Echtscheidingsadvocaten in Gorinchem

Home | Echtscheidingsadvocaten | Echtscheidingsadvocaten in Gorinchem

Echtscheidingsadvocaat Gorinchem

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat of mediator in Gorinchem of in de buurt van Gorinchem? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding, is het vaak niet eenvoudig om de juiste hulp te vinden.

Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen. Dit is een netwerk van een groep betrokken en professionele familie advocaten met als doe jou verder te helpen. Zo kun je zo snel mogelijk weer verder met de belangrijke en leuke dingen in het leven.

Ons team van juridische klantadviseurs luistert naar jouw verhaal en vertelt je wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. Desgewenst schakelen we direct een gespecialiseerde familierecht advocaat in om je verder te helpen.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Advocatenkantoor De Jong

  Echtscheiding advocaat mr J. (Jolanda) de Jong uit Gorinchem studeerde rechten aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Zij studeerde in 1991 af.

  Sinds 1994 werkt ze als advocaat. In 1995 vestigde zij haar eigen praktijk in Rotterdam. In 2010 opende zij haar kantoor in Gorinchem.

  Mr. de Jong heeft ruime ervaring in het personen- en familierecht en het sociale voorzieningenrecht. Zij is ook gespecialiseerd in het asiel- en vreemdelingenrecht. Dat kan voor een echtscheiding van belang zijn als verblijfsrechtelijke aspecten een rol spelen.

  Echtscheidingsadvocaat mr. J. de Jong

  Echtscheiding advocaat mr J. (Jolanda ) de Jong uit Gorinchem studeerde rechten aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Zij studeerde in 1991 af. Mr. de Jong werkt sinds 1994 als advocaat.

  In 1995 vestigde zij zich als zelfstandig advocaat in Rotterdam. In 2010 opende mr. de Jong haar kantoor in Gorinchem.

  Mr. de Jong houdt zich bezig met het personen- en familierecht en het sociale voorzieningenrecht. Zij is ook gespecialiseerd in het asiel- en vreemdelingenrecht. Dit is nuttig wanneer zich bij een scheiding verblijfsrechtelijke aspecten voordoen.

  Het eerste half uur van het kennismakingsgesprek is gratis en volledig vrijblijvend.

  Kosten rechtsbijstand

  Tijdens je eerste gesprek informeert mr. de Jong je over de kosten van de rechtsbijstand en de eventuele bijkomende kosten waarmee je rekening moet houden. Vaak kan tijdens het eerste gesprek worden ingeschat of je in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand of dat je zelf de advocaatkosten moet betalen.

  Echtscheiding advocaat Gorinchem

  Zoek je voor je echtscheiding een advocaat in de regio Gorinchem? Neem dan contact op met mr. de Jong.