Echtscheiding advocaten Utrecht - Advocatenkantoor Lugard

Advocatenkantoor Lugard

UTRECHT - Lugard Advocaten is een eenmanskantoor dat gevestigd is aan de Nieuwegracht 24A in Utrecht. Mevrouw mr. Lugard-van Beijma heeft het kantoor in 2003 opgericht. Het kantoor behandeld meerdere rechtsgebieden maar het accent ligt op het familierecht. Voor vragen over de echtscheiding, de samenlevingsovereenkomst, alimentatie, omgangsregelingen en uithuisplaatsingen kunt u bij Lugard Advocaten terecht. Zij helpt u met het oplossen van het juridische probleem.

Bij familiezaken spelen emoties vaak een grote rol, een goede deskundige begeleider is daarbij noodzakelijk. Heeft u te maken met een echtscheiding? Neem dan contact op en laat u begeleiden door Lugard Advocaten.

Oriënterend gesprek met echtscheiding advocaat Utrecht?

Wilt u weten of een echtscheiding advocaat van Advocatenkantoor Lugard in Utrecht iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 – 029 10 00 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gratis kennismakingsgesprek ja

Gefinancierde rechtshulp ja

Specialismen
- Personen- en familierecht

Neem contact op met de intakebalie van Advocatenkantoor Lugard.

085 – 029 10 00
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • ook 's avonds

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van een afspraak.

Advocatenkantoor Lugard
Nieuwegracht 24-A
3512LR
Utrecht

Relevante plaatsen in de regio
Utrecht, Zeist, Maarssen, Vleuten, De Meern, IJsselstein, Nieuwegein, Houten, Bunnik, Odijk, Driebergen-Rijssenburg, De Bilt, Bilthoven, Maartensdijk, Hollandsche Rading

De dienstverlening van Echtscheiding.nl wordt beoordeeld met een 9.1 (665 beoordelingen) De hoogste score is een 10.