Echtscheidingsadvocaten in Maasmechelen

Home | Echtscheidingsadvocaten | Limburg | Echtscheidingsadvocaten in Maasmechelen

Echtscheidingsadvocaat Maasmechelen

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat of – mediator in Maasmechelen of in de buurt van Maasmechelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, dan is het vaak niet gemakkelijk om de juiste hulp te vinden. Daarom is het Juridisch Netwerk Nederland in het leven geroepen. Een netwerk van een groep betrokken en professionele familie advocaten met één missie: jou verder helpen, zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt met de belangrijke en leuke zaken in het leven.

Ons team van juridische klantadviseurs luistert naar jouw verhaal en vertelt je wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. Desgewenst schakelen we direct een gespecialiseerde familierecht advocaat in om je verder te helpen.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  RNS Advocaten

  Een echtscheiding is zeer ingrijpend, zowel voor u als uw naasten. Zeker wanneer er kinderen bij betrokken zijn. Daarom vraagt dit bij uitstek een persoonlijke benadering, gericht op het treffen van een regeling waarin iedereen zich kan vinden. Indien een dergelijke regeling niet tot de mogelijkheden behoort, wordt uw zaak voorgelegd aan de rechter. In beide gevallen zoeken de advocaten van RNS advocaten een evenwichtige balans tussen de emotionele en zakelijke aspecten.

  De echtscheiding advocaten van RNS Advocaten uit Maastricht hebben ruime ervaring binnen het personen- en familierecht.

  Echtscheiding advocaat in Maastricht

  Zoekt u een advocaat om uw echtscheiding te regelen? De advocaten van RNS advocaten staan graag voor u klaar.

  Echtscheidingsadvocaat mr. N.V.N.J. de Laurente

  (Echtscheiding) Advocaat mr. De Laurente is in 2004 na haar rechtenstudie in Maastricht en Amsterdam (European Law School en Nederlands recht) in dienst getreden bij een advocatenkantoor in Utrecht. Daar heeft zij brede ervaring opgedaan op zowel civiel-, bestuurs- als strafrechtelijk gebied. Na enkele jaren bij het Haagse gerechtshof te hebben gewerkt, heeft zij haar werkzaamheden binnen de rechterlijke macht in 2008 verruild voor een advocatenpraktijk bij Moszkowicz Advocaten. Bij dit vermaarde kantoor heeft mr. De Laurente bovengemiddelde advies- en proceservaring opgedaan in de meest uiteenlopende en complexe civielrechtelijke zaken, in het bijzonder op het gebied van het personen- en familierecht. Echtscheidingen zijn haar specialiteit.

  Na een korte uitstap naar het bedrijfsleven richtte zij met haar twee partners RNS Advocaten op. Sindsdien heeft zij zich toegelegd op de meer gecompliceerde echtscheidingszaken. Zij helpt u dan ook graag bij alle aspecten van uw echtscheiding.

  Echtscheidingsadvocaat mr. S.T.M. Horst

  (Echtscheiding) Advocaat mr. Horst studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Maastricht. Zij was gedurende haar studie twee jaar werkzaam als juridisch medewerkster bij JuroFoon, waarbij zij cliënten op allerhande rechtsgebieden van eerstelijns juridisch advies voorzag. Tijdens haar studie liep zij ook stage bij Paulussen Advocaten in Maastricht en al doende maakte zij kennis met alle facetten van de advocatuur. Na voltooiing van haar studie trad mr. Horst in 2008 in dienst bij het befaamde advocatenkantoor Moszkowicz Advocaten. Gedurende dit bijna vierjarig dienstverband, waarbinnen zij volop de kans en ruimte kreeg om de meest uiteenlopende en complexe zaken te behandelen, voerde mr. Horst een algemene (civiele) praktijk met een bijzondere aandacht voor het personen- en familierecht.

  Bij RNS Advocaten zet mr. Horst deze lijn onverminderd voort. Zij helpt u dan ook graag bij uw echtscheiding.