Aanmelden kantoor

Home | Aanmelden kantoor

Samenwerken met Echtscheiding.nl

Steeds meer mensen gaan online op zoek naar een advocaat voor hun scheiding of andere familiezaak. En komen uit bij Echtscheiding.nl, het meest
professionele online vraag-en-aanbod platform binnen de advocatuur. Echtscheiding.nl biedt de consument online, maar ook telefonisch heldere informatie over uiteenlopende familierechtelijke onderwerpen en zorgt vervolgens voor de juiste match met een advocaat.

De eerste stap tussen jou en je cliënt

Word als advocaat gevonden door potentiële cliënten en presenteer jezelf optimaal. Echtscheiding.nl wordt druk bezocht en zet jou als familierecht specialist online in de etalage. Zodat particulieren je weten te vinden en heldere informatie over jou ontvangen. Met iedere potentiële cliënt verzorgen wij een professionele telefonische intake, zodat je alleen in contact komt met serieuze mensen met een concrete hulpvraag. Selectie van de advocaat gebeurt samen met de rechtzoekende op basis van specialisme en regio.

Informeer naar de mogelijkheden

Wil je weten of Echtscheiding.nl iets voor jouw kantoor kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Je kan ons telefonisch bereiken via 085 – 8769475 of stuur ons een e-mail: info@hetjnn.nl.