Echtscheidingsadvocaten in de buurt van Delft

Home | Echtscheidingsadvocaten | Zuid-Holland | Echtscheidingsadvocaten in de buurt van Delft

Echtscheidingsadvocaat Delft

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in de buurt van Delft? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, dan is het vaak niet gemakkelijk om de juiste hulp te vinden. Daarom is het Juridisch Netwerk Nederland in het leven geroepen. Een netwerk van een groep betrokken en professionele familierecht advocaten met één missie: jou vóór, tijdens of na de echtscheiding juridisch begeleiden, zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt.

Wat mag je van ons verwachten? 

Als je contact met ons opneemt, krijg je één van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt geluisterd naar jouw verhaal en je krijgt direct informatie over wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. Als je dat wilt, schakelen we direct een bij ons aangesloten gespecialiseerde familierecht advocaat of – mediator in om jou verder te helpen. Zo weet je zeker dat je goed wordt geholpen.

Wat mag je van de scheidingsadvocaat verwachten?

Samen met jou selecteren we een geschikte advocaat of mediator op basis van specialisme en in de buurt van jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doe we enkele suggesties van goede echtscheidingsadvocaten in de buurt van Delft. Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Vaak wordt je al dezelfde dag gebeld. Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de zaak en de onderwerpen die moeten worden geregeld. De advocaat komt met een concreet plan van aanpak en geeft een schatting van de kosten. Indien je inkomen en vermogen dit mogelijk maakt, kan een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-18:00
085-0291000

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Informatie over de echtscheidingsadvocaten in de buurt van Delft

  Van den Bout Advocaten, Mediators & IE-gemachtigden

  Mr. Teun van den Bout, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Delft

  Mr. T. (Teun) van den Bout is al vele jaren werkzaam als advocaat. Teun is de naamgever en mede-eigenaar van het kantoor Van den Bout Advocaten. Teun is gespecialiseerd in familierecht en is naast advocaat ook mediator. Teun is specialist in familiezaken, zoals scheidingszaken, mediation, alimentatie en omgang/gezag-kwesties. Teun streeft naar een persoonlijke en informele, betrokken dienstverlening. Zijn cliënten waarderen zijn aandacht voor de zakelijke financiële belangen en strategisch inzicht. Teun richt zijn werk effectief op de gestelde doelen. Als het moet via de rechter, maar vaak ook via mediation. Teun is lid van Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) en Mediatorsfederatie Nederland (MfN).

  Mr. Doronthee van den Bout-Kuhlmann, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Delft 

  Doronthee van den Bout-Kuhlmann heeft 20 jaar ervaring op het gebied van familierecht. Ook zij is gespecialiseerd in familierecht. Ze vindt het erg belangrijk dat haar cliënten zich gehoord voelen. Verder komt ze graag op voor hun belangen en ook die van hun kinderen. Ze heeft een goed analytisch vermogen en helpt jou waar dit nodig is.

  Financiële mogelijkheden 

  Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. Waar mogelijk biedt Teun de mogelijkheid van op maat gesneden vaste prijsafspraken. 

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Delft

  Het kantoor van Van den Bout Advocaten bevindt zich aan de Oosteinde 237 te Voorburg, op een afstand van 7 kilometer van Delft. Je kunt gratis parkeren op een eigen parkeerterrein aan de achterzijde van het kantoor. Reist u met het openbaar vervoer vanuit Delft, dan is de totale reistijd minder dan 30 minuten.

  Bos van der Burg Advocaten

  Mr. Lennard Govers, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Delft

  Lennard werkt sinds 2009 als juridisch- en faillissementsmedewerker in de advocatuur en is in 2012 beëdigd als advocaat. De praktijk van Lennard richt zich op zowel het personen- en familierecht als het jeugdrecht, in de breedste zin van het woord. Lennard heeft bijzondere belangstelling voor alimentatiezaken en familierechtelijke zaken met internationale aspecten. 

  Daarnaast treedt Lennard zowel in zakelijke als particuliere geschillen op als mediator. Lennard is gespecialiseerd in family mediation en aangesloten bij de Stichting Register Mediator (SRM).

  Voorts wordt Lennard regelmatig als bijzondere curator benoemd door de Rechtbanken Den Haag en Rotterdam in afstammingskwesties.

  Mr. J.C. Luiten, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Delft

  Door de unieke combinatie van ondernemingsrecht en personen- en familierecht is mr. Luiten bij uitstek de familierechtadvocaat voor ondernemers. Heeft u of uw partner een eigen onderneming en wilt u scheiden? Mr. Luiten kan u onder andere helpen bij de ondernemingsrechtelijke elementen die daarbij komen kijken. U kunt er verzekerd van zijn dat zij u adequaat zal adviseren en vakkundig te werk zal gaan.

  Financiële mogelijkheden

  Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. Bos van der Burg Advocaten behandelen ook zaken op basis van toevoegingen.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Delft

  Het kantoor van Bos van der Burg Advocaten bevindt zich aan de Röntgenlaan 31, 2719 DX te Zoetermeer , op een afstand van ongeveer 18 kilometer vanuit Delft. De reistijd met de auto is ongeveer 22 minuten.