Echtscheidingsadvocaten in Heemstede

Home | Echtscheidingsadvocaten | Noord-Brabant | Echtscheidingsadvocaten in Heemstede

Echtscheidingsadvocaten Heemstede

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat of – mediator in Heemstede of in de buurt van Heemstede? Op zoek naar een betaalbare advocaat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden jou een overzicht van echtscheidingsadvocaten in of in de buurt van Heemstede, waarmee je vrijblijvend contact kan krijgen. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, dan is het vaak niet gemakkelijk om de juiste hulp te vinden. Daarom is het Juridisch Netwerk Nederland in het leven geroepen. Een netwerk van een groep betrokken en professionele familie advocaten met één missie: jou verder helpen, zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt met de belangrijke en leuke zaken in het leven.

Ons team van juridische klantadviseurs luistert naar jouw verhaal en vertelt je wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. Desgewenst schakelen we direct een gespecialiseerde familierecht advocaat in om je verder te helpen. Bel of e mail ons, zodat wij een afspraak maken voor je!

De advocaten werken op basis van een tarief per uur, maar ook op basis van een toevoeging. Een toevoeging is een subsidie vanuit de overheid waarmee de advocaatkosten worden betaald. Je betaalt zelf een eigen bijdrage. Weet je niet of je daarvoor in aanmerking komt? Neem ook dan contact op, wij helpen je daarbij.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

  • Gratis adviesgesprek
  • Direct een jurist aan de lijn
  • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.