Echtscheidingsadvocaten in Deventer

Home | Echtscheidingsadvocaten | Echtscheidingsadvocaten in Deventer
Echtscheidingsadvocaat Deventer

Echtscheidingsadvocaat Deventer

Ben je op zoek naar een advocaat in Deventer bij je scheiding? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, is het vaak niet gemakkelijk om de juiste hulp te vinden.

Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen. Dit is een netwerk van betrokken en professionele echtscheidingsadvocaten met het doel om jou voor, tijdens of na de echtscheiding juridisch begeleiden. Zo kun je zo snel mogelijk weer verder.

Wat mag je van ons verwachten? 

Als je contact met ons opneemt, krijg je een van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Er wordt met aandacht geluisterd naar jouw verhaal. Je krijgt direct informatie over wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen.

We schakelen vervolgens direct een bij ons aangesloten gespecialiseerde echtscheidingsadvocaat of mediator in om jou verder te helpen. Zo weet je zeker dat je goed wordt geholpen.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten? 

Samen met jou zoeken we een geschikte advocaat of mediator op basis van specialisme en in de buurt van jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doen we enkele suggesties van goede echtscheidingsadvocaten in de buurt van Deventer.

Na de doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak in te plannen. Vaak word je al dezelfde dag gebeld.

Tijdens het persoonlijke gesprek bespreek je de zaak en de onderwerpen die moeten worden geregeld. De advocaat komt met een concreet plan van aanpak en geeft een schatting van de kosten. Zijn je inkomen en vermogen te laag? Dan kan een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand.

Direct advies?

Neem dan contact met ons op.

 • Gratis adviesgesprek
 • Direct een jurist aan de lijn
 • Bereikbaar op werkdagen van 8:00-21:00
085 019 2020

Of laat ons jou terugbellen.

Op werkdagen bellen we je binnen 1 uur terug.

  Informatie over de echtscheidingsadvocaten in de buurt van Deventer

  Brusse & Masselink 

  Mr. Marc Schuring, echtscheidingsadvocaat in Deventer

  Advocaat mr. M. (Marc) Schuring is sinds 2002 advocaat. Hij heeft dan al 18 jaar ervaring in verschillende rechtsgebieden.

  Hij is mede-eigenaar van advocatenkantoor Brusse & Masselink en is gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Hij heeft door zijn vele jaren ervaring al veel cliënten kunnen bijstaan.

  Mr. Sebastiaan Masselink, echtscheidingsadvocaat in Deventer

  Advocaat mr. S. (Sebastiaan) Masselink is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd binnen het personen- en familierecht. Sinds 2010 is hij eigenaar van het advocatenkantoor Brusse & Masselink. Sebastiaan is een servicegerichte en ondernemende advocaat die elke zaak met volle aandacht oppakt voor zijn cliënten. 

  Mr. Stephanie Grob, echtscheidingsadvocaat in Deventer

  Advocaat mr. S. (Stephanie) Grob is al meer dan 5 jaar gespecialiseerd in personen- en familierecht. Ze is advocaat maar werkt ook als mediator. Sinds 2014 is zij aangesloten bij het advocatenkantoor Brusse & Masselink.

  Samen met haar cliënt vormt zij een team en streeft zij tot naar behalen van een zo goed mogelijk resultaat. Zij is oplossingsgericht en zal jou goed begeleiden bij conflicten.

  Mr. Anita Baan, echtscheidingsadvocaat in Deventer

  Advocaat mr. A. (Anita) Baan werkt sinds 2016 bij advocatenkantoor Brusse & Masselink. Ze is gespecialiseerd in personen- en familierecht.

  Anita vindt de emotionele kant van zaken net zo belangrijk als de juridische kant. Zij helpt haar cliënten graag met het oplossen van juridische vraagstukken en gaat hierbij geen uitdaging uit de weg. Zij zal samen met jou voor het maximaal haalbare gaan. 

  Financiële mogelijkheden

  Bij Brusse & Masselink zullen ze vooraf een vaste prijsafspraak maken. Voor cliënten die in aanmerking komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand zullen zijn een toevoeging aanvragen. Hierdoor hoef je de advocaatkosten niet volledig zelf te betalen. 

  Kantoorlocatie en bereikbaarheid vanuit Deventer

  Het kantoor van Brusse & Masselink bevindt zich aan de Wierdensestraat 122, 760 BM Almelo. Daarnaast zijn er ook twee kantoren in Tubbergen en Oldenzaal.