Wie zijn wij?

Echtscheiding.nl is een website van Hét Juridisch Netwerk Nederland B.V. (HetJNN) en onderdeel van Juridisch.nl. HetJNN biedt kosteloos informatie aan rechtzoekenden op het gebied van het familierecht. Of het nu gaat om echtscheiding, verbreking samenleving, alimentatie of een ander familierechtelijk probleem. HetJNN helpt rechtzoekenden bij het maken van de beste keuze en brengt in contact met een bij Hét Juridisch Netwerk Nederland aangesloten echtscheiding advocaat of mediator.

Rechtsbijstand wordt door de advocaten en mediators verleend in alle regio's. De advocaten en mediators zijn volstrekt onafhankelijk en komen uitsluitend op voor uw belangen. Alle gepubliceerde advocaten zijn lid van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Werkwijze

Via de Juridische Intakebalie van Hét Juridisch Netwerk Nederland (Juridisch.nl) kunt u uw situatie laten beoordelen. leent uw zaak zich voor een advocaat of mediator, dan helpt HetJNN u bij het maken van de beste keuze. U komt altijd in contact met een gespecialiseerde advocaat of mediator. HetJNN is optimaal bereikbaar: 7 dagen per week en ook 's avonds op 085 – 029 10 00 (lokaal tarief).

HetJNN brengt u in contact met een advocaat of mediator. Maak van tevoren duidelijke afspraken over de dienstverlening van de advocaat of mediator en de kosten.

Advies nodig? Wij nemen uw zorgen uit handen!

Bel 085 – 029 10 00 Lokaal tarief Direct iemand aan de lijn.
7 dagen per week, ook 's avonds.
Geheel vrijblijvend!


Of stel uw vraag.
Wij bellen u binnen één werkdag terug.
Stel uw vraag

De dienstverlening van Echtscheiding.nl wordt beoordeeld met een 9.1 (672 beoordelingen) De hoogste score is een 10.