Echtscheidingsadvocaten in Amersfoort

Home | Echtscheidingsadvocaten | Utrecht | Echtscheidingsadvocaten in Amersfoort
Echtscheidingsadvocaat Amersfoort

Echtscheidingsadvocaat Amersfoort 

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in de buurt van Amersfoort? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Als je partner en jij gaan scheiden, is het vaak niet eenvoudig om de juiste hulp te vinden.

Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen. Dit is een netwerk van professionele familierecht advocaten met het doel om jou vóór, tijdens of na de echtscheiding juridisch begeleiden. Wij zorgen ervoor dat je scheiding zo soepel mogelijk verloopt.

Wat mag je van ons verwachten? 

Als je contact met ons opneemt, krijg je één van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt geluisterd naar jouw verhaal. Je krijgt direct informatie over wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen.

Zo wordt onder meer gekeken naar de vorm van het huwelijk, de woning, recht op omgang met de kinderen als die er zijn, partner- en kinderalimentatie, en meer.

We kunnen direct een bij ons aangesloten gespecialiseerde personen en familierecht advocaat of mediator voor je inschakelen. Ze hebben ook kennis van het sociaal zekerheidsrecht. Zo weet je zeker dat je goed wordt geholpen.

Wat mag je van de scheidingsadvocaat verwachten? 

Samen met jou selecteren we een geschikte advocaat of mediator op basis van specialisme en in de buurt van jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doen we enkele suggesties van goede echtscheidingsadvocaten in de buurt van Amersfoort.

Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Vaak word je al dezelfde dag gebeld. Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de onderwerpen die moeten worden geregeld.

De advocaat komt met een concreet plan van aanpak en geeft een schatting van de kosten. Zijn je inkomen en vermogen te laag, dan kan een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Informatie over de echtscheidingsadvocaten in de buurt van Amersfoort

  Mr. M.C. Lugard-van Beijma, echtscheidingsadvocaat in de buurt van Amersfoort

  Marcha is sinds 2003 werkzaam als advocaat. Marcha is de naamgever en eigenaar van haar algemene praktijk in Utrecht. Ze is breed gespecialiseerd en behandelt naast personen- en familiezaken ook zaken in diverse rechtsgebieden zoals het straf- en uitkeringsrecht.

  Haar cliënten waarderen haar persoonlijke aanpak en strategisch inzicht. Marcha streeft naar een persoonlijke en betrokken dienstverlening.

  Tijdens het intake-gesprek wordt ook besproken of het mogelijk is de zaak buiten de rechter om af te handelen, of om een aantal onderwerpen in overleg af te handelen alvorens de zaak aan de rechter voor te leggen.

  Bij een echtscheiding kan worden gedacht aan een echtscheiding op gemeenschappelijk verzoek.

  Financiële mogelijkheden

  Waar mogelijk biedt Marcha de mogelijkheid van op maat gesneden vaste prijsafspraken. Kom je in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand? Dan is dat ook mogelijk. 

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Amersfoort

  Het kantoor van Marcha bevindt zich aan de Nieuwegracht 24A 3512 LR te Utrecht op een afstand van 19 kilometer van Amersfoort. 

  Reis je met het openbaar vervoer vanuit Amersfoort? Dan is de totale reistijd minder dan 30 minuten. 

  Mr. K.L.M. Kremer, echtscheidingsadvocaat in Amersfoort

  Kim is in 2008 beëdigd als advocaat. Als specialist in het (internationaal) personen- en familierecht voert Kim sindsdien haar eigen praktijk. Kim heeft ruime ervaring binnen het personen- en familierecht en staat zowel particulieren als ondernemers bij.

  Kim heeft tevens de opleiding tot Mediator afgerond. Cliënten waarderen haar persoonlijke begeleiding, haar proces ervaring en haar resultaatgerichtheid.  

  Financiële mogelijkheden

  Waar mogelijk biedt Kim de mogelijkheid van op maat gesneden vaste prijsafspraken.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Amersfoort

  Ariëns Advocaten bevindt zich aan de Stadsring 75 3811 HN te Amersfoort. 

  Mr. L.J.P. Selders, echtscheidingsadvocaat in de buurt van Amersfoort

  Luciën heeft 20 jaar ervaring als advocaat en heeft zich gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Als naamgever en mede-eigenaar van zijn kantoor heeft Luciën hart voor de zaak en een daadkrachtige manier van werken.

  Als advocaat en als zelfstandig ondernemer heeft Luciën veel ervaring opgedaan binnen verschillende rechtsgebieden. Het personen- en familierecht heeft zijn bijzondere aandacht gekregen.

  Hij kan je bijstaan tijdens de echtscheidingsprocedures en alles wat daarmee samenhangt. De werkwijze van Luciën wordt gekenmerkt door effectiviteit, voortvarendheid en altijd met veel aandacht voor de cliënt.

  Financiële mogelijkheden

  Waar mogelijk biedt Luciën de mogelijkheid van op maat gesneden vaste prijsafspraken. Kom je in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand? Dan is dat ook mogelijk. 

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Amersfoort

  Selders Advocaten bevindt zich aan Papiermolen 38 3994 DK te Houten op een afstand van 19 kilometer van Amersfoort. Reis je met het openbaar vervoer vanuit Amersfoort? Dan is de totale reistijd minder dan 50 minuten.

  Mr. A.S. Bakker, echtscheidingsadvocaat in de buurt van Amersfoort

  Na zijn rechtenstudie aan de Universiteit Utrecht afgerond te hebben heeft Auke meer dan twintig jaren aan ervaring opgedaan als advocaat binnen het personen- en familierecht.

  Cliënten waarderen Auke vanwege zijn brede proceservaring, creativiteit en betrokkenheid. Verder is Auke begaan met het internationaal personen- en familierecht, zo is hij bestuurslid van de International Family Law Foundation. 

  Financiële mogelijkheden

  Waar mogelijk biedt Auke de mogelijkheid van op maat gesneden vaste prijsafspraken. Kom je in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand? Dan is dat ook mogelijk. 

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Amersfoort

  B& Advocaten bevindt zich aan de Lunettenbaan 653524 GA te Utrecht op een afstand van 19 kilometer van Amersfoort. Reis je met het openbaar vervoer vanuit Amersfoort? Dan is de totale reistijd minder dan 45 minuten.