Echtscheidingsadvocaten in Den Bosch

Home | Echtscheidingsadvocaten | Echtscheidingsadvocaten in Den Bosch
Echtscheidingsadvocaat Den Bosch

Echtscheidingsadvocaat Den Bosch

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Den Bosch? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Er kan veel komen kijken bij bij het uit elkaar gaan tijdens een echtscheiding.

Naast het verwerken van de breuk moet je in alle hectiek ook nog op zoek naar een advocaat. Het is dan niet eenvoudig om de juiste hulp te vinden wanneer je juist snel een advocaat nodig hebt.

Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen. Een netwerk van een groep betrokken en professionele familierecht advocaten met het doel jou voor, tijdens of na de echtscheiding juridisch begeleiden. Zo kun je zo snel mogelijk weer verder.

Wat mag je van ons verwachten? 

Als je contact met ons opneemt, krijg je een van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt geluisterd naar jouw verhaal. Je krijgt direct informatie over wat je kunt doen om jouw juridische problemen op te lossen.

Wij schakelen direct een van onze mediators of advocaten in Den Bosch voor je in om jou verder te helpen. Zo weet je zeker dat je goed wordt geholpen.

De advocaat vertelt je onder meer waar je rekening mee moet houden en waar je mee te maken krijgt tijdens een scheiding. Er wordt ook gevraagd op welke manier je bent getrouwd, dit kan bijvoorbeeld op huwelijkse voorwaarden zijn.

Wat mag je van de scheidingsadvocaat verwachten? 

Samen met jou zoeken we een geschikte advocaat of mediator op basis van kennis en in de buurt van jouw woonplaats, ‘s Hertogenbosch. Bovenaan deze pagina doen we enkele suggesties van een goed advocatenkantoor in Den Bosch.

Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Vaak word je al dezelfde dag gebeld. Tijdens de persoonlijk gesprek bespreek je de zaak en de onderwerpen die moeten worden geregeld.

De advocaat komt met een concreet plan van aanpak en geeft een schatting van de kosten. Zijn je inkomen en vermogen te laag? Dan kan een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand.

Advocaten staat het vrij om een eigen uurtarief te hanteren. Het is wel vaak mogelijk om van tevoren een vaste prijs af te spreken. Overleg dit met je advocaat.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Informatie over de echtscheidingsadvocaten in Den Bosch

  Mr. L.M. Bakker, echtscheidingsadvocaat in de buurt van Den Bosch

  Mr. L.M. (Lisette) Bakker is al lange tijd werkzaam als advocaat. Lisette is werkzaam bij Start Advocaten in Rosmalen, wat zij in 2018 mede heeft opgericht. Sinds 2010 is Lisette werkzaam als advocaat in het persoon- en familierecht.

  Zij is ook gespecialiseerd op het gebied van mediation. Lisette is vastberaden, doelgericht en betrokken bij de cliënt. Ze is lid van Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS). 

  Financiële mogelijkheden

  Het is mogelijk om van tevoren een vaste prijs af te spreken. Samen met de cliënt wordt er gekeken naar een goede prijsafspraak. Ook als je in aanmerking komt voor een toevoeging kun je bij Start Advocaten terecht. Zij bieden ook hulp waar nodig bij het inschakelen van de rechtsbijstandverzekering. Start Advocaten brengt overigens geen extra kantoorkosten in rekening.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Den Bosch

  Het kantoor van Start Advocaten bevindt zich aan de Aquasingel 1 te Rosmalen, op een afstand van 6 kilometer van Den Bosch. Je kunt (gratis) parkeren in de directe omgeving van het kantoor. Reis jr met het openbaar vervoer vanuit Den Bosch? Dan is de totale reistijd minder dan 15 minuten.

  Mr. L.G.P.A. van Putten-van den Heuvel, echtscheidingsadvocaat in Den Bosch

  Mr. L.G.P.A. (Linda) van Putten-van den Heuvel heeft al 18 jaar ervaring als advocaat. Ze is werkzaam bij Ten Advocaten en is gespecialiseerd op het gebied van persoon- en familierecht. Linda is een proactieve advocaat die door onderling overleg een oplossing probeert te vinden.

  Lukt dit niet? Dan gaat zij een gerechtelijke procedure niet uit de weg en haalt alles uit de kast voor haar cliënt. 

  Financiële mogelijkheden

  Linda en Ten Advocaten vinden het belangrijk dat het duidelijk is wat er betaald moet worden. Daarom streven zij naar heldere offertes en tarieven zodat je weet waar je aan toe bent. Ten Advocaten werken ook op basis van gefinancierde rechtsbijstand.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Den Bosch

  Het kantoor van Ten Advocaten bevindt zich op de Zuiderparkweg 280 te Den Bosch.