Oegstgeest

mr. D.K.P.K. el Fadili

mr. D.K.P.K. el Fadili

Specialisaties:

Personen & Familierecht
Mediation binnen familierecht

Ervaring:

15 jaar ervaring

Gratis adviesgesprek? Bel 085-0291000 of Mail

mr. R.W.S. Nijman

mr. R.W.S. Nijman

Specialisaties:

Personen & Familierecht
Mediation binnen familierecht

Ervaring:

15 jaar ervaring

Gratis adviesgesprek? Bel 085-0291000 of Mail

mr. T. van den Bout

mr. T. van den Bout

Specialisaties:

Personen & Familierecht
Mediation binnen familierecht

Ervaring:

40 jaar ervaring

Gratis adviesgesprek? Bel 085-0291000 of Mail

Echtscheidingsadvocaat Oegstgeest

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat of – mediator in Oegstgeest of in de buurt van Oegstgeest? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, dan is het vaak niet gemakkelijk om de juiste hulp te vinden. Daarom is het Juridisch Netwerk Nederland in het leven geroepen. Een netwerk van een groep betrokken en professionele familie advocaten met één missie: jou verder helpen, zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt met de belangrijke en leuke zaken in het leven.

Ons team van juridische klantadviseurs luistert naar jouw verhaal en vertelt je wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. Desgewenst schakelen we direct een gespecialiseerde familierecht advocaat in om je verder te helpen.

Of laat ons u terugbellen

Op werkdagen bellen we u binnen 1 uur terug.

Boek 1 Advocaten

Boek 1 Advocaten houdt zich alleen bezig met gespecialiseerde juridische bijstand aan particulieren en ondernemers in alle deelgebieden van het Personen- en Familierecht, zoals echtscheidingen, bemiddeling, wijziging of vaststelling alimentatie, gezagsgeschillen, wijziging of vaststelling van een zorgregeling/ ouderschapsplan, pensioenen, vermogensrechtelijke afwikkeling van een huwelijksgemeenschap, huwelijkse voorwaarden of samenlevingscontracten, adoptie en erkenningszaken. Boek 1 Advocaten geeft u bijstand in procedures, mediation, adviezen en coaching in het Familierecht.

Echtscheidingsadvocaat mr. D. El Fadili

Donya El Fadili is advocaat en mediator. Sinds 2002 is Donya werkzaam op het gebied van het Personen- en Familierecht. In 2005 is zij beëdigd als advocaat in het arrondissement Den Haag. Voordat zij als advocaat werd beëdigd, was zij Adjunct-Gerechtssecretaris bij de Familiekamer bij het Gerechtshof ’s-Gravenhage.

Na haar beëdiging is zij is werkzaam geweest op een Haags advocatenkantoor waar zij zich met name bezig hield met het Personen- en Familierecht. Nadien is zij op de Familierechtsectie van een Nederlands top 50 advocatenkantoor (TeekensKarstens advocaten en notarissen) werkzaam geweest en heeft zij ruime ervaring opgedaan in de advies-, bemiddelings- en procespraktijk. Zij is lid van de vFAS (vereniging van Familierechtadvocaten en scheidingsbemiddelaars) en levert vakinhoudelijke bijdragen voor juridische uitgaven van de Sdu (Sdu uitgevers).

Als moeder weet Donya hoe belangrijk het is om het belang van kinderen in scheidingssituaties voorop te stellen. Donya ziet het dan ook als een uitdaging om binnen de juridische kaders een goede regeling voor de kinderen tot stand te brengen. Verder vindt Donya het belangrijk dat cliënten goede en betrokken dienstverlening krijgen en zorgt ervoor dat haar cliënt grip krijgt op zijn/haar eigen (complexe) zaak. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Donya.

Echtscheidingsadvocaat mr. R. Nijman

Roel Nijman is advocaat en mediator. Sinds 2002 werkzaam op het gebied van het Personen- en Familierecht. Hij is werkzaam geweest op een Haags advocatenkantoor en vervolgens op de Familierechtsectie van een Nederlands top 50 advocatenkantoor (TeekensKarstens advocaten en notarissen). Aldaar heeft Roel ruime ervaring in de advies-, bemiddelings- en procespraktijk opgedaan. Roel is lid van de vFAS (vereniging van familierechtadvocaten en scheidingsbemiddelaars) en levert vakinhoudelijke bijdragen voor juridische uitgaven van Sdu (Sdu uitgevers). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Roel.