Echtscheidingsadvocaten in Gouda

Home | Echtscheidingsadvocaten | Zuid-Holland | Echtscheidingsadvocaten in Gouda
Echtscheidingadvocaat Gouda

Echtscheidingsadvocaat Gouda

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Gouda? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, dan is het vaak niet gemakkelijk om de juiste hulp te vinden. Daarom is het Juridisch Netwerk Nederland in het leven geroepen. Een netwerk van een groep betrokken en professionele echtscheidingsadvocaten met één missie: jou vóór, tijdens of na de echtscheiding juridisch begeleiden, zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt.

Wat mag je van ons verwachten? 

Als je contact met ons opneemt, krijg je één van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt geluisterd naar jouw verhaal en je krijgt direct informatie over wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. Als je dat wilt, schakelen we direct een bij ons aangesloten gespecialiseerde echtscheidingsadvocaat of mediator in om jou verder te helpen. Zo weet je zeker dat je goed wordt geholpen.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten? 

Samen met jou selecteren we een geschikte advocaat of mediator op basis van specialisme en in de buurt van jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doe we enkele suggesties van goede echtscheidingsadvocaten in de buurt van Gouda. Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Vaak wordt je al dezelfde dag gebeld. Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de zaak en de onderwerpen die moeten worden geregeld. De advocaat komt met een concreet plan van aanpak en geeft een schatting van de kosten. Indien je inkomen en vermogen dit mogelijk maakt, kan een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-18:00
085-0291000

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Informatie over de echtscheidingsadvocaten in Gouda

  Ooms Advocatuur

  Mr. Marjolein Ooms, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Gouda

  Marjolein Ooms is sinds 1999 werkzaam als advocaat. Marjolein heeft als advocaat gewerkt bij Blom en Partners Advocaten. Nu heeft zij haar eigen kantoor in Rotterdam: Ooms Advocatuur. Marjolein heeft zich gespecialiseerd in het personen- en familierecht maar heeft ook ervaring met andere rechtsgebieden. Als echtscheidingsadvocaat is Marjolein in staat om snel tot de kern van een probleem door te dringen en vervolgens op efficiënte wijze naar een oplossingen op zoek te gaan. 

  Financiële mogelijkheden

  Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. Marjolein behandelt ook zaken op basis van toevoegingen.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Gouda

  Het kantoor van Ooms Advocatuur bevindt zich aan de Schorpioenstraat 298, 3067 KW Rotterdam, op een afstand van ongeveer 42 kilometer vanuit Leiden. De reistijd met de auto is ongeveer 40 minuten. 

  Remmelink en Zeeman Advocaten

  Mr. C.H. Remmelink, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Gouda

  Carine heeft in Nijmegen rechten gestudeerd. In 2006 is zij beëdigd als advocaat. Het mooiste aan advocaat zijn vindt Carine de afwisseling tussen het werk op kantoor en het procederen op de rechtbank. “Geen dag is hetzelfde en zo is ook iedere zaak die ik behandel uniek Juist daardoor gaat mijn werk nooit vervelen.” Bij de behandeling van een probleem worden de mogelijkheden uitgebreid besproken. Op basis daarvan wordt een plan van aanpak gemaakt. Komen mensen op kantoor en is er eigenlijk geen sprake van een probleem waar ze een advocaat bij nodig hebben, dan helpt Carine de mensen graag op weg naar de juiste hulp. “Ik kan goed relativeren, ben helder en direct.”

  Mr.N.M. Zeeman, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Gouda

  Nadine Zeeman heeft rechten gestudeerd in Rotterdam. Na haar studie is ze werkzaam geweest bij de rechtbank Rotterdam. Een prachtige organisatie waar recht op het hoogste niveau wordt beoefend. Nadine heeft in 2008 ervoor gekozen om in de advocatuur te gaan werken. Sindsdien heeft zij daarin echt haar plek gevonden. “Dat je mensen kan helpen, dat je ziet dat door jouw hulp het beter gaat… Dat is de reden dat ik advocaat ben geworden.” Nadine’s ervaring is om het grote plaatje voor ogen te blijven houden en dat eerlijk advies misschien niet altijd het makkelijkste is om voor te houden maar aan het einde van de rit wel het meeste voor iedereen oplevert. “Ik kan goed luisteren, ben open en makkelijk benaderbaar.”

  Financiële mogelijkheden

  Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. Remmelink en Zeeman Advocaten behandelen ook zaken op basis van toevoegingen.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Gouda

  Het kantoor van Remmelink en Zeeman Advocaten bevindt zich aan de Regenboogsingel 131, 2718 GV Zoetermeer, op een afstand van ongeveer 25  kilometer vanuit Gouda. De reistijd met de auto is ongeveer 28 minuten. 

  Van Manen Advocatuur

  Mr. Raldy van Manen, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Gouda

  Raldy is al 10 jaar werkzaam als familierecht advocaat. Zij is betrokken en betrouwbaar bij de zaak en bij haar cliënten. Raldy probeert altijd samen met haar cliënten tot passende oplossingen te komen. 

  Financiële mogelijkheden

  Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. Raldy behandelt ook zaken op basis van toevoegingen.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Gouda

  Het kantoor van Van Manen Advocatuur bevindt zich aan de Berlengakade 6, 3446 BH Woerden, op een afstand van ongeveer 37 kilometer vanuit Gouda. De reistijd met de auto is ongeveer 39 minuten.