Echtscheidingsadvocaten in Naarden

Home | Echtscheidingsadvocaten | Noord-Holland | Echtscheidingsadvocaten in Naarden

Echtscheidingsadvocaat Naarden

Ben je op zoek naar een mediator of echtscheiding advocaat in Naarden of in de buurt daarvan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als ex partners gaan scheiden, is het vaak niet eenvoudig om de juiste hulp te vinden. Toch is het van groot belang om zo snel mogelijk goed juridisch advies in te winnen.

Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen. Dit is een netwerk van een groep betrokken en professionele familie advocaten met één missie: jou verder helpen zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt met de belangrijke en leuke zaken in het leven.

Ons team van juridische klantadviseurs brengt jouw situatie zo goed mogelijk in kaart door gerichte vragen te stellen en je daarna te informeren over de mogelijkheden. Als je het fijn vindt, schakelen we direct een gespecialiseerde familierecht advocaat in om je verder te helpen.

Wat mag je van ons verwachten? 

Als je telefonisch contact met ons opneemt, krijg je een van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt aandachtig geluisterd naar jouw verhaal. We snappen dat je geëmotioneerd bent en daar houden we rekening mee.

Je krijgt informatie over wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. We kunnen direct een van onze advocaten in Naarden voor je inschakelen om jou verder te helpen wanneer dit nodig is. Het hangt af van jouw wensen. Wij zorgen ervoor dat je weer op een goede manier verder kunt.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten? 

Met jouw hulp zoeken we een geschikte advocaat of mediator op basis van specialisme in de buurt van jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doen we enkele suggesties voor het selecteren van een voor jou geschikt advocatenkantoor in Naarden of ergens daar in de buurt.

Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak in te plannen. Dit gesprek is meestal vrijblijvend. Vaak word je al dezelfde dag gebeld. Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de zaak en de onderwerpen die moeten worden geregeld.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Maanicus Familierecht

  De echtscheidingsadvocaat van Maanicus Familierecht uit Naarden helpt je bij vraagstukken rondom familierecht zoals je scheiding, het opstellen van een ouderschapsplan, alimentatieberekening en naamswijziging.

  Mr. Marlon Maanicus heeft meer dan twintig jaar ervaring als advocaat en mediator. Meer hierover lees je op de pagina met haar persoonlijke profiel. Neem contact op.

  Echtscheidingsadvocaat mr. M.T. Maanicus

  Echtscheidingsadvocaat mr. M. (Marlon) Maanicus uit Naarden rondde haar rechtenstudie in 1997 met succes af en is sindsdien werkzaam in de advocatuur. Na een start in een Amsterdamse, algemene praktijk besloot ze zich te specialiseren in familierecht.

  In het bijstaan van klanten voor uiteenlopende familierechtzaken deed ze veel ervaring op. Zoals het begeleiden van een echtscheiding, het opstellen van ouderschapsplannen, alimentatievraagstukken en omgangsregelingen.

  Met een opleiding tot mediator heeft ze veel ervaring en kennis over het in overleg regelen van scheidingen. Niet alleen de zakelijke kanten maar ook de persoonlijke belangen geeft ze ruime aandacht. Een scheiding is tenslotte een ingrijpende gebeurtenis die veel emoties met zich meebrengt. Ze benadrukt daarbij dat het goed afronden van een huwelijk echt belangrijk is.

  Ze bespreekt met jou de opties, adviseert over de beste aanpak en onderneemt samen met jou de te volgen stappen.

  Kosten rechtsbijstand

  Het eerste half uur van het kennismakingsgesprek is gratis en volledig vrijblijvend. Tijdens jouw eerste gesprek informeert mr. Maanicus je over de kosten van de rechtsbijstand en de eventuele bijkomende kosten waarmee je rekening moet houden.

  Of je wellicht in aanmerking kunt komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand of dat je, gezien de hoogte van jouw inkomen of vermogen, zelf de advocaatkosten moet betalen kan vaak in het eerste gesprek ingeschat worden. Daarvoor zijn gegevens over jouw inkomen en vermogen nodig.

  Echtscheiding advocaat Naarden

  Zoek je voor jouw echtscheiding een advocaat in Naarden of regio ‘t Gooi, neem dan contact op met mr Maanicus.