Echtscheidingsadvocaten in Oud-Beijerland

Home | Echtscheidingsadvocaten | Echtscheidingsadvocaten in Oud-Beijerland

Echtscheidingsadvocaat Oud-Beijerland

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat of mediator in Oud-Beijerland of in de buurt van Oud-Beijerland? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Als je gaat scheiden van je ex partner is het vaak niet eenvoudig om de juiste hulp te vinden.

Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen. Dit netwerk van betrokken en professionele familie advocaten helpt je graag verder. Zo kun je zo snel mogelijk weer verder.

Ons team van juridische klantadviseurs luistert naar jouw verhaal en vertelt je wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. We kunnen direct een gespecialiseerde familierecht advocaat voor je inschakelen om je verder te helpen.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  VQ Advocaten

  De echtscheidingsadvocaten van VQ Advocaten uit Oud-Beijerland zijn specialisten met jarenlange ervaring in persoons- en familierecht. Ze helpen je onder andere bij scheiding, beëindiging van geregistreerd partnerschap, alimentatievraagstukken en omgangsregelingen.

  Ook bij naamswijziging en gezag of omgangsregelingen bieden ze je de juiste informatie en goed advies.

  Als gediplomeerd mediators begeleiden zij partijen om samen tot goede afspraken te komen.

  Echtscheidingsadvocaat mr. C.K. Visser

  Met vele jaren ervaring helpt mr. Corrine Visser uit Oud-Beijerland je onder meer bij scheiding, alimentatievragen en regelingen omtrent gezag en omgang. Ze werkt ook als mediator.

  Ze begeleidt gesprekken met je ex partner en jou goed. Ze streeft naar duurzame afspraken waarmee je de toekomst weer enthousiast tegemoet kunt.

  Echtscheidingsadvocaat mr. C.E. Koopmans

  Mr. Christiane Koopmans is een zeer ervaren advocaat in het familierecht. Ze is gericht op resultaat en duurzame afspraken. Als gediplomeerd mediator begeleidt zij de overlegfase tussen jou en de wederpartij.

  Christiane Koopmans is advocaat en mediator. Ze behandelt scheidingszaken en heeft veel ervaring met zaken op het gebied van alimentatie, omgang en gezag, boedelverdeling, huwelijkse voorwaarden en uithuisplaatsing/onder toezichtstelling.

  Mr. Christiane Koopmans heeft oog voor jouw belangen en streeft naar een zo efficiënt mogelijke afwikkeling van de zaak. Op basis van een concreet plan van aanpak kun je financiële afspraken maken, een beroep op gesubsidieerde rechtsbijstand behoort tot de mogelijkheden.

  Wil je Christiane Koopmans inschakelen als advocaat of mediator? Neem dan telefonisch contact met ons op.

  Echtscheidingsadvocaat mr. J. van Dijk

  Echtscheidingsadvocaat mr. Joyce van Dijk is gevestigd in Oud-Beijerland. Heb je hulp nodig bij het maken van goede afspraken wanneer jij en je partner gaan scheiden? Dan kan zij je helpen.

  Ze werkt als advocaat en mediator. Het helpen bij conflicten tussen beide partijen is haar specialiteit. Ze begeleidt je in het vaststellen van een gezag- of omgangsregeling.

  Daarnaast helpt ze je met het maken van afspraken over alimentatie. Ook geeft ze advies over erkenning of ontkenning van vaderschap.