Echtscheidingsadvocaten in Bussum

Home | Echtscheidingsadvocaten | Echtscheidingsadvocaten in Bussum

Echtscheidingsadvocaat Bussum

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat of mediator in Bussum of in de buurt van Bussum? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, is het vaak niet eenvoudig om de juiste hulp te vinden.

Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen. Dit is een netwerk van een groep betrokken en professionele familie advocaten met één missie: jou verder helpen, zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt met de belangrijke en leuke dingen in het leven.

Ons team van juridische klantadviseurs luistert naar jouw verhaal en vertelt je wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. Desgewenst schakelen we direct een gespecialiseerde familierecht advocaat in om je verder te helpen.

Wat mag je van ons verwachten? 

Als je contact met ons opneemt, krijg je een van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt geluisterd naar jouw verhaal.

Je krijgt direct informatie over wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen en er wordt samen met jou gezocht naar de meest geschikte familierecht advocaat bij jou in de buurt. Wij zorgen ervoor dat je weer op een goede manier verder kunt.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten? 

Met jouw hulp zoeken we een geschikte advocaat of mediator op basis van specialisme in de buurt van jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doen we enkele suggesties voor het selecteren van een voor jou geschikt advocatenkantoor in Bussum.

Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak in te plannen. Vaak word je al dezelfde dag gebeld. Tijdens een persoonlijk gesprek bespreek je de zaak en de onderwerpen die moeten worden geregeld.

De advocaat komt met een concreet plan van aanpak en geeft een schatting van de kosten. Zijn je inkomen en vermogen te laag? Dan kan een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand, dit wordt ook wel een ‘toevoeging’ genoemd.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Gooische Meesters

  Leontine Bredius van Gooische Meesters helpt je bij je scheiding, alimentatieverzoek, wijziging omgang en mediation. Leontine heeft jarenlange ervaring in deze onderwerpen.

  Echtscheidingsadvocaat mr. L.T.M. Bredius

  Echtscheidingsadvocaat mr. Leontine Bredius uit Bussum helpt je bij scheiding, alimentatie, gezag, omgang, verbreking samenleving en mediation.

  Leontine is verbonden aan de rechtswinkels Huizen en Bussum.