Echtscheidingsadvocaten in Voorburg

Home | Echtscheidingsadvocaten | Zuid-Holland | Echtscheidingsadvocaten in Voorburg

Echtscheidingsadvocaat Voorburg

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat of mediator in Voorburg of in de buurt van Voorburg? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, is het vaak niet gemakkelijk om de juiste hulp te vinden.

Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen. Dit is een netwerk van een groep betrokken en professionele familie advocaten met één missie: jou verder helpen zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt met de belangrijke en leuke zaken in het leven.

Ons team van juridische klantadviseurs luistert naar jouw verhaal en vertelt je wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. Desgewenst schakelen we direct een gespecialiseerde familierecht advocaat in om je verder te helpen.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  VAN DEN BOUT advocaten

  VAN DEN BOUT advocaten is een onafhankelijk, deskundig en ervaren advocatenkantoor in Voorburg-Leidschendam, Oosteinde 237. Het is centraal gelegen in de regio Den Haag, Leidschenveen, Ypenburg, Rijswijk, Wassenaar en Delft.

  Het kantoor is nationaal, Europees, internationaal voor particulieren, ondernemingen en (overheids)instellingen actief, waar nodig via een eigen mondiaal netwerk.

  Naast uitgebreide kennis en ervaring in de advocatuur en het procesrecht is het kantoor met name gespecialiseerd in personen- en familierecht, (echt)scheidingsrecht, alimentatierecht, huwelijksvermogensrecht, erfrecht, arbeidsrecht en intellectueel eigendom.

  De advocaten van het kantoor streven naar persoonlijke, informele en betrokken dienstverlening met redelijke tarieven. In sommige gevallen biedt het kantoor op maat gesneden vaste prijsafspraken.

  Werken op ‘pro deo’-basis (door de staat gefinancierde rechtshulp) is ook mogelijk. Hiervoor wordt op basis van ‘high trust’ samengewerkt met de Raad voor Rechtsbijstand. Het eerste consult tot maximaal een halfuur is gratis. De kern van de werkzaamheden van het kantoor zijn als volgt:

  1: advisering, (juridische) begeleiding, contracten, procesvoering, incasso en beslagrecht

  2: familierecht, (echt)scheidingsrecht, alimentatierecht, huwelijksvermogensrecht en erfrecht

  3: arbeidsrecht, ontslagrecht, sociale (werknemers)verzekering, sociaal zekerheidsrecht

  4: intellectueel eigendom: kwekersrecht, merkrecht – modellenrecht, auteursrecht en handelsnaamrecht.

  Een goede omgang en samenwerken tussen cliënt en advocaat zijn essentieel. Zo worden problemen strategisch, positief en effectief opgelost.

  Echtscheiding familierecht

  Op het kantoor kun je kennismaken met twee echtscheidingsspecialisten. Mr. Teun van den Bout en mr. Dorothee van den Bout-Kuhlman zijn beiden als advocaat zeer ervaren in het familierecht.

  Persoonlijke, informele dienstverlening

  De aanpak van Teun van de Bout en Dorothee van de Bout-Kuhlman is persoonlijk en informeel. Tijdens een gratis eerste consult leg je jouw situatie voor en bepalen ze jouw weg naar de oplossing.

  De advocaten kunnen je ondersteunen bij de gehele echtscheidingsprocedure. Denk aan het indienen van het verzoek tot scheiding tot aan het ondertekenen van een convenant. Ze helpen je bij het ouderschapsplan, de alimentatie, de boedelverdeling en de communicatie tussen jou en je (ex-)partner.

  Echtscheidingsadvocaat mr. D. van den Bout-Kuhlmann

  Mr. D. (Dorothee) van den Bout-Kuhlmann werkt ruim 17 jaar als advocaat en in jeugdzaken als bijzonder curator. Zij is gespecialiseerd in het personen- en familierecht, (echt)scheidingsrecht, alimentatierecht, huwelijksvermogensrecht en jeugdrecht.

  Ze is als advocaat-partner verbonden aan VAN DEN BOUT advocaten in Voorburg-Leidschendam aan het Oosteinde 327. Het kantoor ligt binnen de regio Den Haag, Ypenburg, Leidschenveen, Wassenaar en Rijswijk.

  Ze streeft naar een persoonlijke, informele dienstverlening en hanteert redelijke tarieven. De tarieven worden geregeld op maat gesneden tegen vaste prijsafspraken.

  Ook werkt ze in sommige gevallen op ‘pro deo’-basis (door de staat gefinancierde rechtshulp). Ze werkt in dit kader op basis van ‘high trust’ samen met de Raad voor Rechtsbijstand. Het eerste consult tot maximaal een half uur is gratis.

  Haar kerntaken zijn als volgt:

  1. advisering, (juridische) begeleiding, contracten en procesvoering

  2: familierecht, (echt)scheidingsrecht, alimentatierecht, huwelijksvermogensrecht, jeugdrecht & bijzonder curatorschap

  Mr. van den Bout-Kuhlmann is lid van de Orde van Advocaten. In haar beroepsuitoefening kenmerkt ze zich als nauwkeurig, gedreven, to the point, betrokken naar haar cliënten en deskundige voor de zakelijke financiële belangen. Een goede omgang en samenwerken met haar worden daarom zeer gewaardeerd.

  Mr. D. van den Bout-Kuhlmann is lid van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) en de Vereniging Familie- en Jeugdrecht (FJR)

  Echtscheidingsadvocaat mr. T. van den Bout

  Mr. T. (Teun) van den Bout werkt al vele jaren als advocaat en IE-gemachtigde voor particulieren, ondernemers, ondernemingen en (overheids)instellingen, nationaal, Europees, internationaal, en waar nodig via een eigen mondiaal netwerk.

  Naast uitgebreide kennis en ervaring in de advocatuur en het procesrecht heeft hij zich met name gespecialiseerd in personen- en familierecht, alimentatierecht, (echt)scheidingsrecht, huwelijksvermogensrecht, erfrecht, arbeidsrecht en intellectueel eigendom.

  Als advocaat-partner is hij verbonden aan VAN DEN BOUT advocaten in Voorburg-Leidschendam aan het Oosteinde 327. VAN DEN BOUT advocaten ligt binnen de regio Den Haag, Leidschenveen en Ypenburg, Wassenaar, Rijswijk en Delft.

  Hij streeft naar een persoonlijke, informele, betrokken dienstverlening met redelijke tarieven. In sommige gevallen biedt hij op maat gesneden vaste prijsafspraken.

  Werken op ‘pro deo’-basis (door de staat gefinancierde rechtshulp) is ook mogelijk, waarbij op basis van ‘high trust’ wordt samengewerkt met de Raad voor Rechtsbijstand. Het eerste consult tot maximaal een halfuur is gratis. Zijn werkzaamheden omvatten zijn als volgt:

  1: advisering, (juridische) begeleiding, contracten, procesvoering, incasso en beslagrecht

  2: familierecht, (echt)scheidingsrecht, huwelijksvermogensrecht, alimentatierecht en erfrecht

  3: arbeidsrecht, ontslagrecht, sociale (werknemers)verzekering, sociaal zekerheidsrecht

  4: intellectueel eigendom: kwekersrecht, merkrecht – modellenrecht, auteursrecht en handelsnaamrecht.

  Een goede omgang en samenwerken worden gekenmerkt door aandacht voor de zakelijke financiële belangen en problemen strategisch, positief en effectief op te lossen.

  Mr. T. van den Bout is lid van de Nederlandse Orde van Advocaten NOvA, Vereniging van Familierecht Advocaten en van het Nederlands Instituut van Psychologen NIP.