Echtscheidingsadvocaten in Zwolle

Home | Echtscheidingsadvocaten | Overijssel | Echtscheidingsadvocaten in Zwolle
Echtscheidingsadvocaat Zwolle

Echtscheidingsadvocaat Zwolle

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat of – mediator in Zwolle of in de buurt van Zwolle? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, dan is het vaak niet gemakkelijk om de juiste hulp te vinden. Daarom is het Juridisch Netwerk Nederland in het leven geroepen. Een netwerk van een groep betrokken en professionele familie advocaten met één missie: jou verder helpen, zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt met de belangrijke en leuke zaken in het leven.

Ons team van juridische klantadviseurs luistert naar jouw verhaal en vertelt je wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. Desgewenst schakelen we direct een gespecialiseerde familierecht advocaat in om je verder te helpen.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-18:00
085-0291000

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Informatie over de echtscheidingsadvocaten in Zwolle

  Driehoek Advocaten

  Driehoek Advocaten in Zwolle is een collectief van advocaten op verschillende rechtsgebieden. Iedere advocaat heeft een eigen specialisme. Ook op het rechtsgebied Personen- en Familierecht, waar scheiding onder valt, heeft Driehoek Advocaten een specialist in huis.

  U heeft besloten te gaan scheiden. Misschien heeft u het al aan de kinderen en uw directe omgeving verteld en is het ineens definitief. Wat nu? Wat moet er allemaal geregeld worden en wie kan u daarin juridisch bijstaan?

  Van Driehoek Advocaten kunt u praktisch en helder advies verwachten. We stemmen ons advies precies af op uw probleem en uw omstandigheden, zodat u snel inzicht krijgt in de consequenties en u vervolgens weloverwogen keuzes kunt maken.

  Bij echtscheiding moeten er bijvoorbeeld afspraken gemaakt worden over alimentatie, pensioenverdeling en over de kinderen. Zeker als er grote financiële belangen spelen, bijvoorbeeld in geval een van de scheidende partijen een bedrijf heeft, is het zaak om zo snel mogelijk een scheidingsadvocaat in de arm te nemen.

  Bij Driehoek Advocaten is Mr. Gera van Lent specialist in scheidingsrecht. Ze is een betrokken en gedreven advocaat met plezier in haar vak. Mr. Van Lent werkt graag volgens het principe: zeggen wat je doet en doen wat je zegt.

  Echtscheidingsadvocaat mr. G. van Lent

  Mr. Gera van Lent is advocaat en mediator bij Driehoek Advocaten. Zij studeerde rechten aan de Universiteit van Utrecht. Bij Driehoek Advocaten is Gera verantwoordelijk voor de familiezaken. Gera werkt voor ondernemers en particulieren. Indien nodig werkt Gera samen met andere specialisten om voor haar cliënten een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Het motto van Gera is: schikken als het kan en vechten als het moet! Met gedrevenheid en passie pakt Gera de zaken op en heeft zij oog voor uw belangen en de belangen van de kinderen. Het kantoor heeft vestigingen in Zwolle en Almelo.

  Overweegt u een echtscheiding of ontbinding van uw samenlevingscontract, dan vindt u in haar een zeer betrokken en daadkrachtig advocaat die u praktisch gericht zal helpen bij het regelen van uw scheiding.