Utrecht

Echtscheidingsadvocaten in Utrecht

Ben je op zoek naar een mediator of advocaat die gespecialiseerd is in echtscheiding in de provincie Utrecht? Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor goed juridisch advies. Een advocaat is bij een echtscheiding of beëindiging van geregistreerd partnerschap namelijk wettelijk verplicht.

Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, is het vaak niet eenvoudig om de juiste hulp te vinden.

Daarom is het Juridisch Netwerk Nederland in het leven geroepen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij zeer snel een geschikte gespecialiseerde advocaat inschakelen voor mensen die in scheiding liggen. Wij zijn een netwerk van een groep betrokken en professionele familie advocaten met één missie: jou verder helpen zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt met de belangrijke en leuke zaken in het leven.

Je kunt direct contact opnemen met ons. Ons team van juridische klantadviseurs luistert naar jouw verhaal en vertelt je wat je kunt doen bij jouw juridische problemen. Desgewenst schakelen we direct een van onze advocaten in Utrecht voor je in. Wij en onze aangesloten advocaten streven naar een maximaal resultaat.

In de meeste gevallen kan een mediator worden ingeschakeld voor jou en je ex partner samen. Je hebt dan samen met je ex partner een gezamenlijke advocaat.

In sommige gevallen kan iemand echter het best een advocaat voor zichzelf inschakelen. Wees je er wel van bewust dat een advocaat per uur een tarief rekent. Aangezien je twee advocaten moet inschakelen (een voor jou en een voor je ex), zijn er dubbele advocaat kosten.

Bovenaan onze website vind je een overzicht van relevante echtscheidingsadvocaten per plaats, bij elke advocaat staat bovendien het advocatenkantoor waarvoor deze werkt. Zit er een geschikte advocaat tussen? Neem dan contact met ons op voor een gratis intakegesprek. Wij brengen je vervolgens meteen in contact met de advocaat naar keuze, specialisme en locatie.

Bekijk onze advocaten in Utrecht

Meest gezochte plaatsen in Utrecht

Utrecht
Amersfoort
Woerden
Veenendaal
Soest
Zeist
Nieuwegein
Breukelen
Baarn
Overige plaatsen