Werkwijze

Hoe maakt u de beste keuze? Samen scheiden of alleen scheiden? Of misschien heeft u een ander juridisch probleem? Wie kan u daar het beste bij helpen? U heeft niet dagelijks te maken met juridische kwesties. Al helemaal niet als het gaat om een echtscheiding.

Echtscheidingspecialisten

Het Juridisch Netwerk Nederland helpt u bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de beste keuze voor een advocaat of mediator. Bij HetJNN zijn betrouwbare - en deskundige echtscheidingsadvocaten en -mediators aangesloten. Alle op onze website vermelde kantoren beschikken over jarenlange expertise op het gebied van personen- en familierecht en noemen zich met recht echtscheidingspecialist.

Werkwijze: Kantoor naar keuze

U kunt er voor kiezen om uw adviesaanvraag of zaak aan te melden bij een advocaat of mediator van uw keuze. Dat kunt u doen door uw adviesaanvraag via het web formulier op de profielpagina van de advocaat/jurist in te vullen en te verzenden. Wij bellen u binnen 1 werkdag terug om uw adviesaanvraag te bespreken.

Ook kunt u het regionale telefoonnummer van onze intakebalie bellen welk nummer is vermeld op de profielpagina van de advocaat / mediator. U krijgt dan direct een medewerker van HetJNN aan de lijn die samen met u uw zaak bespreekt. Leent uw zaak zich voor behandeling door een advocaat of mediator, dan zorgen wij er voor dat u direct in contact kunt komen met een aangesloten kantoor. Wij zorgen voor de perfecte match. Zit er voor u geen geschikt kantoor tussen? Dan zijn wij niet te beroerd om samen met u verder te kijken en u in contact te brengen met een niet aangesloten kantoor of rechtshulp organisatie.

Werkwijze: Juridische Intakebalie

Ook is het mogelijk om contact met HetJNN op te nemen via het algemene telefoonnummer (085 – 029 10 00) of via het algemene web formulier. U krijgt dan een medewerker van HetJNN aan de lijn die samen met u uw situatie bespreekt. Leent uw zaak zich voor een advocaat of mediator? Dan zorgt HetJNN er voor dat u in contact kunt komen met een advocaat of mediator bij u in de buurt. Mocht er geen geschikte advocaat of mediator bij u in de buurt zijn, dan zorgen wij er voor dat u in contact kunt komen met een niet aangesloten kantoor of rechtshulp organisatie.

Alle door u verzonden en/of opgegeven informatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld.

Ga terug naar de vorige pagina.

Advies nodig? Wij nemen uw zorgen uit handen!

Bel 085 – 029 10 00 Lokaal tarief Direct iemand aan de lijn.
7 dagen per week, ook 's avonds.
Geheel vrijblijvend!


Of stel uw vraag.
Wij bellen u binnen één werkdag terug.
Stel uw vraag

De dienstverlening van Echtscheiding.nl wordt beoordeeld met een 9.1 (678 beoordelingen) De hoogste score is een 10.