Echtscheidingsadvocaten in Barendrecht

Home | Echtscheidingsadvocaten | Echtscheidingsadvocaten in Barendrecht

Echtscheidingsadvocaten Barendrecht

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat of mediator in Barendrecht of in de buurt van Barendrecht? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als jij en je ex partner uit elkaar gaan, is het vaak niet makkelijk om de juiste hulp te vinden.

Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen. Dit is een netwerk van een groep betrokken en professionele familie advocaten met één missie: jou verder helpen. Zo kun je zo snel mogelijk weer verder met de belangrijke en leuke zaken in het leven.

Ons team van juridische klantadviseurs luistert met aandacht naar jouw verhaal en vertelt je wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. Wij geven je juridisch advies. Als je het prettig vindt, schakelen we direct een gespecialiseerde familierecht advocaat in om je verder te helpen. Je hebt dan je eigen advocaat die alles in goede banen zal leiden door je de beste juridische hulp te bieden.

Een echtscheiding aanvragen kan door een mediator via conflictbemiddeling. Beide ex echtgenoten worden dan bijgestaan door één mediator. Onze advocaat is ook mediator en kan dus beide partijen helpen.

Wat mag je van ons verwachten? 

Neem je contact met ons op? Dan krijg je een van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt geluisterd naar jouw verhaal.

Je krijgt direct informatie over wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. We kunnen direct een mediator of advocaat in Barendrecht voor je inschakelen om jou verder te helpen. Dit hangt af van jouw wensen. Wij zorgen ervoor dat je weer op een goede manier verder kunt.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten? 

Met jouw hulp zoeken we een geschikte advocaat of mediator op basis van specialisme in de buurt van jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doen we enkele suggesties voor het selecteren van een voor jou geschikt advocatenkantoor in Barendrecht.

Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Vaak word je al dezelfde dag gebeld. Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de zaak en de onderwerpen die moeten worden geregeld.

De advocaat komt met een concreet plan van aanpak en geeft een schatting van de kosten. Als je inkomen en vermogen te laag zijn, kan een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand.

Tijdens een gesprek met eens van onze advocaten staat het je volledig vrij om hier zelf een keuze in te maken. De meeste kennismakingsgesprekken zijn dan ook vrijblijvend.

Financiële mogelijkheden

De advocaat geeft een schatting van de kosten. Meestal rekent een advocaat een uurtarief. Soms is het ook mogelijk om van tevoren een vast bedrag af te spreken.

Zijn je inkomen en vermogen te laag? Dan kan een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand. Dit wordt ook wel een toevoeging genoemd.

In dit geval betaalt de overheid jouw uurtarief. Je moet dan nog wel een eigen bijdrage leveren.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

  • Gratis adviesgesprek
  • Direct een jurist aan de lijn
  • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.