Echtscheidingsadvocaten in Tilburg

Home | Echtscheidingsadvocaten | Echtscheidingsadvocaten in Tilburg
Echtscheidingsadvocaat Tilburg

Echtscheidingsadvocaat Tilburg

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Tilburg? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Het is niet eenvoudig om de juiste hulp te vinden bij jouw situatie.

Het Juridisch Netwerk Nederland is er daarom voor jou. Een netwerk van een groep betrokken en professionele echtscheidingsadvocaten met een doel: jou begeleiden voor, tijdens of na de echtscheiding. Dankzij onze juridische kennis kun je zo snel mogelijk weer verder.

Wat mag je van ons verwachten?

Je partner en jij worden straks ineens ex partners. Dit is een gekke overstap. Je krijgt ineens te maken met echtscheidingsrecht in Tilburg. Waarschijnlijk zit je met veel vragen.

Wij hebben ervaring met de situatie waarin jij nu zit. Door contact met ons op te nemen krijg je een van onze juridische klantadviseurs aan de lijn.

Er wordt aandachtig geluisterd naar jouw verhaal. Je krijgt direct informatie over wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen.

Vervolgens brengen we je in contact met een echtscheiding advocaat in Tilburg. We kunnen je ook helpen aan een mediator. Dit hangt af van je situatie.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten?

Samen met jou zoeken we een geschikte advocaat of mediator op basis van kennis en in de buurt van jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina geven we je een aantal opties van goede echtscheidingsadvocaten in de buurt van Tilburg.

Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak in te plannen. Vaak word je al dezelfde dag gebeld. Tijdens je persoonlijke afspraak bespreken we wat er geregeld moet worden.

Ook wordt er gevraagd of je bijvoorbeeld onder huwelijkse voorwaarden bent getrouwd. De advocaat komt vervolgens met een concreet plan van aanpak en geeft een schatting van de kosten. Soms heb je daarnaast recht op gefinancierde rechtsbijstand.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Informatie over de echtscheidingsadvocaten in de buurt van Tilburg

  ELINGS Advocatuur

  Mr. N. J. R. M. (Noortje) Elings, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Tilburg

  Noortje Elings is een ervaren en gepassioneerde familierecht advocaat. Ze staat op de lijst van de Rechtbank Den Haag. Dit laat zien dat Noortje ook daar wordt gewaardeerd.

  Ze denkt in oplossingen en staat bekend om haar daadkrachtige aanpak. Ze heeft veel kennis in familierecht en jeugdrecht.

  Noortje combineert haar deskundigheid met een praktische en doelgerichte aanpak. Uit ervaring weet ze dat bijna alle familierechtelijke problemen voortkomen uit onderliggende pijn, verdriet, gekwetstheid of jaloezie. Het is daarom erg belangrijk de verborgen emoties te herkennen maar ook rekening te houden met de rechtspraak.  Alleen op die manier kan een goede en prettige oplossing gevonden worden.

  Noortje stelt jouw belangen voorop. Dat betekent dat ze goed kijkt naar oplossingen voor jouw situatie. Soms moet ze daarom een strijd in de rechtbank aangaan om gelijk te krijgen.

  Het liefst wil ze jouw problemen oplossen zonder dat hiervoor een strijd in de rechtbank nodig is. Denk aan een echtscheiding waar kinderen bij betrokken zijn.

  Financiële mogelijkheden

  Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. De advocaten van ELINGS behandelen ook zaken op basis van toevoegingen.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Tilburg

  Het kantoor van ELINGS Advocatuur ligt aan de Wilhelminasingel 19 (4818 AC) in Breda. Het kantoor ligt 31 kilometers van Tilburg af. De reistijd met de auto is ongeveer 27 minuten.

  START Advocaten & Mediators

  Mr. L. M. Bakker, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Tilburg

  Echtscheidingsadvocaat Lisette werkt al lange tijd als advocaat en heeft veel kennis van het personen- en familierecht.

  Financiële mogelijkheden

  Vraag tijdens het eerste gesprek naar de financiële mogelijkheden zijn. Lisette behandelt ook zaken op basis van toevoegingen.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Tilburg

  Het kantoor van START Advocaten & Mediators ligt aan de Aquasingel 1 (5247 JK) Rosmalen. Het ligt ongeveer 30 kilometer van Tilburg vandaan. De reistijd met de auto is ongeveer 32 minuten.

  Lamers Tielemans Advocaten

  Mr. R. (Rob) Tielemans, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Tilburg 

  Rob heeft kennis van het personen- en familierecht. Hij helpt cliënten juridisch bij een echtscheiding of beëindiging van een samenleving. Hij adviseert en procedeert in alimentatiezaken, gezag- en omgangszaken, ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen.

  Rob gaat proactief te werk en wil het beste voor zijn cliënten. Hij vindt snel resultaat belangrijk.

  Financiële mogelijkheden

  Lamers Tielemans biedt soms ook op maat gesneden vaste prijsafspraken aan.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Tilburg 

  Het kantoor van Lamers Tielemans bevindt zich in de Sint Antoniusstraat 9 (5616 RT) in Eindhoven. 

  Advocatenkantoor de Jong

  Mr. J. (Jolanda) de Jong, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Tilburg

  Jolanda heeft rechten gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ze is in 1991 afgestudeerd. Sinds 1994 werkt ze als advocaat. Een jaar later heeft ze zich gevestigd als een zelfstandig advocaat in Gorinchem. Daar houdt Jolanda zich voornamelijk bezig met het personen- en familierecht en het sociale voorzieningenrecht.

  Jolanda is ook gespecialiseerd in het asiel- en vreemdelingenrecht. Dat kan voor een echtscheiding van belang zijn als verblijfsrechtelijke aspecten een rol spelen.

  Financiële mogelijkheden

  Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. Jolanda behandelt ook zaken op basis van toevoegingen.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Tilburg

  Het kantoor van Advocatenkantoor de Jong bevindt zich aan de Eind 20 (4201 CR) in Gorinchem. Het kantoor is ongeveer 50 kilometer van Tilburg vandaan. De reistijd met de auto is ongeveer 45 minuten.