Echtscheidingsadvocaten in Zoetermeer

Home | Echtscheidingsadvocaten | Echtscheidingsadvocaten in Zoetermeer

Echtscheidingsadvocaat Zoetermeer

Ben je op zoek naar een mediator of advocaat in Zoetermeer of in de buurt van Zoetermeer? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Bij een scheiding doen zich vaak verschillende problemen voor. Het is dan niet eenvoudig om de juiste hulp te vinden.

Daarom is het Juridisch Netwerk Nederland in het leven geroepen. Dit is een netwerk van een groep betrokken en professionele familie advocaten. Het doel van dit netwerk is om jou verder te helpen. Zo kun je zo snel mogelijk weer verder.

Ons team van juridische klantadviseurs luistert naar jouw verhaal. De adviseur vertelt je wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. We kunnen direct een goede familierecht advocaat voor je inschakelen.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Informatie over de echtscheidingsadvocaten in Zoetermeer

  Bos van der Burg Advocaten

  Bos van der Burg Advocaten is een full-service kantoor, gevestigd in Zoetermeer. De familierecht specialist op het kantoor is Lennard Govers. Lennard kan je bij allerlei familieproblemen helpen, zoals echtscheiding en problemen over alimentatie en omgangsregelingen. Lennard Govers is daarnaast gespecialiseerd in zaken op het gebied van het jeugdrecht. Denk aan ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen.

  Juridische bijstand bij echtscheiding

  Een echtscheiding of de beëindiging van partnerschap gaat gepaard met veel emotie. Wij helpen je daarom aan een professional die het overzicht bewaart. Zo kunnen zakelijke beslissingen beter genomen worden.

  Tijdens het eerste gesprek brengen we jouw persoonlijke situatie in kaart. Wij vragen je of je wilt scheiden op eenzijdig verzoek of gemeenschappelijk verzoek. Ook wordt gekeken naar of je minderjarige kinderen hebt en of je getrouwd bent onder huwelijkse voorwaarden. Zo bepalen we gezamenlijk hoe wij jou het best tijdens de scheidingsprocedure kunnen helpen.

  Echtscheidingsadvocaat mr. Lennard Govers

  Advocaat en registermediator mr. Lennard J.W. Govers (ADR.MED®) werkt sinds 2009 in de advocatuur en werd in 2012 tot advocaat beëdigd. Hij is zowel gespecialiseerd in personen- en familierecht als het jeugdrecht.

  Als familierecht advocaat en registermediator krijgt Govers in zijn dagelijkse praktijk te maken met allerlei familieproblemen. Denk aan beslag en executiegeschillen of een naamswijziging. Meer bekende voorbeelden zijn echtscheiding en problemen over alimentatie, gezag en omgang en boedelverdeling.

  Govers is als registermediator aangesloten bij de ADR en gespecialiseerd in family mediation. Voor een overlegscheiding of een wijziging van alimentatie kun je bijvoorbeeld bij hem terecht.

  Echtscheiding

  Tijdens je scheiding bewaart Govers het overzicht op zakelijke beslissingen. Dit belangrijk voor voor de ontbinding van een huwelijk of samenleving. Hij pakt je zaak efficiënt en vakkundig aan en geeft duidelijk advies.

  Je bent bij Govers van harte welkom zowel alleen als met je partner. Hij helpt je bij een familieprobleem en voor het voeren van een procedure via de Rechter.

  Afstammingskwesties

  Govers wordt daarnaast regelmatig door de Rechtbanken Den Haag en Rotterdam als bijzondere curator benoemd in afstammingskwesties. Hij vertegenwoordigt de belangen van een minderjarige. Denk aan erkenning van ouderschap of gerechtelijke vaststelling van ouderschap.

  Internationaal

  Lennard verleent rechtsbijstand en mediation zowel in het Nederlands als in het Engels. Dit kan ook op afstand, bijvoorbeeld via Skype.