Echtscheidingsadvocaten in Apeldoorn

Home | Echtscheidingsadvocaten | Gelderland | Echtscheidingsadvocaten in Apeldoorn
Echtscheidingsadvocaat Apeldoorn

Echtscheidingsadvocaat Apeldoorn

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Apeldoorn? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Ex partners krijgen vaak problemen na een scheiding. Het is dan vaak niet eenvoudig om de juiste hulp te vinden.

Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen. Dit is een netwerk van betrokken echtscheidingsadvocaten met het doel om jou vóór, tijdens of na de echtscheiding juridisch te begeleiden. Zo kun je zo snel mogelijk weer verder.

Wat mag je van ons verwachten? 

Als je contact met ons opneemt, krijg je één van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt geluisterd naar jouw verhaal en je krijgt direct juridische bijstand over wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen.

Samen met jou selecteren we een geschikte advocaat of mediator op basis van specialisme en in de buurt van jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doen we enkele suggesties van goede echtscheiding advocaten in Apeldoorn.

Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Vaak word je al dezelfde dag gebeld. Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de zaak en de onderwerpen die moeten worden geregeld.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Informatie over de echtscheidingsadvocaten in de buurt van Apeldoorn

  Schijven-Bours & Boeijink familierecht

  Mr. Jan Willem Boeijink, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Apeldoorn

  Wat mr. Jan Willem Boeijink uit Arnhem (in de buurt van Apeldoorn) aanspreekt in het familierecht is het werken met mensen. Als advocaat en vertrouwenspersoon begeleidt hij vaak mensen in crisissituaties.

  Het geeft hem veel voldoening om hen daarin te helpen. Het is zowel bij privé als zakelijke belangen erg belangrijk dat alle partijen na afloop verder kunnen.

  Het is de kunst om goed te luisteren en duidelijk te krijgen wat er echt speelt. Dat werkt uiteindelijk het meest efficiënt. Jan Willem vindt het ook erg belangrijk dat in het bijzonder de kinderen voldoende aandacht krijgen. 

  Als mediator heeft hij 21 jaar ervaring. Het gaat er bij mediation om dat er voorwaarden worden geschapen om te onderhandelen. Zo krijgen cliënten weer vat op hun eigen situatie. Wat cliënten zelf kunnen regelen, laat hij ze dan ook vooral zelf doen.

  Mr. Eva Schijven-Bours, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Apeldoorn

  Mr. Eva Schijven-Bours uit Arnhem (in de buurt van Apeldoorn) is in haar dienstverlening vooral gericht op een oplossing op maat voor haar cliënten. Zij heeft aandacht voor je zakelijke belangen en emoties. Haar focus ligt ook op de belangen van de kinderen.

  Met haar werkwijze en empathie zorgt ze voor rust. Als mediator is ze zeer ervaren in het begeleiden van gesprekken en onderhandelingen. Daarin streeft ze ernaar om samen tot een oplossing te komen.

  Met post-academische opleidingen heeft ze zich in de loop der jaren verder gespecialiseerd in het familierecht vooral op juridische- en gedragsdeskundige gebieden. Daarmee biedt zij meerwaarde bij het adviseren en ondersteunen van cliënten.

  Financiële mogelijkheden

  Waar mogelijk biedt Schijven-Bours & Boeijink de mogelijkheid van op maat gesneden vaste prijsafspraken. 

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Apeldoorn

  Het kantoor van Schijven-Bours & Boeijink bevindt zich aan de Jansbuitensingel 29, 6811 AD Arnhem, op een afstand van 33 km vanuit Apeldoorn. 

  Goedrecht Advocaten

  Mr. Wouter van de Velde, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Apeldoorn

  Mr. Wouter van de Velde is in 2001 beëdigd tot advocaat. Daarna heeft hij zich zowel in het familierecht als in het ondernemingsrecht gespecialiseerd. In 1999 is hij als meester in de rechten afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Na zijn studie heeft hij meerdere jaren in het bedrijfsleven gewerkt.

  Naast de juridische behandelingen die ter sprake komen bij een echtscheidingen, kun je ook voor mediation bij Wouter terecht. Samen met iedere klant werkt hij met behulp van zijn interesse, gedrevenheid, juridische kennis en ervaring de best passende strategie uit. Een goed contact met de klant en laagdrempeligheid staat bij Wouter voorop.

  Financiële mogelijkheden

  Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. Wouter behandelt ook zaken op basis van toevoegingen.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Apeldoorn

  Het kantoor van Goedrecht Advocaten bevindt zich aan de Laauwikstraat 8a, 6663 CJ Nijmegen-Lent, op een afstand van 49 kilometer vanuit Apeldoorn. De reistijd met de auto is ongeveer 47 minuten.

  Brusse & Masselink Advocaten

  Mr. Marc Schuring, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Apeldoorn

  Marc Schuring heeft al meer dan 18 jaar ervaring binnen het personen- en familierecht. Marc is een breed georiënteerde advocaat met specialistische kennis op het gebied van personen- en familierecht. Hij is daadkrachtig en zoekt actief naar de oplossing voor uw problemen.

  Marc Schuring is in 2002 tot advocaat beëdigd. Marc heeft al vele cliënten met hun scheiding begeleid. Een scheiding brengt een hoop onzekerheid met zich mee, daarom vindt Marc het belangrijk dat de cliënt zo snel mogelijk duidelijkheid krijgt over de situatie.

  Financiële mogelijkheden

  Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. Marc behandelt ook zaken op basis van toevoegingen.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Apeldoorn

  Het kantoor van Brusse & Masselink Advocaten bevindt zich aan de Wierdensestraat 122, 7604 BM Almelo, op een afstand van 57 kilometer vanuit Apeldoorn. De reistijd met de auto is ongeveer 47 minuten.