Echtscheidingsadvocaten in Domburg

Home | Echtscheidingsadvocaten | Zeeland | Echtscheidingsadvocaten in Domburg

Echtscheidingsadvocaat Domburg

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat of – mediator in Domburg of in de buurt van Domburg? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, dan is het vaak niet gemakkelijk om de juiste hulp te vinden. Daarom is het Juridisch Netwerk Nederland in het leven geroepen. Een netwerk van een groep betrokken en professionele familie advocaten met één missie: jou verder helpen, zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt met de belangrijke en leuke zaken in het leven.

Ons team van juridische klantadviseurs luistert naar jouw verhaal en vertelt je wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. Desgewenst schakelen we direct een gespecialiseerde familierecht advocaat in om je verder te helpen.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Kalle Advocatuur

  Kalle advocatuur is een kantoor in Middelburg dat is gespecialiseerd in familierecht en mediation. Ze hebben veel ervaring met echtscheidingen. Je mag vertrouwen op gespecialiseerde rechtsbijstand. Kalle advocatuur werkt niet alleen vóór de cliënten maar ook juist samen mèt de cliënten; met jou wordt de strategie bepaald.

  Je dient je goed te voelen bij de wijze waarop jouw belangen worden behartigd. Een persoonlijke benadering onderstreept dit uitgangspunt. Je mag daarbij natuurlijk vertrouwen op de deskundigheid van Kalle advocatuur. Het belangrijkste is dat een advocaat/bemiddelaar goed werk aflevert; daarom levert Kalle advocatuur maatwerk af.

  Kalle advocatuur staat cliënten bij in zowel pro- deo zaken als in betalende zaken.

  Kom je (net) niet in aanmerking voor een toevoeging en wens je vooraf duidelijkheid over de totale prijs, dan kan er vooraf een maximale prijs worden afgesproken.

  Echtscheiding advocaat Middelburg

  Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Middelburg of omstreken? Neem dan contact op met Kalle advocatuur uit Middelburg.

  Echtscheidingsadvocaat mr. M. Kalle

  Echtscheidingsadvocaat Mr. Martijn Kalle uit Middelburg is naast echtscheidingsadvocaat tevens mediator. Hij is aangesloten bij de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) en geregistreerd en gecertificeerd bij het Nederlands Mediation Instituut (NMI). Echtscheidingen zijn voor de betrokkenen altijd ingrijpend en emotioneel zwaar. Mr. Kalle vindt het dan ook van groot belang dat hij niet alleen de cliënt op de juridische mogelijkheden wijst, maar ook oog heeft voor de emotionele aspecten.