Echtscheidingsadvocaten in Zoetermeer

Home | Echtscheidingsadvocaten | Zuid-Holland | Echtscheidingsadvocaten in Zoetermeer

Echtscheidingsadvocaat Zoetermeer

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat of – mediator in Zoetermeer of in de buurt van Zoetermeer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, dan is het vaak niet gemakkelijk om de juiste hulp te vinden. Daarom is het Juridisch Netwerk Nederland in het leven geroepen. Een netwerk van een groep betrokken en professionele familie advocaten met één missie: jou verder helpen, zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt met de belangrijke en leuke zaken in het leven.

Ons team van juridische klantadviseurs luistert naar jouw verhaal en vertelt je wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. Desgewenst schakelen we direct een gespecialiseerde familierecht advocaat in om je verder te helpen.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-18:00
085-0291000

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Informatie over de echtscheidingsadvocaten in Zoetermeer

  Bos van der Burg Advocaten

  Bos van der Burg Advocaten is een full-service advocatenkantoor, gevestigd in Zoetermeer. Drie advocaten van dit kantoor zijn gespecialiseerd in echtscheidingszaken: Lennard Govers, Cindy Luiten en Loïs Lok. Zij kunnen u bij allerlei familierechtelijke zaken helpen, zoals echtscheiding en geschillen over alimentatie en omgangsregelingen. Lennard Govers is daarnaast gespecialiseerd in zaken op het gebied van het jeugdrecht, waaronder ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen.

  Juridische bijstand bij echtscheiding

  In de emotionele periode van echtscheiding of de beëindiging van een partnerschap is het van belang dat u zich laat bijstaan door een professional die het overzicht heeft over de zakelijke beslissingen die genomen moeten worden.
  Tijdens het eerste gesprek brengen we uw persoonlijke situatie in kaart en bespreken we bijvoorbeeld of het in uw geval gaat om een scheiding op eenzijdig verzoek of gemeenschappelijk verzoek, of u minderjarige kinderen heeft en of er huwelijkse voorwaarden zijn gemaakt. Zo bepalen we gezamenlijk hoe wij u het best tijdens de scheidingsprocedure kunnen begeleiden.

  Echtscheidingsadvocaat mr. Lennard Govers

  Advocaat en registermediator mr. Lennard J.W. Govers (ADR.MED®) werkt sinds 2009 in de advocatuur en werd in 2012 tot advocaat beëdigd. Hij is zowel gespecialiseerd in personen- en familierecht als het jeugdrecht. Als familierechtadvocaat en registermediator krijgt Govers in zijn dagelijkse praktijk te maken met allerlei familierechtelijke zaken. Dit kan gaan om beslag en executiegeschillen, een naamswijziging, en meer bekende voorbeelden zijn echtscheiding en geschillen over alimentatie, gezag en omgang en boedelverdeling.

  Govers is als registermediator aangesloten bij de ADR en gespecialiseerd in family mediation. Voor een overlegscheiding of een alimentatiewijziging kunt u bijvoorbeeld bij hem terecht.

  Echtscheiding

  In geval van een scheiding kunt u van Govers verwachten dat hij het overzicht op zakelijke beslissingen houdt die bij de ontbinding van een huwelijk of samenleving genomen moeten worden. Hij pakt uw zaak efficiënt en vakkundig aan en is direct en duidelijk in het geven van adviezen. Met of zonder uw partner bent u bij Govers van harte welkom. Zowel voor het onderling regelen van een familierechtelijk probleem als voor het voeren van een procedure via de Rechter kunt u bij hem terecht.

  Afstammingskwesties

  Govers wordt daarnaast regelmatig door de Rechtbanken Den Haag en Rotterdam als bijzondere curator benoemd in afstammingskwesties. Hij vertegenwoordigt dan de belangen van een minderjarige, bijvoorbeeld als het gaat over erkenning van ouderschap of gerechtelijke vaststelling van ouderschap.

  Internationaal

  Lennard verleent rechtsbijstand en mediation zowel in het Nederlands als in het Engels. Dit kan ook op afstand, bijvoorbeeld via Skype.

  Echtscheidingsadvocaat mr. Cindy Luiten

  Advocaat mr. Cindy Luiten is gespecialiseerd in personen- en familierecht. Zij adviseert en staat cliënten bij in alle mogelijke familierechtelijke kwesties zoals echtscheiding, omgangsregelingen, alimentatie enz. Mr. Luiten is lid van de Vereniging voor Familie- en Jeugdrecht.

  Echtscheidingsadvocaat mr. Loïs Lok

  Meester Lok is gespecialiseerd in personen- en familierecht.