Oud-Beijerland

mr. C.K. Visser

mr. C.K. Visser

Specialisaties:

Personen & Familierecht
Mediation binnen familierecht

Ervaring:

31 jaar ervaring

Gratis adviesgesprek? Bel 085-0291000 of Mail

mr. C.E. Koopmans

mr. C.E. Koopmans

Specialisaties:

Personen & Familierecht
Mediation binnen familierecht

Ervaring:

14 jaar ervaring

Gratis adviesgesprek? Bel 085-0291000 of Mail

mr. J. van Dijk

mr. J. van Dijk

Specialisaties:

Personen & Familierecht
Mediation binnen familierecht

Ervaring:

12 jaar ervaring

Gratis adviesgesprek? Bel 085-0291000 of Mail

Echtscheidingsadvocaat Oud-Beijerland

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat of – mediator in Oud-Beijerland of in de buurt van Oud-Beijerland? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, dan is het vaak niet gemakkelijk om de juiste hulp te vinden. Daarom is het Juridisch Netwerk Nederland in het leven geroepen. Een netwerk van een groep betrokken en professionele familie advocaten met één missie: jou verder helpen, zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt met de belangrijke en leuke zaken in het leven.

Ons team van juridische klantadviseurs luistert naar jouw verhaal en vertelt je wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. Desgewenst schakelen we direct een gespecialiseerde familierecht advocaat in om je verder te helpen.

Of laat ons u terugbellen

Op werkdagen bellen we u binnen 1 uur terug.

VQ Advocaten

De echtscheidingsadvocaten van VQ Advocaten uit Oud-Beijerland zijn specialisten met jarenlange ervaring in persoons- en familierecht. Ze helpen u onder andere bij uw scheiding, beëindiging van geregistreerd partnerschap, alimentatievraagstukken en omgangsregelingen. Ook bij naamswijziging en gezag en omgangsregelingen helpen zij u met informatie en advies. Als gediplomeerd mediators begeleiden zij partijen om samen tot goede afspraken te komen.

Echtscheidingsadvocaat mr. C.K. Visser

Met vele jaren ervaring helpt mr. Corrine Visser uit Oud-Beijerland u onder meer bij uw scheiding, alimentatievragen en regelingen omtrent gezag en omgang. Ook is zij opgeleid als mediator en zorgt zij voor een goede begeleiding van gesprekken als u met beide partijen aan tafel komt, met als resultaat duurzame afspraken waarmee u de toekomst tegemoet kunt.

Echtscheidingsadvocaat mr. C.E. Koopmans

Mr. Christiane Koopmans is een zeer ervaren advocaat in het familierecht. Ze is gericht op resultaat en duurzame afspraken. Als gediplomeerd mediator begeleidt zij de overlegfase tussen u en de wederpartij. Christiane Koopmans behandelt scheidingszaken (als advocaat en als mediator, en heeft veel ervaring met zaken op het gebied van alimentatie (partner – en kinderalimentatie), omgang en gezag, boedelverdeling, huwelijkse voorwaarden en uithuisplaatsing/onder toezichtstelling.

Mr. Christiane Koopmans heeft oog voor uw belangen en streeft naar een zo efficient mogelijk afwikkeling van de zaak. Op basis van een concreet plan van aanpak, kunt u financiële afspraken maken, een beroep op gesubsidieerde rechtsbijstand behoort tot de mogelijkheden.

Wilt u Christiane Koopmans inschakelen als advocaat of mediator? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Echtscheidingsadvocaat mr. J. van Dijk

Echtscheidingsadvocaat mr. Joyce van Dijk is gevestigd in Oud-Beijerland. Heeft u hulp nodig bij het maken van goede afspraken wanneer u en uw partner gaan scheiden dan kan zij u helpen. Ze geeft u informatie, geeft advies, begeleidt u, ook als mediator, in de gesprekken met de wederpartij. Ook als u andere vragen hebt zoals het vaststellen van een gezag- of omgangsregeling, alimentatieafspraken of erkenning of ontkenning van vaderschap dan heeft zij ruime ervaring.