Echtscheidingsadvocaten in Sneek

Home | Echtscheidingsadvocaten | Echtscheidingsadvocaat Friesland | Echtscheidingsadvocaten in Sneek
Echtscheidingsadvocaat Sneek

Echtscheidingsadvocaat Sneek

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat of mediator in Sneek of in de buurt van Sneek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, is het vaak niet eenvoudig om de juiste hulp te vinden.

Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen. Dit is een netwerk van betrokken  familie advocaten met één missie: jou verder helpen zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt.

Ons team van juridische klantadviseurs luistert naar jouw verhaal en vertelt je wat je kunt doen om jouw juridisch probleem op te lossen. We bieden je snel en goed juridisch advies.

Wat mag je van ons verwachten? 

Als je telefonisch contact met ons opneemt, krijg je een van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt met aandacht geluisterd naar jouw verhaal.

Je krijgt informatie over wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. Met jouw hulp zoeken we een geschikte advocaat of mediator op basis van specialisme in de buurt van jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina kun je jouw voorkeuren selecteren waardoor je een voor jou geschikt advocatenkantoor in Sneek vindt.

Na de doorverwijzing neemt een van onze echtscheiding advocaten binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Vaak word je al dezelfde dag gebeld. Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de onderwerpen die moeten worden geregeld.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Informatie over de echtscheidingsadvocaten in de buurt van Sneek

  Winnips & Schütz Advocaten

  Winnips & Schütz Advocaten is een modern en kleinschalig advocatenkantoor, gevestigd in het centrum van Leeuwarden. Het kantoor behandelt een overzichtelijk aantal rechtsgebieden, met de nadruk op het familierecht en strafrecht. De advocaten zijn betrokken bij de zaken van hun cliënten, werken met korte lijnen en bieden scherpe tarieven.

  Ook voor mediation kun je bij dit kantoor terecht. Door hun ervaring in het familierecht kun je er zeker van zijn dat jouw zaak deskundig en voortvarend zal worden behandeld. Jouw persoonlijk belang staat voorop, maar daarnaast is het ook belangrijk dat de scheidende partijen zo goed mogelijk uit elkaar gaan.

  mr. Rick Schütz, echtscheidingsadvocaat in Leeuwarden

  Echtscheidingsadvocaat Rick Schütz is een advocaat met veel ervaring. Rick is in 1998 partner geworden van het kantoor: Winnips & Schütz en sinds 2001 is hij de enige eigenaar.

  Hij is in 1993 afgestudeerd aan de Universiteit in Groningen. Juridisch problemen over de echtscheidingen, alimentatieregelingen, inboedelverdeling en alle andere familierechtelijke kwesties kunnen door Rick goed en adequaat worden opgelost.

  mr. Jacqueline de Boer, echtscheidingsadvocaat in Leeuwarden

  Mr. Jacqueline de Boer is in 1996 afgestudeerd aan de Universiteit Groningen. Daarna is ze enige tijd als juridisch medewerker werkzaam geweest. In 2001 is Jacqueline beëdigd als advocaat en heeft zich toen aangesloten bij Winnips en Schütz Advocaten.

  Jacqueline behandelt zaken op het gebied van familierecht en verzorgt als mediator de echtscheidingsbemiddeling. Juridische problemen over o.a. de echtscheiding, alimentatieregeling en omgangsregelingen kunnen ook door haar worden opgelost.

  Financiële mogelijkheden

  Waar mogelijk biedt Winnips & Schütz de mogelijkheid van op maat gesneden vaste prijsafspraken.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Leeuwarden

  Winnips & Schütz is gevestigd aan het Zuiderplein 29, 8911 AN Leeuwarden. Het kantoor is gelegen naast het station van Leeuwarden en daarom ook makkelijk te bereiken met de trein.

  LEXX Leeuwarden Advocaten

  Bij LEXX Leeuwarden Advocaten kun je terecht voor je echtscheiding. Gedegen juridische kennis vinden zij een vanzelfsprekendheid. De goede persoonlijke verhoudingen met de cliëntenkring staan bij hen hoog in het vaandel. De relatie met de cliënt onderhouden ze daarbij op een efficiënte manier.

  mr. Marco van der Pol, echtscheidingsadvocaat in Leeuwarden

  Mr. Marco van der Pol is in 1996 beëdigd als advocaat. In de periode van 2000 tot 2002 is hij werkzaam geweest als advocaat op Sint Maarten. Marco is gespecialiseerd in het familierecht. Hij heeft in 2007 het kantoor LEXX Leeuwarden Advocaten opgericht.

  Als scheidingsadvocaat heeft hij veel ervaring met echtscheidingen, alimentatieregelingen, en het samenlevingscontract. Ook voor gefinancierde rechtsbijstand ben je bij Marco aan het goede adres.

  mr. Jorrit De Vries, echtscheidingsadvocaat in Leeuwarden

  Mr. Jorrit J. De Vries heeft meer dan 23 jaar ervaring in de advocatuur. Jorrit heeft ervaring binnen het personen- en familierecht en kan je helpen met allerlei verschillende problemen. Naast advocaat is Jorrit ook bestuurslid van het Fries Juridisch genootschap.

  Financiële mogelijkheden

  Waar mogelijk biedt LEXX de mogelijkheid van op maat gesneden vaste prijsafspraken.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Leeuwarden

  LEXX Leeuwarden is gevestigd aan de Westersingel 28, Leeuwarden. Het kantoor is gelegen in het centrum van Leeuwarden.