Echtscheidingsadvocaten in de buurt van Delft

Home | Echtscheidingsadvocaten | Echtscheidingsadvocaten in de buurt van Delft

Echtscheidingsadvocaat Delft

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in de buurt van Delft? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, is het vaak niet eenvoudig om de juiste hulp te vinden.

Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen. Dit is een netwerk van een groep betrokken en professionele echtscheiding advocaten met één missie: jou vóór, tijdens of na de echtscheiding juridisch begeleiden. Zo kun je zo snel mogelijk weer verder.

Wat mag je van ons verwachten? 

Als je contact met ons opneemt, krijg je een van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt geluisterd naar jouw verhaal. Je krijgt direct informatie over wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen.

Je kunt erop vertrouwen dat we de beste gespecialiseerde familierecht advocaat of mediator voor jouw situatie vinden. Zo weet je zeker dat je goed wordt geholpen.

Wat mag je van de scheidingsadvocaat verwachten?

De geschikte advocaat of mediator wordt uitgekozen op basis van specialisme en jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doen we enkele suggesties van goede echtscheidingsadvocaten in de buurt van Delft.

Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Vaak word je al dezelfde dag gebeld. Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de zaak en de onderwerpen die moeten worden geregeld.

De advocaat komt met een concreet plan van aanpak en geeft een schatting van de kosten. Zijn je inkomen en vermogen te laag? Dan kan een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Informatie over de echtscheidingsadvocaten in de buurt van Delft

  Van den Bout Advocaten, Mediators & IE-gemachtigden

  Mr. Teun van den Bout, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Delft

  Mr. T. (Teun) van den Bout is al vele jaren werkzaam als advocaat. Teun is de naamgever en mede-eigenaar van het kantoor Van den Bout Advocaten. Teun is gespecialiseerd in familierecht en is naast advocaat ook mediator.

  Hij is specialist in familiezaken, zoals scheidingszaken, mediation, alimentatie en omgang/gezag-kwesties. Teun streeft naar een persoonlijke, informele en betrokken dienstverlening. Zijn cliënten waarderen zijn aandacht voor zakelijke financiële belangen en strategisch inzicht.

  Teun werkt oplossingsgericht. Als het moet wordt een scheiding behandeld via de rechter, maar vaak ook via mediation. Teun is lid van Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) en Mediatorsfederatie Nederland (MfN).

  Financiële mogelijkheden 

  Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. Waar mogelijk biedt Teun op maat gesneden vaste prijsafspraken. 

  Mr. Doronthee van den Bout-Kuhlmann, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Delft 

  Doronthee van den Bout-Kuhlmann heeft 20 jaar ervaring op het gebied van familierecht. Ook zij is gespecialiseerd in familierecht. Ze vindt het belangrijk dat haar cliënten zich gehoord voelen.

  Verder komt ze graag op voor hun belangen en ook die van hun kinderen. Ze heeft een goed analytisch vermogen en helpt jou waar dit nodig is.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Delft

  Het kantoor van Van den Bout Advocaten bevindt zich aan de Oosteinde 237 in Voorburg. Dit is 7 kilometer afstand van Delft.

  Je kunt gratis parkeren op een eigen parkeerterrein aan de achterzijde van het kantoor. Reis je met het openbaar vervoer vanuit Delft? Dan is de totale reistijd minder dan 30 minuten.

  Bos van der Burg Advocaten

  Mr. Lennard Govers, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Delft

  Lennard werkt sinds 2009 als juridisch- en faillissementsmedewerker in de advocatuur en is in 2012 beëdigd als advocaat. De praktijk van Lennard richt zich op zowel het personen- en familierecht als het jeugdrecht, in de breedste zin van het woord.

  Lennard heeft bijzondere belangstelling voor alimentatiezaken en familierechtelijke zaken met internationale aspecten. 

  Daarnaast treedt hij bij zowel zakelijke als particuliere problemen op als mediator. Lennard is gespecialiseerd in family mediation en aangesloten bij de Stichting Register Mediator (SRM).

  Lennard wordt regelmatig als bijzondere curator benoemd door de Rechtbanken Den Haag en Rotterdam in afstammingskwesties.

  Financiële mogelijkheden

  Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. Bos van der Burg Advocaten behandelt ook zaken op basis van toevoegingen.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Delft

  Het kantoor van Bos van der Burg Advocaten bevindt zich aan de Röntgenlaan 31, 2719 DX in Zoetermeer. Dit is op 18 kilometer afstand van Delft. De reistijd met de auto is ongeveer 22 minuten. 

  Mr. J.C. Luiten, echtscheidingsadvocaat in (de buurt van) Delft

  Door de unieke combinatie van ondernemingsrecht en personen- en familierecht is mr. Luiten bij uitstek de familierecht advocaat voor ondernemers.

  Heb jij of heeft je partner een eigen onderneming en wil je scheiden? Mr. Luiten kan je dan onder andere helpen bij de ondernemingsrechtelijke elementen die daarbij komen kijken.

  Je kunt erop rekenen dat zij je adequaat zal adviseren en vakkundig te werk zal gaan.