10+ jaar

Toonaangevend in rechtshulp

150+

Gespecialiseerde advocaten

30.000+

Juridische zaken behandeld

Home | Scheidingshulp

Scheidingshulp inschakelen

Wil je hulp inschakelen bij jouw scheiding, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We kunnen je direct in contact brengen met een geschikte advocaat of mediator.

Echtscheidingsadvocaat

Kies je voor een eigen advocaat, dan helpt de advocaat jou bij de scheiding en komt hij/zij op voor jouw belangen. Jouw (ex-)partner kiest ook voor een eigen advocaat. Meer informatie.

Mediator

Een mediator kan je helpen bij de scheiding. Samen met de mediator maken jullie afspraken over de scheiding, de kinderen, de woning en de financiƫn. Meer informatie.

Ieder een eigen advocaat

Als je er niet in onderling overleg uit komt, kan je met jouw eigen advocaat een eenzijdig verzoekschrift indienen. Jouw partner krijgt dan de gelegenheid om – ook met een eigen advocaat – een verweerschrift in te dienen. Daarna vindt er een zitting bij de rechter plaats waar de standpunten kunnen worden toegelicht. De rechtbank doet daarna de uitspraak. Meer informatie.

Advocaat of mediator inschakelen

Twijfel je over wie je wil inschakelen of heb je behoefte aan advies. Lees hier meer over de verschillen tussen een advocaat en een mediator.

Of laat ons u terugbellen

Op werkdagen bellen we u binnen 1 uur terug.