Echtscheidingsadvocaten in Oegstgeest

Home | Echtscheidingsadvocaten | Zuid-Holland | Echtscheidingsadvocaten in Oegstgeest

Echtscheidingsadvocaat Oegstgeest

Ben je op zoek naar een gespecialiseerde advocaat of mediator voor je scheiding in Oegstgeest en omstreken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor goed juridisch advies. Bij een scheiding is het vaak niet gemakkelijk om de juiste hulp te vinden.

Het Juridisch Netwerk Nederland is er daarom voor jou. Dit is een netwerk van professionele familie advocaten met het doel om jou verder te helpen. Zo kun je zo snel mogelijk weer verder met de belangrijke en leuke zaken in het leven.

Ons team van juridische klantadviseurs luistert naar jouw verhaal. De juridische klantadviseur vertelt je wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. We kunnen direct een gespecialiseerde familierecht advocaat in Oegstgeest voor je inschakelen om je verder te helpen.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Boek 1 Advocaten

  Boek 1 Advocaten houdt zich alleen bezig met gespecialiseerde juridische bijstand aan particulieren en ondernemers in het Personen- en Familierecht. Denk hierbij aan echtscheidingen, bemiddeling, wijziging of vaststelling alimentatie, gezagsgeschillen, wijziging of vaststelling van een zorgregeling/ ouderschapsplan, pensioenen, vermogensrechtelijke afwikkeling van een huwelijksgemeenschap, huwelijkse voorwaarden of samenlevingscontracten, adoptie en erkenningszaken.

  Boek 1 Advocaten geeft je bijstand in procedures, mediation, adviezen en coaching in het Familierecht.

  Echtscheidingsadvocaat mr. D. El Fadili

  Donya El Fadili is advocaat en mediator. Sinds 2002 is Donya werkte ze op het gebied van het Personen- en Familierecht. In 2005 is zij beëdigd als advocaat in het arrondissement Den Haag.

  Voordat ze als advocaat werkte, was ze Adjunct-Gerechtssecretaris bij de Familiekamer in het Gerechtshof ’s-Gravenhage.

  Daarna werkte ze op een Haags advocatenkantoor. Daar hield ze zich met name bezig met het Personen- en Familierecht.

  Hierna werkte ze op de Familierechtsectie van een Nederlands top 50 advocatenkantoor, TeekensKarstens advocaten en notarissen. Ze heeft daar ruime ervaring opgedaan in de advies-, bemiddelings- en procespraktijk. Ze is lid van de vFAS, vereniging van Familierecht advocaten en scheidingsbemiddelaars. Ook levert ze vakinhoudelijke bijdragen voor juridische uitgaven van de Sdu (Sdu uitgevers).

  Donya is moeder. Ze weet daarom hoe belangrijk het is om het belang van kinderen in scheidingssituaties voorop te stellen. Donya vindt het uitdagend om binnen de juridische kaders een goede regeling voor de kinderen te vinden.

  Verder vindt Donya het belangrijk dat cliënten goede dienstverlening krijgen. Ze zorgt ervoor dat haar cliënt grip krijgt op zijn/haar eigen zaak. Voor meer informatie kun je ons contacteren, dan brengen we je met Donya in contact.

  Echtscheidingsadvocaat mr. R. Nijman

  Roel Nijman is advocaat en mediator. Sinds 2002 werkt hij op het gebied van het Personen- en Familierecht. Hij werkte op een Haags advocatenkantoor.

  Daarna ging hij aan de slag op de Familierechtsectie van een Nederlands top 50-advocatenkantoor, TeekensKarstens advocaten en notarissen. Daar heeft Roel ruime ervaring in de advies-, bemiddelings- en procespraktijk opgedaan.

  Roel is lid van de vFAS, vereniging van familierecht advocaten en scheidingsbemiddelaars. Ook levert hij vakinhoudelijke bijdragen voor juridische uitgaven van Sdu (Sdu uitgevers). Voor meer informatie kun je ons contacteren, dan brengen we je met Roel in contact.