Echtscheiding advocaten Zwolle - Driehoek Advocaten

Driehoek Advocaten

ZWOLLE - Driehoek Advocaten in Zwolle is een collectief van advocaten op verschillende rechtsgebieden. Iedere advocaat heeft een eigen specialisme. Ook op het rechtsgebied Personen- en Familierecht, waar scheiding onder valt, heeft Driehoek Advocaten een specialist in huis.

U heeft besloten te gaan scheiden. Misschien heeft u het al aan de kinderen en uw directe omgeving verteld en is het ineens definitief. Wat nu? Wat moet er allemaal geregeld worden en wie kan u daarin juridisch bijstaan?

Van Driehoek Advocaten kunt u praktisch en helder advies verwachten. We stemmen ons advies precies af op uw probleem en uw omstandigheden, zodat u snel inzicht krijgt in de consequenties en u vervolgens weloverwogen keuzes kunt maken.

Bij echtscheiding moeten er bijvoorbeeld afspraken gemaakt worden over alimentatie, pensioenverdeling en over de kinderen. Zeker als er grote financiële belangen spelen, bijvoorbeeld in geval een van de scheidende partijen een bedrijf heeft, is het zaak om zo snel mogelijk een scheidingsadvocaat in de arm te nemen.

Bij Driehoek Advocaten is Mr. Gera van Lent specialist in scheidingsrecht. Ze is een betrokken en gedreven advocaat met plezier in haar vak. Mr. Van Lent werkt graag volgens het principe: zeggen wat je doet en doen wat je zegt.

Oriënterend gesprek met echtscheiding advocaat Zwolle?

Wilt u weten of een echtscheiding advocaat van Driehoek Advocaten in Zwolle iets voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld door een medewerker van de intakebalie van Het Juridisch Netwerk Nederland.

Ook kunt u rechtstreeks bellen met de intakebalie op
085 – 029 10 00 (7 dagen per week, ook 's avonds bereikbaar). Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van de juiste keuzes.

Gefinancierde rechtshulp ja

Specialismen
- Personen- en familierecht

Neem contact op met de intakebalie van Driehoek Advocaten.

085 – 029 10 00
  • 7 dagen per week bereikbaar.
  • ook 's avonds

Wij helpen u kosteloos bij het inventariseren van uw situatie en het maken van een afspraak.

Driehoek Advocaten
Meeuwenlaan 8
8011 BZ
Zwolle

Relevante plaatsen in de regio
Zwolle, Kampen, Ommen, Dalfsen, Nieuwleusen, Hasselt, Zwartsluis, Genemuiden, IJsselmuiden, Wezep, Elburg, Heerde, Wapenveld, 't Harde

De dienstverlening van Echtscheiding.nl wordt beoordeeld met een 9.1 (678 beoordelingen) De hoogste score is een 10.