Echtscheidingsadvocaten in Almere

Home | Echtscheidingsadvocaten | Echtscheidingsadvocaten in Almere
Echtscheidingsadvocaat Almere

Echtscheidingsadvocaat Almere

Zoek je een echtscheidingsadvocaat in Almere? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je krijgt bij een scheiding vaak te maken met verschillende problemen. Het is dan niet eenvoudig om de juiste hulp te vinden.

Het Juridisch Netwerk Nederland is er daarom voor jou. Ons netwerk van gespecialiseerde scheidingsadvocaten heeft een doel: jou voor, tijdens of na de echtscheiding juridisch begeleiden. Zo kun je zo snel mogelijk weer verder.

Wat mag je van ons verwachten? 

Als je contact met ons opneemt, krijg je een van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt geluisterd naar jouw verhaal. Je krijgt direct informatie over wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen.

We schakelen direct een bij ons aangesloten gespecialiseerde echtscheidingsadvocaat of mediator in om jou verder te helpen. Zo weet je zeker dat je goed wordt geholpen.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten? 

Samen met jou selecteren we een geschikte advocaat of mediator op basis van specialisme en jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doe we enkele suggesties voor goede echtscheidingsadvocaten in de buurt van Almere. Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Vaak word je al dezelfde dag gebeld.

Tijdens een persoonlijk gesprek bespreek je de zaak en de onderwerpen die moeten worden geregeld. De advocaat komt met een concreet plan van aanpak en geeft een schatting van de kosten. Soms heb je recht op gefinancierde rechtsbijstand.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085-0291000

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Informatie over de echtscheidingsadvocaten in Almere

  Mr. Fadi Gül, echtscheidingsadvocaat in Almere

  Mr. Fadi Gül werkt sinds 2009 als advocaat. Ze heeft voor veel rechtsgebieden gewerkt. Inmiddels is ze gespecialiseerd in het personen- en familierecht.

  Als specialist heeft mr. Fadi Gül een opleiding tot mediator gevolgd en is zij aangesloten bij de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS).

  Als ervaren advocaat binnen het personen-en familie recht heeft mr. Fadi Gül ook ervaring met internationale elementen zoals het islamitisch recht.

  Financiële mogelijkheden

  Heb je recht op financierde rechtsbijstand? Dan kun je ook terecht bij mr. Fadi Gül.

  Kantoorlocatie

  FG Advocatuur is gevestigd op de Phiny Dickgracht 1 (1336 GH) in Almere.

  Mr. L.T.M. Bredius, echtscheidingsadvocaat in de buurt van Almere

  Mr. Leontine Bredius heeft de rechtenstudie aan de Universiteit van Amsterdam gevolgd. Sinds 1991 werkt ze als advocaat. Eerder had Mr. Leontine Bredius een praktijk voor algemene zaken.

  Inmiddels heeft ze zich volledig gespecialiseerd in het personen- en familierecht en het jeugdrecht. Mr. Leontine Bredius is ook geregistreerd mediator.

  Als specialist is Mr. Leontine Bredius aangesloten bij de Vereniging Familierechtadvocaten Scheidingsmediator en de Vereniging voor Familie en Jeugdrecht. Mr. Leontine Bredius vindt praktische en duurzame oplossingen belangrijk. Hierbij denkt ze ook aan de emoties van haar cliënten.

  Financiële mogelijkheden

  Mr. Leontine Bredius biedt maatwerk. Heb je recht op gefinancierde rechtsbijstand? Dan kun je ook bij Mr. Leontine Bredius terecht.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Almere

  Het kantoor Gooische Meesters bevindt zich aan de Lindelaan 18 (1405 AK) in Bussum. Dit is op een afstand van slechts 8 kilometer van Almere. Reis je met het openbaar vervoer vanuit Almere? Dan is je reistijd minder dan 25 minuten. 

  Mr. E.L. Gast, echtscheidingsadvocaat in de buur van Almere

  Mr. Emma Gast heeft de rechtenstudie aan de Vrije Universiteit Amsterdam gevolgd. Ze werkt sinds 1990 als advocaat. Als oprichter van Gooische Meesters heeft Mr. Emma Gast zich gespecialiseerd in het arbeidsrecht en het personen- en familierecht.

  Mr. Emma Gast is lid van de Vereniging Arbeidsrechtadvocaten Amsterdam. Ze staat in het arbeidsrecht zowel werknemers als werkgevers bij.

  Financiële mogelijkheden

  Mr. Emma Gast biedt je maatwerk. Als je recht hebt op gefinancierde rechtshulp kun je ook bij mr. Emma Gast terecht.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Almere

  Het kantoor Gooische Meesters is gevestigd op de Lindelaan18 (1405 AK Bussum). Het kantoor is slechts 8 kilometer van Almere vandaan. Reis je met het openbaar vervoer vanuit Almere? Dan is je reistijd minder dan 25 minuten. 

  Mr. M.T. Maanicus, echtscheidingsadvocaat in de buurt van Almere

  Mr. Marlon Maanicus werkt sinds 1997 als advocaat. Eerder behandelde mr. Marlon Maanicus algemene zaken. Inmiddels heeft ze veel kennis van het personen- en familierecht.

  Met haar brede ervaring zoekt mr. Marlon Maanicus naar een geschikte oplossing voor jouw situatie. Ze denkt daarbij aan jouw emoties.

  Financiële mogelijkheden

  Heb je recht op gefinancierde rechtshulp? Dan kun je ook terecht bij mr. Marlon Maanicus.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Almere

  Maanicus Familierecht bevindt zich aan de Rubberstraat (1411 AL) in Naarden. Het kantoor ligt slechts 8 kilometer van Almere af. Reis je met het openbaar vervoer vanuit Almere? Dan is je reistijd minder dan 50 minuten.