Echtscheidingsadvocaten in Breda

Home | Echtscheidingsadvocaten | Echtscheidingsadvocaten in Breda
Echtscheidingsadvocaat Breda

Echtscheidingsadvocaat Breda

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Breda? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je gaat scheiden loop je tegen veel problemen aan. Het is dan is niet eenvoudig om de juiste hulp te vinden.

Daarom is het Juridisch Netwerk Nederland in het leven geroepen. Wij helpen jou aan een professionele echtscheidingsadvocaat. De advocaten begeleiden jou voor, tijdens of na de echtscheiding. Zo zorgen we ervoor dat je weer snel verder kunt.

Wat mag je van ons verwachten?

Als je contact met ons opneemt, krijg je een van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt aandachtig geluisterd naar jouw verhaal. Je krijgt vervolgens direct informatie over wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen.

We schakelen direct een bij ons aangesloten gespecialiseerde echtscheidingsadvocaat of mediator in om jou verder te helpen. Zo weet je zeker dat je goed wordt geholpen.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten?

Samen met jou zoeken we naar een geschikte advocaat of mediator. De kennis van de advocaat of mediator en jouw woonplaats zijn hiervoor belangrijk.

Bovenaan deze pagina doe we enkele suggesties van goede echtscheiding advocaten in de buurt van Breda. Na doorverwijzing belt de advocaat je binnen 24 uur. Er wordt dan een afspraak ingepland. Vaak word je al dezelfde dag gebeld.

Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de zaak en de onderwerpen die moeten worden geregeld. De advocaat komt met een concreet plan van aanpak en geeft een schatting van de kosten. Soms heb je recht op gefinancierde rechtsbijstand.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Informatie over de echtscheidingsadvocaten in Breda

  ELINGS Advocatuur

  Mr. N.J.R.M. (Noortje) Elings, echtscheidingsadvocaat in Breda

  Noortje Elings is een ervaren familierecht advocaat met hart voor de zaak. Ze staat op de lijst van de Rechtbank Den Haag waaruit het vertrouwen in Noortje blijkt.

  Ze denkt in oplossingen en staat bekend om haar daadkrachtige aanpak. Noortje is gespecialiseerd in familierecht en jeugdrecht. Ze combineert specialistische deskundigheid met praktische en doelgerichte ondersteuning.

  Uit ervaring weet Noortje dat bijna alle familie problemen komen door onderliggende pijn, verdriet, gekwetstheid of jaloezie. Het is daarom erg belangrijk emoties te herkennen maar de rechtspraak niet uit het oog te verliezen. Alleen op die manier kan een bevredigende oplossing gevonden worden.

  Noortje stelt jouw belangen voorop. Dat betekent dat ze goed kijkt naar wat in jouw situatie de beste oplossing is. Dat betekent dat Noortje soms een gerechtelijke procedure moet voeren om gelijk te krijgen.

  Maar vaak heeft een oplossing zonder rechterlijke tussenkomst de voorkeur. Denk aan een echtscheiding waar kinderen bij betrokken zijn.

  Financiële mogelijkheden

  Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. ELINGS advocaten behandelt ook zaken op basis van toevoegingen.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid 

  Het kantoor van ELINGS Advocatuur bevindt zich aan de Wilhelminasingel 19 (4818 AC) in Breda.

  Advocatenkantoor de Jong

  Mr. J. de Jong, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Breda

  Jolanda heeft rechten gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en is in 1991 afgestudeerd. In 1994 is ze beëdigd als advocaat.

  Een jaar later heeft zij zich gevestigd als zelfstandig advocaat in Gorinchem. Daar houdt Jolanda zich voornamelijk bezig met het personen- en familierecht en het sociale voorzieningenrecht. Jolanda is ook gespecialiseerd in het asiel- en vreemdelingenrecht. Dat kan voor een echtscheiding van belang zijn als verblijfsrechtelijke aspecten een rol spelen.

  Financiële mogelijkheden

  Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. Jolanda behandelt ook zaken op basis van toevoegingen.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Breda

  Het kantoor van Advocatenkantoor de Jong bevindt zich aan de Eind 20 (4201 CR) Gorinchem. Dit is ongeveer 39 kilometer van Breda vandaan. De reistijd met de auto is ongeveer 33 minuten.

  VQ Advocaten

  Mr. C.K. Visser, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Breda

  Met vele jaren ervaring helpt mr. Corrine Visser uit Oud-Beijerland je bij jouw scheiding, alimentatievragen en regelingen omtrent gezag en omgang.

  Ze werkt ook als mediator. Ze begeleidt je goed bij gesprekken wanneer je samen met je ex partner komt. Met als resultaat duurzame afspraken waarmee je de toekomst prettig tegemoetkomt.

  Mr. C.E. Koopmans, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Breda

  Mr. Christiane Koopmans is een zeer ervaren advocaat in het familierecht. Ze is gericht op resultaat en duurzame afspraken. Als gediplomeerd mediator begeleidt zij de overlegfase tussen jou en de wederpartij.

  Christiane Koopmans behandelt scheidingszaken. Dit doet ze zowel als advocaat en als mediator. Ze heeft veel ervaring in zaken als alimentatie, omgang en gezag, boedelverdeling, huwelijkse voorwaarden en uithuisplaatsing/ondertoezichtstelling.

  Financiële mogelijkheden

  Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. VQ Advocaten behandelt ook zaken op basis van toevoegingen.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Breda

  Het kantoor van VQ Advocaten bevindt zich aan de Vriesstraat 16 (3261 PC) in Oud-Beijerland. Dit is ongeveer 44 kilometer van Breda vandaan. De reistijd met de auto is ongeveer 44 minuten.