Echtscheidingsadvocaten in Berkel en Rodenrijs

Home | Echtscheidingsadvocaten | Zuid-Holland | Echtscheidingsadvocaten in Berkel en Rodenrijs

Echtscheidingsadvocaat Berkel en Rodenrijs

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat of mediator in Berkel en Rodenrijs of in de buurt van Berkel en Rodenrijs? Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor hulp van goede advocaten en juridisch advies.

Als jij en je ex partner uit elkaar gaan, is het vaak niet eenvoudig om de juiste hulp te vinden. Daarom is het Juridisch Netwerk Nederland in het leven geroepen. Dit is een netwerk van een groep betrokken en professionele advocaten in Berkel en Rodenrijs met één missie: jou verder helpen.

Door het maken van goede afspraken kun je zo snel mogelijk weer verder met de belangrijke en leuke zaken in het leven. Wil je snel geholpen worden bij jouw juridisch probleem? Neem dan contact met ons op.

Ons team van juridische klantadviseurs luistert zo zorgvuldig en goed mogelijk naar je verhaal en vertelt je wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. Als je het prettig vindt, schakelen we direct een gespecialiseerde familierecht advocaat in om je verder te helpen.

Het is ook mogelijk om een mediator in te schakelen voor beide partners. Onze echtscheiding advocaten zijn ook mediators.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Theunessen De Jong advocaten

  Theunessen De Jong advocaten is gevestigd in het centrum van Berkel en Rodenrijs. Deze jonge en dynamische rechtspraktijk wordt gedreven door Mr. M. Theunessen en Mr. M. de Jong.

  Een scheiding heeft grote praktische gevolgen. Je moet besluiten of een van beiden in het huis blijft wonen, hoe de inboedel verdeeld wordt, maar ook of jullie beiden meebetalen aan verhuiskosten. Als er kinderen bij betrokken zijn, moet er een ouderschapsplan opgesteld worden waarin bijvoorbeeld is vastgelegd hoe de zorg over de kinderen wordt verdeeld.

  In een emotioneel roerige periode is het verstandig om snel juridische hulp in te schakelen. Bij Theunessen De Jong advocaten kun je terecht bij Mr. Theunessen. Zij verleent onder meer rechtsbijstand op het gebied van personen- en familierecht en zal je belangen bij echtscheiding, beëindiging geregistreerd partnerschap of beëindiging samenwoning behartigen. Ze is ook mediator wat betekent dat ze met beide scheidende partijen naar de beste oplossingen zoekt.

  Je kunt rekenen op een informele, maar persoonlijke benadering. Hierbij worden ervaring en deskundigheid gegarandeerd.

  Echtscheidingsadvocaat mr. M. Theunessen

  Mr. Margot Theunessen studeerde Rechten aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en is in 2007 beëdigd als advocaat. Margot Theunessen is gespecialiseerd in familierecht. Hierbij kan ze als jouw eigen advocaat optreden, maar ook als mediator als jij en je partner bereid zijn om met elkaar te overleggen over de scheidingsregeling.

  Als gediplomeerd MfN mediator zorgt zij ervoor dat ieders behoeften, zorgen en wensen op tafel komen en zorgvuldig worden afgewogen. Zo heeft zij als mediator al tientallen scheidingen begeleid naar blijvende oplossingen voor de partijen.

  Margot Theunessen spreekt graag op persoonlijke en informele wijze met haar cliënten, om vervolgens efficiënt aan de slag te gaan. Het doel blijft een zo optimaal mogelijke duurzame scheidingsregeling te treffen. Ook voor zaken op het gebied van alimentatie, omgang en gezag, de boedelverdeling, onder toezichtstelling en uithuisplaatsing kun je bij Margot terecht.

  Bij het intakegesprek wordt de situatie besproken en wordt een plan van aanpak gemaakt. Op basis hiervan wordt een tariefafspraak gemaakt. Hierbij wordt rekening gehouden met het belang en je financiële mogelijkheden. Een vaste prijsafspraak behoort tot de mogelijkheden.

  Wil je Margot Theunessen als advocaat of mediator inschakelen? Neem dan telefonisch contact met ons op voor een gratis intake