Echtscheidingsadvocaten in Dordrecht

Home | Echtscheidingsadvocaten | Zuid-Holland | Echtscheidingsadvocaten in Dordrecht
Echtscheidingsadvocaat Dordrecht

Echtscheidingsadvocaat Dordrecht

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Dordrecht? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, dan is het vaak niet gemakkelijk om de juiste hulp te vinden. Daarom is het Juridisch Netwerk Nederland in het leven geroepen. Een netwerk van een groep betrokken en professionele echtscheidingsadvocaten met één missie: jou vóór, tijdens of na de echtscheiding juridisch begeleiden, zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt.

Wat mag je van ons verwachten? 

Als je contact met ons opneemt, krijg je één van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt geluisterd naar jouw verhaal en je krijgt direct informatie over wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. Als je dat wilt, schakelen we direct een bij ons aangesloten gespecialiseerde echtscheidingsadvocaat of mediator in om jou verder te helpen. Zo weet je zeker dat je goed wordt geholpen.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten? 

Samen met jou selecteren we een geschikte advocaat of mediator op basis van specialisme en in de buurt van jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doe we enkele suggesties van goede echtscheidingsadvocaten in de buurt van Dordrecht. Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Vaak wordt je al dezelfde dag gebeld. Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de zaak en de onderwerpen die moeten worden geregeld. De advocaat komt met een concreet plan van aanpak en geeft een schatting van de kosten. Indien je inkomen en vermogen dit mogelijk maakt, kan een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-18:00
085-0291000

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Informatie over de echtscheidingsadvocaten in de buurt van Dordrecht

  VQ Advocaten

  Mr. C.K. Visser, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Dordrecht

  Met vele jaren ervaring helpt mr. Corrine Visser uit Oud-Beijerland haar cliënten onder meer bij de scheiding, alimentatievragen en regelingen omtrent gezag en omgang. Ook is zij opgeleid als mediator en zorgt zij voor een goede begeleiding van gesprekken als haar cliënt met beide partijen aan tafel komt, met als resultaat duurzame afspraken waarmee haar cliënt de toekomst tegemoet kan.

  Mr. C.E. Koopmans, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Dordrecht

  Mr. Christiane Koopmans is een zeer ervaren advocaat in het familierecht. Ze is gericht op resultaat en duurzame afspraken. Als gediplomeerd mediator begeleidt zij de overlegfase tussen cliënt en de wederpartij. Christiane Koopmans behandelt scheidingszaken (als advocaat en als mediator, en heeft veel ervaring met zaken op het gebied van alimentatie (partner – en kinderalimentatie), omgang en gezag, boedelverdeling, huwelijkse voorwaarden en uithuisplaatsing/ondertoezichtstelling.

  Mr. J. van Dijk, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Dordrecht

  Mevrouw van Dijk heeft meer dan 18 jaar werkervaring als familierecht advocaat.

  Financiële mogelijkheden

  Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. VQ Advocaten behandelen ook zaken op basis van toevoegingen.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Dordrecht

  Het kantoor van VQ Advocaten bevindt zich aan de Vriesstraat 16, 3261 PC te Oud-Beijerland, op een afstand van ongeveer 30 kilometer vanuit Dordrecht. De reistijd met de auto is ongeveer 30 minuten.

  Van Wijngaarden en Toxopéus Advocaten

  Mr. Karin van Wijngaarden, echtscheidingsadvocaat in Dordrecht

  Karin heeft jarenlange ervaring als advocaat en staat bekend om haar deskundigheid, praktisch inzicht en een grote mate van betrokkenheid. Karin kan jou adviseren en bijstaan met jou probleem binnen het familierecht. Karin weet hoe ze snel en efficiënt tot een oplossing komt.

  Financiële mogelijkheden

  Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. Karin behandelt ook zaken op basis van toevoegingen.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Dordrecht

  Het kantoor van  bevindt zich aan de Maasboulevard 112, 3011 TX Rotterdam, op een afstand van 25 kilometer vanuit Dordrecht en een reistijd van ongeveer 30 minuten.