Berkel en Rodenrijs

Home | Echtscheidingsadvocaten | Zuid-Holland | Berkel en Rodenrijs
Mr. M. Theunessen

Mr. M. Theunessen

Specialisaties:

Personen & Familierecht
Mediation binnen familierecht

Ervaring:

13 jaar ervaring

Gratis adviesgesprek? Bel 085-0291000 of Mail

mr. L.J.W. Govers

mr. L.J.W. Govers

Specialisaties:

Personen & Familierecht
Mediation binnen familierecht

Ervaring:

11 jaar ervaring

Gratis adviesgesprek? Bel 085-0291000 of Mail

mevrouw C.J. Luiten

mevrouw C.J. Luiten

Specialisaties:

Personen & Familierecht
Mediation binnen familierecht

Ervaring:

2 jaar ervaring

Gratis adviesgesprek? Bel 085-0291000 of Mail

Echtscheidingsadvocaat Berkel en Rodenrijs

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat of – mediator in Berkel en Rodenrijs of in de buurt van Berkel en Rodenrijs? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, dan is het vaak niet gemakkelijk om de juiste hulp te vinden. Daarom is het Juridisch Netwerk Nederland in het leven geroepen. Een netwerk van een groep betrokken en professionele familie advocaten met één missie: jou verder helpen, zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt met de belangrijke en leuke zaken in het leven.

Ons team van juridische klantadviseurs luistert naar jouw verhaal en vertelt je wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. Desgewenst schakelen we direct een gespecialiseerde familierecht advocaat in om je verder te helpen.

Of laat ons u terugbellen

Op werkdagen bellen we u binnen 1 uur terug.

Theunessen De Jong advocaten

Theunessen De Jong advocaten is gevestigd in het centrum van Berkel en Rodenrijs. Deze jonge en dynamische rechtspraktijk wordt gedreven door Mr. M. Theunessen en Mr. M. de Jong.

Een scheiding heeft grote praktische gevolgen. U moet besluiten of een van beiden in het huis blijft wonen, hoe de inboedel verdeeld wordt, maar ook of u beiden meebetaalt aan verhuiskosten. Als er kinderen bij betrokken zijn, moet er een ouderschapsplan opgesteld worden waarin bijvoorbeeld is vastgelegd hoe de zorg over de kinderen wordt verdeeld.

In een emotioneel roerige periode is het verstandig om snel juridische hulp in te schakelen. Bij Theunessen De Jong advocaten kunt u terecht bij Mr. Theunessen. Zij verleent onder meer rechtsbijstand op het gebied van personen- en familierecht en zal uw belangen bij echtscheiding, beëindiging geregistreerd partnerschap of beëindiging samenwoning behartigen. Tevens is ze mediator wat betekent dat ze met beide scheidende partijen de beste oplossingen gaat zoeken.

U kunt rekenen op een informele, maar persoonlijke benadering, waarbij kwaliteit en helderheid een belangrijk element vormen.

Echtscheidingsadvocaat mr. M. Theunessen

Mr. Margot Theunessen studeerde Rechten aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en is in 2007 beëdigd als advocaat. Margot Theunessen is gespecialiseerd in familierecht. Hierbij kan ze als uw eigen advocaat optreden, maar ook, als u en uw partner bereid zijn om met elkaar te overleggen over de scheidingsregeling, als mediator. Als gediplomeerd MfN mediator zorgt zij ervoor dat ieders behoeften, zorgen en wensen op tafel komen en zorgvuldig worden afgewogen. Zo heeft zij als mediator al tientallen scheidingen begeleid naar blijvende oplossingen voor de partijen.

Margot Theunessen spreekt graag op persoonlijke en informele wijze met haar cliënten, om vervolgens efficiënt aan de slag te gaan. Het doel blijft een zo optimaal mogelijk duurzame scheidingsregeling te treffen. Ook voor zaken op het gebied van alimentatie, omgang en gezag, de boedelverdeling, onder toezichtstelling en uithuisplaatsing kunt u bij Margot Theunessen terecht.

Bij het intakegesprek wordt de situatie besproken en wordt een plan van aanpak gemaakt. Op basis hiervan wordt een tariefafspraak gemaakt, rekening houdend met het belang en uw financiële mogelijkheden. Een vaste prijs-afspraak behoort tot de mogelijkheden.

Wilt u Margot Theunessen als advocaat of mediator inschakelen? neem dan telefonisch contact met ons op voor een gratis intake