Echtscheidingsadvocaten in Zwolle

Home | Echtscheidingsadvocaten | Echtscheidingsadvocaten in Zwolle
Echtscheidingsadvocaat Zwolle

Echtscheidingsadvocaat Zwolle

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Zwolle? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Tijdens een scheiding krijg je te maken met veel verschillende problemen. Het is dan vaak niet eenvoudig om goede juridische bijstand te vinden.

Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen. Dit netwerk van betrokken en professionele echtscheidingsadvocaten begeleidt jou voor, tijdens of na de echtscheiding op juridisch gebied. Zo kun je zo snel mogelijk weer verder.

Wat mag je van ons verwachten? 

Als je contact opneemt met ons krijg je een van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt met aandacht geluisterd naar jouw verhaal. Je krijgt direct informatie over wat je te wachten staat.

We kunnen direct een bij ons aangesloten gespecialiseerde echtscheidingsadvocaat of mediator voor je inschakelen. Zo weet je zeker dat je goed wordt geholpen.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten? 

Samen met jou zoeken we een geschikte advocaat of mediator op basis van specialisme en in de buurt van jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doen we enkele suggesties van goede echtscheidingsadvocaten in de buurt van Zwolle.

Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak in te plannen. Vaak word je al dezelfde dag gebeld. Tijdens een persoonlijk gesprek bespreek je de zaak en de onderwerpen die moeten worden geregeld.

De advocaat komt met een concreet plan van aanpak en geeft een schatting van de kosten. Zijn je inkomen en vermogen te laag? Dan kan een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Informatie over de echtscheidingsadvocaten in Zwolle

  Brusse & Masselink 

  Mr. Marc Schuring, echtscheidingsadvocaat in Zwolle

  Advocaat mr. M. (Marc) Schuring is sinds 2002 advocaat. Hierna heeft hij zich in verschillende rechtsgebieden gespecialiseerd. 

  Met al meer dan 18 jaar ervaring binnen het personen- en familierecht heeft Marc al vele cliënten kunnen begeleiden bij hun echtscheiding. Hij schept duidelijkheid voor zijn cliënten die in een onzekere situatie zitten door een scheiding. 

  Mr. Sebastiaan Masselink, echtscheidingsadvocaat in Zwolle

  Advocaat mr. S. (Sebastiaan) Masselink heeft al meer dan 15 jaar ervaring binnen het personen- en familierecht. Sinds 2010 is hij eigenaar van het advocatenkantoor Brusse & Masselink. Hij is een servicegerichte en ondernemende advocaat die elke zaak met volle aandacht oppakt voor zijn cliënten. 

  Mr. Anita Baan, echtscheidingsadvocaat in Zwolle

  Advocaat mr. A. (Anita) Baan werkt sinds 2016 bij Brusse & Masselink en is gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Zij helpt je graag bij het oplossen van juridische vraagstukken. Ze gaat uitdagingen niet uit de weg.

  Anita vindt de emotionele kant van zaken net zo belangrijk als de juridische kant. Zij zal samen met jou voor het maximaal haalbare gaan. 

  Mr. Stephanie Grob, echtscheidingsadvocaat in Zwolle

  Advocaat mr. S. (Stephanie) Grob werkt sinds 2014 bij Brusse & Masselink. Zij is gespecialiseerd in het personen- en familierecht en is ook mediator. Stephanie is oplossingsgericht en helpt bij conflicten. Samen met een cliënt vormt ze een team en streeft ze naar een zo goed mogelijk resultaat.

  Financiële mogelijkheden

  Bij Brusse & Masselink zullen ze vooraf een vaste prijsafspraak maken. Voor cliënten die in aanmerking komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand zullen ze een toevoeging aanvragen, hierdoor hoef je de advocaatkosten niet volledig zelf te betalen. 

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Zwolle

  Het kantoor van Brusse & Masselink bevindt zich aan de Wierdensestraat 122, 760 BM Almelo. Daarnaast hebben zij ook  twee kantoren in Tubbergen en Oldenzaal.