Echtscheidingsadvocaten in Sittard

Home | Echtscheidingsadvocaten | Limburg | Echtscheidingsadvocaten in Sittard
Echtscheidingsadvocaat Sittard

Echtscheidingsadvocaat Sittard

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat of mediator in Sittard of in de buurt van Sittard? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, is het vaak niet eenvoudig om de juiste hulp te vinden.

Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen. Dit is een netwerk van een groep betrokken en professionele familie advocaten met één missie: jou verder helpen zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt met de belangrijke en leuke zaken in het leven.

Wat mag je van ons verwachten? 

Als je telefonisch contact met ons opneemt, krijg je tijdens het eerste gesprek een van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt met aandacht geluisterd naar jouw verhaal.

Je krijgt informatie over wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. We kunnen direct een van onze mediators of echtscheiding advocaten voor je inschakelen om jou verder te helpen. 

Met jouw hulp zoeken we een geschikte mediator of advocaat in Sittard op basis van specialisme in de buurt van jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina kun je jouw voorkeuren selecteren waardoor je een voor jou geschikt advocatenkantoor in Sittard vindt.

Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Vaak word je al dezelfde dag gebeld. Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de zaak en de onderwerpen die moeten worden geregeld.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Informatie over de echtscheidingsadvocaten in de buurt van Sittard

  RNS Advocaten

  Een echtscheiding is zeer ingrijpend, zowel voor jou als jouw naasten. Zeker wanneer er kinderen bij betrokken zijn. Daarom vraagt dit bij uitstek een persoonlijke benadering, gericht op het treffen van een regeling waarin iedereen zich kan vinden.

  Indien een dergelijke regeling niet tot de mogelijkheden behoort, wordt jouw zaak voorgelegd aan de rechter. In beide gevallen zoeken de advocaten van RNS advocaten een evenwichtige balans tussen de emotionele en zakelijke aspecten.

  De echtscheiding advocaten van RNS Advocaten uit Maastricht hebben ruime ervaring binnen het personen- en familierecht.

  mr. N.V.N.J. de Laurente, echtscheidingsadvocaat in Sittard

  (Echtscheiding) Advocaat mr. De Laurente is in 2004 na haar rechtenstudie in Maastricht en Amsterdam (European Law School en Nederlands recht) in dienst getreden bij een advocatenkantoor in Utrecht. Daar heeft zij brede ervaring opgedaan op zowel civiel-, bestuurs- als strafrechtelijk gebied.

  Na enkele jaren bij het Haagse gerechtshof te hebben gewerkt, heeft zij haar werkzaamheden binnen de rechterlijke macht in 2008 verruild voor een advocatenpraktijk bij Moszkowicz Advocaten.

  Bij dit vermaarde kantoor heeft mr. De Laurente bovengemiddelde advies- en proceservaring opgedaan in de meest uiteenlopende en complexe civielrechtelijke zaken, in het bijzonder op het gebied van het personen- en familierecht. Echtscheidingen zijn haar specialiteit.

  Na een korte uitstap naar het bedrijfsleven richtte zij met haar twee partners RNS Advocaten op. Sindsdien heeft zij zich toegelegd op de meer gecompliceerde echtscheidingszaken. Zij helpt je dan ook graag bij alle aspecten van jouw echtscheiding.

  mr. S.T.M. Horst, echtscheidingsadvocaat in Sittard

  (Echtscheiding) Advocaat mr. Horst studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Maastricht. Zij was gedurende haar studie twee jaar werkzaam als juridisch medewerkster bij JuroFoon, waarbij zij cliënten op allerhande rechtsgebieden van eerstelijns juridisch advies voorzag.

  Tijdens haar studie liep zij ook stage bij Paulussen Advocaten in Maastricht en al doende maakte zij kennis met alle facetten van de advocatuur. Na voltooiing van haar studie trad mr. Horst in 2008 in dienst bij het befaamde advocatenkantoor Moszkowicz Advocaten.

  Gedurende dit bijna vierjarig dienstverband, waarbinnen zij volop de kans en ruimte kreeg om de meest uiteenlopende en complexe zaken te behandelen, voerde mr. Horst een algemene (civiele) praktijk met een bijzondere aandacht voor het personen- en familierecht.

  Bij RNS Advocaten zet mr. Horst deze lijn onverminderd voort. Zij helpt je dan ook graag bij jouw echtscheiding.

  Financiële mogelijkheden

  Waar mogelijk biedt RNS Advocaten de mogelijkheid van op maat gesneden vaste prijsafspraken.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Sittard

  Het kantoor van RNS Advocaten bevindt zich aan de Kruisdonk 66, 6222 PH Maastricht.

  Advocatenkantoor Stoelhorst

  Advocatenkantoor Stoelhorst is een betrokken en informeel kantoor, gevestigd in Roermond. Onze advocaten zetten zich tot het uiterste in om voor hun cliënten het beste resultaat te bereiken. In onderling overleg, en, indien nodig, in een procedure.

  mr. Derk-Jan Stoelhorst, echtscheidingsadvocaat in Sittard

  Mr. Derk-Jan Stoelhorst (1973) studeerde Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Leiden, met als afstudeerrichtingen privaatrecht, bedrijfsrecht en strafrecht. In 1998 is hij advocaat geworden.

  Derk-Jan Stoelhorst heeft zich volledig gespecialiseerd in het familierecht. In 2007 rondde hij de specialisatieopleiding familierecht van de VFAS succesvol af. Sindsdien behandelt Derk-Jan zaken op het gebied van echtscheiding, mediation, alimentatie, en omgang en gezag kwesties.

  Ook voor andere familierecht zaken kun je bij Derk-Jan terecht. Derk-Jan is een gedreven advocaat die zich volledig inzet voor de belangen van zijn cliënten.

  Financiële mogelijkheden

  Waar mogelijk biedt Stoelhorst de mogelijkheid van op maat gesneden vaste prijsafspraken.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Sittard

  Het kantoor van Stoelhorst bevindt zich aan de Veeladingstraat 7, 6041 HW Roermond.

  Lamers Tielemans Advocaten

  Lamers Tielemans is een advocatenkantoor gevestigd in Eindhoven. Voor Lamers Tielemans staat het belang van de klant centraal. De benadering is resultaatgericht. Wij geven helder en eerlijk inzicht in jouw juridische positie, en de stappen die tot een oplossing kunnen leiden.

  Lamers Tielemans maakt voor hun klanten het verschil door vakmanschap te koppelen aan creativiteit en flexibiliteit. Het belangrijkste onderdeel van de relatie tussen advocaat en klant is vertrouwen.

  Vertrouwen ontstaat door de persoon van de advocaat zelf, de mens achter de advocaat, door deskundigheid maar ook door vooraf duidelijke afspraken te maken met betrekking tot de kosten.

  Mr. R. Tielemans, echtscheidingsadvocaat in Sittard

  Rob is gespecialiseerd in het personen- en familierecht, waarbij hij cliënten juridisch bijstaat bij de volledige afwikkeling van een echtscheiding of beëindiging van een samenleving. Hij adviseert en procedeert in alimentatiezaken, gezag- en omgangszaken, ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen.

  Rob gaat proactief te werk en wil het beste voor zijn cliënten. Bij Rob staat snel effectief centraal.

  Financiële mogelijkheden

  Waar mogelijk biedt Lamers Tielemans de mogelijkheid van op maat gesneden vaste prijsafspraken.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid uit Sittard

  Het kantoor van Lamers Tielemans bevindt zich aan de Sint Antoniusstraat 9, 5616 RT  in Eindhoven.