Drenthe

Echtscheidingsadvocaten in Drenthe

Heb je besloten om te scheiden? Ben je op zoek naar een goede gespecialiseerde echtscheidingsadvocaat of mediator in of omgeving provincie Drenthe? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je te maken krijgt met een scheiding of problemen na je scheiding, is het vaak niet eenvoudig om de juiste hulp te vinden.

Het Juridisch Netwerk Nederland is daarom in het leven geroepen. Dit is een netwerk van een groep betrokken en professionele familie advocaten met één missie: jou verder helpen zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt met de belangrijke en leuke dingen in het leven.

Ons team van juridische klantadviseurs luistert aandachtig naar jouw verhaal en vertelt je wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. Indien wenselijk schakelen we direct een gespecialiseerde familierecht advocaat in om je verder te helpen. De betreffende advocaat neemt binnen 24 uur contact op voor een intakegesprek!

Op deze pagina vind je een overzicht van relevante echtscheidingsadvocaten per plaats.

Wat mag je van ons verwachten? 

Je kunt meteen contact opnemen met ons. Dan krijg je een van onze juridische klantadviseurs aan de lijn. Jouw situatie wordt besproken.

Je krijgt direct informatie over wat je kunt doen om jouw probleem op te lossen. We kunnen direct een bij ons aangesloten gespecialiseerde echtscheiding advocaat of mediator voor je inschakelen om jou verder te helpen. Dit hangt af van jouw wensen. Wij zorgen ervoor dat je weer op een goede manier verder kunt.

Wat mag je van de echtscheidingsadvocaat verwachten? 

Met jouw hulp zoeken we een geschikte advocaat of mediator op basis van specialisme in de buurt van jouw woonplaats. Bovenaan deze pagina doen we enkele suggesties voor het selecteren van een voor jou geschikt advocatenkantoor in Drenthe.

Na onze doorverwijzing neemt de advocaat binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. Vaak word je al dezelfde dag gebeld. Tijdens een persoonlijk gesprek bespreek je de zaak en de onderwerpen die moeten worden geregeld.

De advocaat komt met een concreet plan van aanpak en geeft een schatting van de kosten. Zijn je inkomen en vermogen te laag? Dan kan een beroep worden gedaan op gefinancierde rechtsbijstand, dit wordt ook wel een ‘toevoeging’ genoemd. De overheid betaalt dan jouw advocaatkosten. Je moet zelf nog wel een eigen bijdrage betalen.

Bekijk onze advocaten in Drenthe

Meest gezochte plaatsen in Drenthe

Assen
Hoogeveen
Emmen
Ees
Oranje
Eelde
Meppel
Dwingeloo
Aalden
Overige plaatsen