maximaal haalbare.

Met haar persoonlijke en praktische aanpak zorgt zij ervoor dat u snel tot een wenselijke oplossing komt van uw juridische probleem. Heeft u te maken met een echtscheiding of een andere familierechtelijk probleem en bent u op zoek naar een gedreven advocaat? Dan kunt u contact opnemen met Anita Baan.

Echtscheidingsadvocaat mr. Stephanie Grob

Stephanie Grob is sinds 2011 verbonden aan Brusse & Masselink Advocaten en is in 2014 tot advocaat beëdigd. Zij heeft Nederlands recht en Notarieel recht gestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Zij richt zich op de algemene rechtspraktijk, maar houdt zich voornamelijk bezig met personen- en familierecht, erfrecht en arbeidsrecht.

Als scheidingsadvocaat heeft Stephanie veel ervaring met alimentatie, gezag, omgang en verbreking samenleving. Ze is gespecialiseerd MfN mediator. Door haar persoonlijke en praktische aanpak zorgt zij ervoor dat er snel een wenselijke oplossing wordt gevonden voor uw juridisch probleem.

Bent u op zoek naar een advocaat die uw juridisch probleem professioneel, efficiënt en gedreven oppakt, dan bent u bij Stephanie Grob aan het juiste adres.