Echtscheidingsadvocaten in Deventer

Home | Echtscheidingsadvocaten | Overijssel | Echtscheidingsadvocaten in Deventer
Echtscheidingsadvocaat Deventer

Echtscheidingsadvocaat Deventer

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Deventer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, dan is het vaak niet gemakkelijk om de juiste hulp te vinden. Daarom is het Juridisch Netwerk Nederland in het leven geroepen. Een netwerk van een groep betrokken en professionele echtscheidingsadvocaten met één missie: jou vóór, tijdens of na de echtscheiding juridisch begeleiden, zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt.

Wat mag je van ons verwachten? 

Als je contact met ons opneemt, krijg je één van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt geluisterd naar jouw verhaal en je krijgt direct informatie over wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. Als je dat wilt, schakelen we direct een bij ons aangesloten gespecialiseerde echtscheidingsadvocaat of mediator in om jou verder te helpen. Zo weet je zeker dat je goed wordt geholpen.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten? 

Samen met jou selecteren we een geschikte advocaat of mediator op basis van specialisme en in de buurt van jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doe we enkele suggesties van goede echtscheidingsadvocaten in de buurt van Deventer. Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Vaak wordt je al dezelfde dag gebeld. Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de zaak en de onderwerpen die moeten worden geregeld. De advocaat komt met een concreet plan van aanpak en geeft een schatting van de kosten. Indien je inkomen en vermogen dit mogelijk maakt, kan een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand.

 

 

 

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085-0291000

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Informatie over de echtscheidingsadvocaten in de buurt van Deventer

  Brusse & Masselink 

  Mr. Marc Schuring, echtscheidingsadvocaat in Deventer

  Advocaat mr. M. (Marc) Schuring is in 2002 beëdigd tot advocaat en heeft dan ook al 18 jaar ervaring in verschillende rechtsgebieden.  Hij is mede-eigenaar van advocatenkantoor Brusse & Masselink en is gespecialiseerd binnen het personen- en familierecht. Hij heeft door zijn vele jaren ervaring al veel cliënten kunnen bijstaan.

  Mr. Sebastiaan Masselink, echtscheidingsadvocaat in Deventer

  Advocaat mr. S. (Sebastiaan) Masselink is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd binnen het personen- en familierecht. Sinds 2010 is hij eigenaar van het advocatenkantoor Brusse & Masselink. Sebastiaan is een servicegerichte en ondernemende advocaat die elke zaak met volle aandacht oppakt voor zijn cliënten. 

  Mr. Stephanie Grob, echtscheidingsadvocaat in Deventer

  Advocaat mr. S. (Stephanie) Grob is al meer dan 5 jaar gespecialiseerd binnen het personen- en familierecht. Naast dat zij advocaat is, is zij ook werkzaam als mediator. Sinds 2014 is zij aangesloten bij het advocatenkantoor Brusse & Masselink. Samen met haar cliënt vormt zij een team en streeft zij tot het behalen van een zo’n goed mogelijk resultaat. Zij is gericht tot het oplossen van conflicten en zal jou goed begeleiden. 

  Mr. Anita Baan, echtscheidingsadvocaat in Deventer

  Advocaat mr. A. (Anita) Baan is sinds 2016 werkzaam bij advocatenkantoor Brusse & Masselink. Ze is gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Anita vind de emotionele kant van zaken net zo belangrijk als de juridische kant. Zij helpt haar cliënten graag met het oplossen van juridische vraagstukken en gaat hierbij geen uitdaging uit de weg.  Zij zal samen met jou voor het maximaal haalbare gaan. 

  Financiële mogelijkheden

  Bij Brusse & Masselink zullen ze vooraf een vaste prijsafspraak maken. Voor cliënten die in aanmerking komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand zullen zijn een toevoeging aanvragen, hierdoor hoef je de advocaatkosten niet helemaal zelf te betalen. 

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Deventer

  Het kantoor van Brusse & Masselink bevindt zich aan de Wierdensestraat 122, 760 BM Almelo. Daarnaast hebben zij ook  twee kantoren in Tubbergen en Oldenzaal.