Echtscheidingsadvocaten in Zwolle

Home | Echtscheidingsadvocaten | Overijssel | Echtscheidingsadvocaten in Zwolle
Echtscheidingsadvocaat Zwolle

Echtscheidingsadvocaat Zwolle

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Zwolle? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, dan is het vaak niet gemakkelijk om de juiste hulp te vinden. Daarom is het Juridisch Netwerk Nederland in het leven geroepen. Een netwerk van een groep betrokken en professionele echtscheidingsadvocaten met één missie: jou vóór, tijdens of na de echtscheiding juridisch begeleiden, zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt.

Wat mag je van ons verwachten? 

Als je contact met ons opneemt, krijg je één van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt geluisterd naar jouw verhaal en je krijgt direct informatie over wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. Als je dat wilt, schakelen we direct een bij ons aangesloten gespecialiseerde echtscheidingsadvocaat of mediator in om jou verder te helpen. Zo weet je zeker dat je goed wordt geholpen.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten? 

Samen met jou selecteren we een geschikte advocaat of mediator op basis van specialisme en in de buurt van jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doe we enkele suggesties van goede echtscheidingsadvocaten in de buurt van Zwolle. Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Vaak wordt je al dezelfde dag gebeld. Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de zaak en de onderwerpen die moeten worden geregeld. De advocaat komt met een concreet plan van aanpak en geeft een schatting van de kosten. Indien je inkomen en vermogen dit mogelijk maakt, kan een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand.

 

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085-0291000

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Informatie over de echtscheidingsadvocaten in Zwolle

  Brusse & Masselink 

  Mr. Marc Schuring, echtscheidingsadvocaat in Zwolle

  Advocaat mr. M. (Marc) Schuring is in 2002 beëdigd tot advocaat. Hierna heeft hij zich in verschillende rechtsgebieden gespecialiseerd.  Met al meer dan 18 jaar ervaring binnen het personen- en familierecht heeft Marc al vele cliënten kunnen begeleiden bij hun echtscheiding. Hij zal voor zijn cliënten duidelijkheid scheppen in de onzekere situatie bij een scheiding. 

  Mr. Sebastiaan Masselink, echtscheidingsadvocaat in Zwolle

  Advocaat mr. S. (Sebastiaan) Masselink heeft al meer dan 15 jaar ervaring binnen het personen- en familierecht. Sinds 2010 is hij eigenaar van het advocatenkantoor Brusse & Masselink. Sebastiaan is een servicegerichte en ondernemende advocaat die elke zaak met volle aandacht oppakt voor zijn cliënten. 

  Mr. Anita Baan, echtscheidingsadvocaat in Zwolle

  Advocaat mr. A. (Anita) Baan werkt sinds 2016 bij Brusse & Masselink en is gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Zij helpt u graag met het oplossen van juridische vraagstukken en gaat daarbij uitdagingen niet uit de weg. Anita vind de emotionele kant van zaken net zo belangrijk als de juridische kant. Zij zal samen met jou voor het maximaal haalbare gaan. 

  Mr. Stephanie Grob, echtscheidingsadvocaat in Zwolle

  Advocaat mr. S. (Stephanie) Grob is sinds 2014 werkzaam bij Brusse & Masselink. Zij is gespecialiseerd in het personen- en familierecht en is naast advocaat ook mediator. Stephanie is gericht tot het oplossen van conflicten en zal jou goed begeleiden. Samen met een cliënt vormt zij een team tot het behalen van een zo’n goed mogelijk resultaat.

  Financiële mogelijkheden

  Bij Brusse & Masselink zullen ze vooraf een vaste prijsafspraak maken. Voor cliënten die in aanmerking komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand zullen zijn een toevoeging aanvragen, hierdoor hoef je de advocaatkosten niet helemaal zelf te betalen. 

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Zwolle

  Het kantoor van Brusse & Masselink bevindt zich aan de Wierdensestraat 122, 760 BM Almelo. Daarnaast hebben zij ook  twee kantoren in Tubbergen en Oldenzaal.