Over ons

Home | Over ons

Ons verhaal

Echtscheiding.nl is onderdeel van het Juridisch Netwerk Nederland. Een online platform dat in 2009 is opgericht door ex-advocaat Rudy Spelt. Rudy heeft jarenlang scheidingszaken behandeld en heeft zijn kennis, ervaring en advocatennetwerk gebundeld in ėėn overzichtelijk platform. 

Onze missie

We vinden het belangrijk dat mensen die gaan scheiden goed worden geïnformeerd en professioneel door het moeilijke scheidingsproces heen worden geholpen. Dat doen we voor, tijdens en na de scheiding door mensen te begeleiden vanuit hun informatie- en hulpbehoefte tot aan de ultieme match met een advocaat. We hechten veel waarde aan professionaliteit. Daarom werken we alleen samen met advocaten die zich hebben gespecialiseerd in scheidingszaken. 

Hoe we werken

Op het online platform vindt u binnen een paar klikken relevante informatie over alle zaken waar je mee te maken krijgt als je gaat scheiden of al bent gescheiden en tegen juridische problemen aanloopt. Om te kunnen scheiden, maar ook voor bijvoorbeeld alimentatiezaken, heb je uiteindelijk wel een advocaat nodig, omdat de advocaat bevoegd is om te procederen bij de rechtbank. Wij helpen je graag aan een goede advocaat! Onze juridische klantadviseurs staan iedere werkdag van 09.00 tot 21.00 uur voor je klaar om je telefonisch te adviseren en verder te helpen. Desgewenst kunnen we je direct in contact brengen met een goede scheidingsadvocaat. We werken landelijk, dus er zit er altijd wel een bij jou in de buurt. 

Betrouwbaar en onafhankelijk

Echtscheiding.nl werkt 100% onafhankelijk. Alle aangesloten advocaten zijn door ons zorgvuldig geselecteerd op basis van specialisme en vallen onder het toezicht van de orde van advocaten. De programmatuur van Echtscheiding.nl is ontwikkeld conform de laatste standaarden en er is rekening gehouden met beveiliging, flexibiliteit, systeem intelligentie en performance. Echtscheiding.nl is gevalideerd door COMODO en beschikt over een beveiligde HTTPS.