Scheidingsadvocaten in Den Haag

Home | Echtscheidingsadvocaten | Scheidingsadvocaten in Den Haag
Echtscheidingsadvocaat Den Haag

Echtscheidingsadvocaat Den Haag

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Den Haag? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, dan is het vaak niet makkelijk om de juiste juridische hulp te vinden.

Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen. Wij zijn een netwerk van een groot aantal gespecialiseerde advocaten met één doel: jou vóór, tijdens of na de echtscheiding juridisch begeleiden, zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt.

Wat mag je van ons verwachten? 

Als je ex partner en jij uit elkaar gaan, kunnen er veel ingewikkelde problemen om de hoek komen kijken. Daar houden we rekening mee. We helpen je met goed juridisch advies.

Als je contact met ons opneemt, krijg je één van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt geluisterd naar jouw verhaal en je krijgt direct informatie over wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. Wij schakelen direct een gespecialiseerde echtscheidingsadvocaat of mediator in om jou verder te helpen. Zo weet je zeker dat je goed wordt geholpen.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten? 

Samen met jou selecteren we een geschikte advocaat of mediator op basis van specialisme en in de buurt van jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doe we enkele suggesties van goede echtscheidingsadvocaten in de buurt van ‘s Gravenhage.

Na onze doorverwijzing neemt een advocaat uit Den Haag binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Vaak word je al dezelfde dag gebeld. Tijdens de persoonlijke afspraak bespreek je de zaak en de onderwerpen die moeten worden geregeld.

De advocaat komt met een concreet plan van aanpak en geeft een schatting van de kosten. Als je inkomen en vermogen dit mogelijk maken, kan een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Informatie over de scheidingsadvocaten in Den Haag

  Juncto Advocaten

  Mr. G.B. van de Bunt, echtscheidingsadvocaat in Den Haag

  In 2011 is Gerrald Bunt afgestudeerd aan de Universiteit Leiden. Hierna heeft hij enkele jaren gewerkt als griffier bij de rechtbank. Gerrald heeft zich gespecialiseerd in het personen- en familierecht en is 2013 benoemd tot meester in de recht. 

  Gerrald is rechtdoorzee en realistisch over de haalbaarheid van jouw wensen en wijst op meer dan alleen de financiële gevolgen.

  Financiële mogelijkheden

  Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. Gerrald behandelt ook zaken op basis van toevoegingen.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Den Haag

  Het kantoor van Juncto Advocatenkantoor bevindt zich aan de Nassaulaan 13, 2514 JS Den Haag.

  Kalkman Advocatuur & Mediation 

  Mr. J. Kalkman, echtscheidingsadvocaat in Den Haag

  Jolijt heeft zich gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Zij is al meer dan 9 jaar werkzaam als echtscheidingsadvocaat. 

  Financiële mogelijkheden

  Bespreek tijdens het eerste gesprek wat de financiële mogelijkheden zijn. Jolijt behandelt ook zaken op basis van toevoegingen.

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Den Haag

  Het kantoor van Kalkman Advocatuur & Mediation bevindt zich aan de Taco Scheltemastraat 5, 2597 CP Den Haag.