Echtscheidingsadvocaten in Winschoten

Home | Echtscheidingsadvocaten | Groningen | Echtscheidingsadvocaten in Winschoten
Echtscheidingsadvocaat Winschoten

Echtscheidingsadvocaat Winschoten

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat of mediator in Winschoten of in de buurt van Winschoten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, is het vaak niet eenvoudig om de juiste hulp te vinden bij jouw juridische problemen. Toch is het erg belangrijk om zo snel mogelijk goed juridisch advies in te winnen.

Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen. Dit is een netwerk van een groep betrokken en professionele familie advocaten met één missie: jou verder helpen zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt met de belangrijke en leuke zaken in het leven.

Ons team van juridische klantadviseurs luistert naar jouw verhaal en vertelt je wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. Desgewenst schakelen we direct een van onze gespecialiseerde familierecht advocaten in Winschoten in om je verder te helpen. Deze heeft veel kennis van het personen- en familierecht.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten? 

Met jouw hulp zoeken we een geschikte advocaat of mediator op basis van specialisme in de buurt van jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doen we enkele suggesties voor het selecteren van een voor jou geschikt advocatenkantoor in Winschoten of ergens daar in de buurt.

Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Dit gesprek is meestal volledig vrijblijvend. Vaak word je al dezelfde dag gebeld.

Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de onderwerpen die moeten worden geregeld.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Informatie over de echtscheidingsadvocaten in de buurt van Winschoten

  Van Horssen & van Ophoven advocaten en mediators

  Van Horssen & van Ophoven advocaten en mediators beschikt over gespecialiseerde familierecht advocaten die je kunnen helpen bij je echtscheiding.

  De advocaten volgen voortdurend bijscholing, volgen specialisatieopleidingen en hebben ruime praktijkervaring. Hierdoor kan de juridische dienstverlening van hoog niveau zijn.

  De echtscheiding advocaten van van Horssen & van Ophoven helpen je graag snel en efficiënt bij jouw juridische problemen en bij het voorkomen daarvan.

  mr. Jan-Willem van Horssen, echtscheidingsadvocaat in Winschoten

  Advocaat mr. Jan-Willem van Horssen is gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Hij helpt je bij echtscheidingen, alimentatiezaken, boedelscheidingen en geschillen over het erfrecht.

  Mr. van Horssen studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam.

  Mr. van Horssen is mediator en volgde onder andere de specialisatieopleiding van de Vereniging Familierecht Advocaten en Scheidingsmediation (vFAS). Je kunt in Leek bij hem terecht voor echtscheidingsbemiddelingen.

  mr. Christa Kamp-Wiggers, echtscheidingsadvocaat in Winschoten

  Echtscheiding advocaat mr. C. (Christa) Kamp-Wiggers is sinds 2008 verbonden aan Van Horssen & van Ophoven advocaten en mediators. Ze studeerde in 2002 af aan de Rijksuniversiteit Groningen. Mr. Kamp-Wiggers heeft inmiddels ruime ervaring met personen- en familierecht.

  Ze behandelt echtscheidingen, omgangsregelingen, alimentatieregelingen, ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen. Ben je op zoek naar een advocaat voor jouw echtscheiding in de regio Groningen of Leek? Neem dan contact op met mr. Kamp-Wiggers.

  mr. Ubo van Ophoven, echtscheidingsadvocaat in Winschoten

  Mr. U (Ubo) van Ophoven heeft meer dan 30 jaar ervaring in de advocatuur en is werkzaam sinds 1990 vanuit de vestiging in Leek. Hij heeft gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en een brede ervaring op verschillende rechtsgebieden.

  Financiële mogelijkheden

  Waar mogelijk biedt Van Horssen & Ophoven de mogelijkheid van op maat gesneden vaste prijsafspraken.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Winschoten

  Het kantoor Van Horssen & Ophoven heeft een vestiging in Leek aan de Tolberterstraat 63, 9351 BD Leek. Van Horssen & Ophoven heeft ook een vestiging in Delfzijl aan de Noordersingel 20, 9934 AL Delfzijl.

  De Jonge Advocatuur & Mediation

  De Jonge Advocatuur & Mediation beschikt over gespecialiseerde kennis over het familierecht.

  Mr. De Jonge kan je helpen met al je familierechtelijke vragen. Ze volgt voortdurend bijscholing, specialisatieopleidingen en heeft ruime praktijkervaring. Hierdoor kan de juridische dienstverlening van hoog niveau zijn.

  mr. Margriet de Jonge, echtscheidingsadvocaat in Winschoten

  Mr. Margriet de Jonge voert vanuit Emmen een onafhankelijk kantoor dat gespecialiseerd is in het familierecht. De nadruk ligt bij Margriet op een goede relatie met haar cliënten.

  Daarbij zijn kwaliteit, gedrevenheid, betrokkenheid, vertrouwen en enthousiasme kernbegrippen. Er is sprake van kwaliteit en deskundigheid, die door constante opleiding en waar nodig door samenwerking met onafhankelijke deskundigen, wordt gewaarborgd.

  Financiële mogelijkheden

  Waar mogelijk biedt De Jonge Advocatuur & Mediation de mogelijkheid van op maat gesneden vaste prijsafspraken.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Winschoten

  Het kantoor van De Jonge heeft een vestiging in Stadskanaal aan de Aziëlaan 22, 9501 AA Stadskanaal. De Jonge Advocatuur & Mediation heeft ook een vestiging in Emmen aan de Hooggoorns 14,

  7812 AM Emmen.