Echtscheidingsadvocaten in Assen

Home | Echtscheidingsadvocaten | Echtscheidingsadvocaten in Assen

Echtscheidingsadvocaat Assen

Ben je op zoek naar een echtscheiding advocaat in Assen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Tijdens een scheiding is het vaak niet makkelijk om de juiste hulp te vinden.

Het Juridisch Netwerk Nederland is er daarom voor jou. Dit is een netwerk van echtscheiding advocaten.

Het netwerk heeft als doel om jou te allen tijde juridisch te begeleiden. Zo kun je zo snel mogelijk weer verder.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten? 

Samen met jou zoeken we een geschikte advocaat of mediator op basis van kennis en ervaring. Daarnaast gaat het om een echtscheiding Assen.

Bovenaan deze pagina doen we enkele suggesties van goede echtscheiding advocaten in de buurt van Assen.

Wij verwijzen je door en vervolgens neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op. Jullie kunnen dan een afspraak maken. Vaak word je al dezelfde dag gebeld. Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je jouw situatie.

De advocaat komt met een concreet plan van aanpak en geeft een schatting van de kosten.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  De Jonge Advocatuur & Mediation

  De Jonge Advocatuur & Mediation beschikt over gespecialiseerde kennis van het familierecht. Ze kan je helpen met al je familierechtelijke vragen. Ze volgt voortdurend bijscholing, specialisatie opleidingen en heeft ruime praktijkervaring.

  mr. Margriet de Jonge, echtscheidingsadvocaat in de regio Assen

  Mr. Margriet de Jonge heeft in Emmen een eigen kantoor dat gespecialiseerd is in het familierecht. De nadruk ligt bij Margriet op een goede relatie met haar cliënten. Daarbij zijn kwaliteit, gedrevenheid, betrokkenheid, vertrouwen en enthousiasme kernbegrippen.

  Financiële mogelijkheden

  Soms biedt De Jonge Advocatuur & Mediation op maat gesneden vaste prijsafspraken.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Assen

  Het kantoor van De Jonge heeft een vestiging in Stadskanaal aan de Aziëlaan 22, 9501 AA Stadskanaal. De Jonge Advocatuur & Mediation heeft ook een vestiging in Emmen aan de Hooggoorns 14, 7812 AM Emmen.

  Van Horssen & van Ophoven advocaten en mediators

  Van Horssen & van Ophoven advocaten en mediators hebben gespecialiseerde familierecht advocaten. Zij kunnen je helpen bij je echtscheiding. De advocaten volgen voortdurend bijscholing, volgen specialisatie opleidingen en hebben ruime praktijkervaring.

  De echtscheiding advocaten van Van Horssen & van Ophoven helpen je graag zo snel en efficiënt mogelijk.

  mr. Jan-Willem van Horssen, echtscheidingsadvocaat in Assen

  Advocaat mr. Jan-Willem van Horssen is gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Hij helpt je bij echtscheidingen, alimentatiezaken, boedelscheidingen en problemen over het erfrecht. Hij studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam.

  Mr. van Horssen is mediator. Hij volgde onder andere de specialisatie opleiding van de Vereniging Familierecht Advocaten en Scheidingsmediation (vFAS). Je kunt in Leek bij hem terecht voor echtscheidingsbemiddelingen.

  mr. Christa Kamp-Wiggers, echtscheidingsadvocaat in Assen

  Echtscheiding advocaat mr. C. (Christa) Kamp-Wiggers is sinds 2008 verbonden aan Van Horssen & van Ophoven advocaten en mediators. Ze studeerde in 2002 af aan de Rijksuniversiteit Groningen.

  Mr. Kamp-Wiggers heeft inmiddels ruime ervaring met personen- en familierecht. Ze behandelt echtscheidingen, omgangsregelingen, alimentatie regelingen, ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen.

  Ben je op zoek naar een advocaat voor jouw echtscheiding in de regio Groningen of Leek? Neem dan contact op met mr. Kamp-Wiggers.

  mr. Ubo van Ophoven, echtscheidingsadvocaat in Assen

  Mr. U (Ubo) van Ophoven heeft meer dan 30 jaar ervaring in de advocatuur. Hij is werkzaam sinds 1990 vanuit de vestiging in Leek. Hij heeft gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en brede ervaring.

  Financiële mogelijkheden

  Soms biedt Van Horssen & Ophoven op maat gesneden vaste prijsafspraken.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Assen

  Het kantoor Van Horssen & Ophoven heeft een vestiging in Leek aan de Tolberterstraat 63, 9351 BD Leek. Van Horssen & Ophoven heeft ook een vestiging in Delfzijl aan de Noordersingel 20, 9934 AL Delfzijl.